Prosím vás, nasměrujte mě, kde jste kupovali prázdný penál? Hledám asi nejak úplně blbě, chtěla bych nějaký jednopatrový s takovým tím výklopným dílem, docela obyčejný, ale všude mají jen naplněné. Prázdné jsou spíš vícepatrové. Naši přípravkáři dostanou do penálu výbavu ve škole, budou mít 18ks pastelky, 2 tužky, nůžky a ořezávátko, to bych potřebovala, aby se tam vešlo. Nechci kupovat naplněný, i tak máme doma ještě dvoje nerozbalené pastelky a jedny fixy.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila Já jsem takový penál koupila v papírnictví.
Myrtila klasické papírnictví, pokud máš v dosahu. My jsme takové penály měli v sadě s aktovkou baagl, ale před několika lety
Pinot Noir ten plagátik sa mi páči, aj nám ho vytlačim.
dzizisketa to je pekná tradícia ![]()
MyrtilaJá jsem oba dva penály koupila na Alze, značka Topgal, jednopatrový, a vyklopí se dvě takové ,,záložky,,.
Myrtila baagl, koupenej naživo v papírnictví. Dcera si ho vybrala podle obrázku, ma ty klopy dve, jinak jsem koukala jeste na topgal, ten delaj s tou klopou jen jednou, ten baagl je docela velkej
Ji ak ja jsem si tu včera topila 3 hodiny troubou s dortem a ten debilni dort se vubec neupekl, to jsem zjistila ted rano a pri pokusu ho dopect sw spálil, uprostřed je furt nedopecenej, takze jsem bez dortu
Myrtila kupovala jsem penál na Sevtu, a teď si R. vybral nový na příští rok v e-shopu Ars Una, spolu s lahví.
Myrtila máme baagl a Topgal, obojí měli v dráčkovi, mají i eshop
Chci vyuzit to vedro a vyprat aktovku, ktera po tom prvnim roce vypada celkem jete. Perete je normalne v pracce? Mame frii.
Myrtila takovy jsme kupovali Oxybag, nase skola taky chtela jednopatrovy, bez naplne, protoze tu zajistovala skola.
Děkuju, fakt nevím, jak jsem to hledala, že mi všude vyskakovaly jenom ty už naplněné penály. Myslím, že to sfoukneme Alzou, ty Baagl i Oxybag vypadají moc dobře, a ještě jsem tam objevila Bagmaster a Still, udělám první probírku a pak nechám vybrat syna, co se mu bude líbit.
Pinot Noir ta mapa misí se mi libi, to bych si s dovolenim pujcila a predhodim to vnoucatum. Nahodou jedou obe rodiny po case zase do zahranici, tak muzou vyplnovat. Ale jinak asi bych tam dala obecne "cestovani", vsak by si kazdy vybral, kam.
Kokoska pěkný prázdninový deník bývá v časopise dráček. Bývají tam úkoly jako výlet na hrad, koupání, jízda vlakem, čárka za každou zmrzlinu....
Evaeva podivam se
Myrtila koupila jsem topgal, jednopatrovy, dve vyklopne klopy a uplne prazdny
Zuzuli Díky, mrknu na něj. Mi to hned nedošlo, vždyť to jsou značky aktovek pro prvňáčky, co tu jedou každý rok
(příští léto se přidám i k téhle diskuzi
)
Zuzuli Tak ten by se synovi zaručeně líbil ![]()
Holčička přes den koupala sebe a navečer pak koupala pejska.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články