na šířku
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli No, ted máme nově ten bbox. Jinak jsme měli klasickou krabičku, ale dcera chtěla ten přihrátkový. Měli jsme nějaký no name, ale brzo se rozbil, na tu dzizisketa sistemu jsem taky koukala,jak dlouho ji už máte? Vydrželo vám to zapínaní? Ten bbox je skutečně trošku těžší.
ty sistema jsou držáky. Za školní docházku se nerozbila žádná. Máme dva různé typy.
Holky si daly o víkendu cykloorienťák, přes 40km a skoro 800 převýšení, k tomu klasický běhací orienťák, lezecké disciplíny, luštění šifer, a jiné podobné dílčí úkoly a bylo to s něma úplně skvělé a už jsou to fakt parťačky
malý dítě s mužem obsadili bramborové místo, my se starší jsme byly 7, tam jsem to dost brzdila já, noc před závodem jsem díky magnezku na křeče strávila na oněch místech a naspala jsem asi 3 hodiny![]()
Tabea No tak škoda, taky jsem ji měla v Merku, teď v pátek jsem to kupovala, ale viděla jsem v recenzích utrhle ty držáky, tak jsem zvolila BBox
Karja mně ten b.box přišel taky těžkej, ale jsou to moc pěkné krabičky a dcera určitě bude mít radost.
Jinak máme několik sistema krabiček a dcera je má moc ráda.
Mohučanka U té sistemy jsem se docela i obávala, že časem poztrácí ty vnitřní krabičky a zbyde mi prostě kufřík:D
Karja vnitřní krabičky máme, ale nepoužíváme. Syn nikdy, dcera si vzpomene tak jednou za měsíc, dva.
Karja sistema je boží, pořídila jsem na místní doporučení a jsem spokojená velmi, kluci je teda mají od září, takže první rok, ale oproti obyč jsou super, ty přihrádky jim hrozně vyhovují, jakože do jedné pár preclíků, do druhé pár kuliček hroznového vína, do další hrst oříšků, hlavně ta moje větší nežerka toho sní mnohem víc, než když měl klasiku. Bbox je těžký jak kráva mi přijde. Dm neznám.
Ja som kúpila všetky tu spomenuté desiativniky, takže teraz nosí nejaký z Jednoty, s Mickey Mouse na vrchu, v tvare kocky, ale vnútri je super riešený.
Malenge jakou přesně máte? Já teda asi mladšímu pořídím tu dm, na suché je super a jemu bude stačit menší, bude většinou chodit po obědě. Ale přecejen ty obrázky jsou dětské, tak kdyby se mu nelíbila... On bude taky potřebovat různé věci odděleně, rád uzobává. Akorát nevím, kdo mu to bude dělat ![]()
![]()
Když jsme u toho dm, tak fakt nekupujte tu (asi novou) nerezovou lahev, strašně teče
rasaNori máš je dobře vytrénovaný
. Co jim taky zbývá s takovými rodiči
.
Makara my tam 2 roky zpet delali dozor, a maly dite se pravidelne dozadovalo kdy uz muze taky jet tenhle zavod, tak to letos dostala k narozeninam. A starsi prohlasila ze kdyz mladsi, tak ona taky. A teda vic jsme zniceni my jako rodice, maly cirkus tu dnes metal hvezdy po cele zahrade:D
Vyřízeno.
Ríšova škola se zapojuje do nějakých srovnávacích testů žáků 3. a 9. tříd Kalibro. Všechny tři 3. třídy skončily v prvním decilu a Ríšova třída je nejlepší v republice! Sice nevím, co to znamená, ale zní to pozitivně. ![]()
Rosťa opravil komentář paní učitelky z "vtipe" na "vtipi" ![]()

Evaeva https://www.sistema-krabicky.cz/sistema-deleny-svacinovy-box-ocean-bound-bento-cube-s-nadobou-na-jogurt-a-2-tacky-125-l-matova.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax&utm_id=21458933645&gad_source=1&gad_campaignid=21452380782&gbraid=0AAAAA90YnJ3sPylP4MlG9X6WgUtVo0BD2&gclid=EAIaIQobChMIy8D6_7KMlQMVi4KDBx2zZQGtEAQYASABEgL1l_D_BwE
já nakoupila různé druhy oříšků, piškoty, krekry, křupky, a to tam prostě sypu, neb ten malej, co je výrazně lepší strávník, nepozře nic typu šunka, sýr, salám, žervé, máslo, pečivo jedině suché, takže něco na tento způsob místo klasického rohlíku/chleba se šunkou, k tomu dostává tvarohové kapsičky z lidlu a nějaké ovoce, např. pár kuliček hrozna... syrovou zeleninu taky nejí žádnou.
Malenge ta vypadá dobře! Ale pro nás je asi moc velká. To je přesný, on taky nejí namazané pečivo, kapsičky už teda taky nechce. U nás dělá svačinu staršímu muž, ale tohle po něm asi chtít nemůžu. Podobné nosil mimiňák, ale dělala jsem je až ráno. Jenže do školy to ráno nestihnu, tak z toho bude asi nepříjemná večerní povinnost. Ale možná by si to mohl dělat sám
Tomuhle bych i věřila, že by to zvládl![]()
Evaeva velká docela je, rozhodně větší, než takové ty klasické, do běžné kapsy na svačinu v aktovce se podle mě nevejde. Ale jinak je super, já chtěla hlavně ten kelímek na jogurt, protože ty jí hodně a rád, no co ti budu povídat, jogurty jsem místo toho začala kupovat takové, co se vejdou do jedné z těch přihrádek, nebo tam cpu termix, monte a spol. Ale kelímek je super na oříšky.
Jinak pokus o samopřípravu taky proběhl, ale stejně jsem to musela pak předělat, protože si tam dávali blbosti a pak si stěžovali, že mají hlad. Takže úspora času žádná a takhle mám aspoň pod palcem nějaké rozumné složení.
Malenge miminu jsem vždycky vyskládala, co tam má dát, tak to udělal ![]()
My zase nemáme takové zdroje, takže blbosti by tam asi neměl. Ale jasný, stejně to musíš zkontrolovat. On teda půjde domů, počítám, nejpozději ve dvě, ze začátku určitě, tak to přežije i o vodě (a obědu v jídelně), kdyžtak![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí