Karja jak dopadla oslava? U nás to opravdu zachránil ten bazén, navíc v něm hlídali chlapi, takže se po mně nic nechtělo. Společensky jsem byla úplná marná, den předtím (stejně jako mnoho dní předtím) jsem dělala závěrky do půlnoci, pak teprve dort, pak mi pořád jelo hlavou, jak zoufale tu domácnost nestíhám a o kolik horší to bude po nájezdu tolika dětí než před tím. Místo oslavy bych šla radši spát. Bylo děsné vedro, takže jsme si po skleničce sektu na přípitek přidali všichni jako kdyby každý vypil celou flašku, a oslavenec byl z hluku a pohybu dětí (a cákání v bazénu) poněkud nesvůj. Ale jinak to bylo fajn, já jsem vždycky akorát ráda, když se kromě lehkých odřenin a modřin nikomu nic nestane, tak tohle klaplo. 
A dvě největší děti tu zůstaly na přespání, takže večer už jsme o dětech nevěděli, seděli jsme s mužem na terase až do půlnoci, pili červené, poslouchali Davida Stypku a kecali o všem možném. To bylo nejvíc super, pár hodin, kdy jsem opravdu nedělala nic, a letos poprvé na zahradě, aniž bych cokoliv dělala, jen si užívala, jak to mám hezké.