Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2026 12:17

Karja já myslím, že si to užijou, dort snědí a vůbec budou spokojení. Vytáhni nějakej stříkač na zahradu.

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 19. června 2026 12:22

Evaeva No, kdybych měla nějakej stříkač na zahradu, beru to jako highlight odpoledne:D, ani zahradní hadice nejde připevnit na vodovod, jde jen do deštovky, to asi neoceněj....

Ale dcera si včera 3 hodiny uklízela a zdobila pokojíček, takže doufám, tak by mohly být jen tam:D

Offline Malenge
4830 příspěvků moje polička 19. června 2026 12:25

Karja no a nemáš někde poblíž treba vietnamský obchod, ze bys zaběhla pro vodní pistolky nebo takove ty stříkací trubičky, stoji to par drobných a úspěch dle mého v tomto vedru zaručen. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2026 12:28

Karja dešťovka je problém? Tak kýble s vodou, kelímky k tomu

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 19. června 2026 12:31

Malenge To už právě nikam nestihnu dojít, ale něco takového máme doma;). Ale víš co, takhle pro ty starší děti, co jsou zvyklé na ty bazény doma, to není asi nic extrovního..

Offline notna
9357 příspěvků moje polička 19. června 2026 13:17

Karja Natáhni igelit a pusť vodu z hadice. Budou mít klouzačku. Mně nepřijde nic závadnýho na dešťové vodě, pokud to není žabinec. To je jako v řece nebo rybníce, spíš i čištější. U nás stačila k blbnutí i jen ta hadice. Tady každý bazén nemá nebo nebyl ochotnej hlídat v bazénu i cizí děti při oslavách.

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 19. června 2026 13:26

notna jj, to je deštovka z nádrže, ta je prostě dlouho uležená a pak se z toho stává žabinec. No uvidíme, jak to dopadne;)

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 19. června 2026 13:28

Karja u nás skvěle posloužil nafukovací bazének, ale byly to děti z Prahy, co bazény doma nemaj a stříkací pistole z actionu 

Mame takovy to mlzitko natažený na zahradní konstrukci, to se taky nevomrzi, jen teda nam do toho leje pitná voda, kterou jinak na zahradu setrime (ale v tomhle vedru se to jinak neda) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2026 13:30

Karja já myslím, že je to zase něco jiného než bazén. A ve větším počtu může být pořádná bitva. A určitě je to lepší na hlídání než bazén.

Offline notna
9357 příspěvků moje polička 19. června 2026 13:36
Reakce na Karja:

notna jj, to je deštovka z nádrže, ta je prostě dlouho uležená a pak se z toho stává žabinec. No uvidíme, jak to dopadne;)

​Tak do toho nalij savo. Ale pak už s tím nezaleješ

Offline Pinot Noir
29742 příspěvků moje polička 19. června 2026 13:41

Karja my máme oslavu zítra, bude to strašně odfláknutý, dort nepečený, občerstvení jen studené a nakoupené, nebudu připravovat vůbec nic, úklid tu proběhl tak naposledy v březnu, teď s koncem školy se tu nahromadilo nějak moc krámů, které není kam dát, úplně všude jsou hromady prádla na vyprání nebo naopak po vyprání. Já sedím u počítače denně minimálně do půlnoci, budu pracovat i zítra dopoledne, prostě tak strašně odfláknutou oslavu, to se mi ještě nestalo. A právě že se spoléhám na to, že to zachrání ten bazén, jinak fakt nejsem schopná nabídnout nic.

Offline Tabea
8009 příspěvků moje polička 19. června 2026 13:54

Karja kdyz byly deti u našich, tak tam byli sousedi s bazénem a vodníma pistolema se bavili úplně náramně. Jsem si jista, ze večer napíšeš, jak se to hostům líbilo a ze ani nechtěli domu.

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 19. června 2026 13:58

Pinot Noir Jo, hele to určitě zachrání:D. To jsi vsadila právě na tu správnou část, kterou já jsem opomenula. My jsme měli právě už jednu rodinnou v neděli a to mi zabralo fakt kus času před tím a na tohle jsem se už vykašlala, plus mě skolila nějaká zdravotní indispozice na tento týden, takže jsem se snažila trochu času věnovat i odpočinku... Takže nic moc, ale ten bazén jsem mohla otevřít ve středu, néé, že ne:D

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 19. června 2026 13:59

Tabea No máme trampolínu ted novou, to je velkej hit, holky jsou tam pořád, než skákání jsou to spíš takové klecové zápasy....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2026 14:01

Karja mně přijde, že těm dětem stačí fakt málo, když jsou takhle ve skupině. A ty máš tu bojovku.

Offline žluťásek
8831 příspěvků moje polička 19. června 2026 14:18

Karja tip na easy vodní bomby, stačí namočit do kyblíku s vodou: nastříhaný houbičky na nádobí, svázaný jako do kytky/hvězdy gumičkou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2026 14:21

žluťásek a to by si mohli před tím sami i vyrobit

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 19. června 2026 14:22

žluťásek to je dobrej nápad, to bychom kdyžtak mohli vyrábět i jakoby;)

Offline Tabea
8009 příspěvků moje polička 19. června 2026 14:33

žluťásek to by me zabilo. Musela bych svištět koupit takovýhle houbičky, moje oblíbený, co mam doma,  by mi bylo škoda rozstříhat.

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 19. června 2026 14:50

Karja bazén, trampolína, s tlupou děti, ty ses fakt masochista