žluťásek vyloženě abecedu vázaného písma. Potřebuju to vytisknout jednotlivě každé písmeno na A4, ať syn může procvičovat (obtahovat). Našla jsem akorát stránky z písanky, ale já potřebuju jedno velké písmeno přes celou stránku. Když nic nenajdu, tak to holt napíšu. Když se posnažím, tak to nějak dopadne ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaevazadala bych to jako úkol AI, to zvládne o dost rychleji než když to budeš přepisovat ručně. České vázané písmo je chráněný font, ale zkusmo jsem do chatGPT nahrála stažený obrázek české abecedy a jednotlivá písmena na samostatných listech to vygenerovat umí. Nemám soukromě plus verzi, takže mi to nechce udělat všechny najednou, že je to moc velký ![]()

Gatita asi vyráběli Spätzi, to mám ráda ![]()
A u toho házení lahví se říká nějaké speciální slovo nebo sousloví, už nevím co
žluťásek díky za tip, zadám to muži ![]()
žluťásek prosím Tě, neznáš nějakou jednoduchou karetní hru s čísly? Třeba něco jako Kabo, ale aby to mohlo hrát dítě, které si neumí přečíst slovní pokyn na kartě? Hrajeme uno, hrajeme prší, obě ho velmi baví, ale chce to změnu. Spící královny nezvládne, teprv se horko těžko začíná orientovat v číslech, takže asi nic, kde se musí sčítat nebo odčítat, to by ho otrávilo. Ideálně hledám něco, kde jsou čísla a musíš si uvědomovat, co je menší, větší, nebo tak něco...
Gatitamy spící královny hrajem, ty číselný veci prostě radím ja, naši to velmi bavi i tak a ja doufam, ze se to tim nenásilně naučí/procvici
Gatita asi vyráběli Spätzi, to mám ráda
A u toho házení lahví se říká nějaké speciální slovo nebo sousloví, už nevím co
![]()
tou lahvi od kefíru tuhle těsně za mnou házel nejakej chlapeček v metru, bylo to dost iritující
Gatita u nás má s čísly velký úspěch Lama, případně s více možnostmi je ještě Lama kadabra. Jednoduchá karetka jako přebíjená, snažíš se zbavit karet v ruce, odhazujes vždy stejné nebo o jedno větší číslo. Za zbylé karty v ruce máš trestné body, to můžete sečíst společně, to je vždy až po konci kola.

žluťásek Pinot Noir super díky oběma!
@pinot Nejsou pravidla moc složitá? Myslim, ze jsem na to koukala, kdyz se to tu před nedávnem doporučovalo.
Gatita vůbec ne, jsou dobře vysvětlená a po dvou kolech koukání tomu porozumíš skoro i bez mluvení.
Tenisky. Ale uz jsme vypátrala maminku majitele, ta si pro změnu nevšimla, ze její chlapeček v tech botách trosku plave :-D.
Gatita Pinot Noir s těmi kravami nevím, jsou tam dost velká čísla.
Rosťa před usnutím brečel, že zítra nechce jít naposledy na příměšťák, že tam chce chodit celé léto ![]()
dzizisketa vítej do klubu
je to úleva, co? Když víš, že tam je spokojený.
U nás měl mít syn dnes poslední den školky, a v noci se probudil s horečkou. Ještě včera jsem se trochu bila do hlavy, ze jsem ho mela přihlásit i na příští týden (pak už školka není), protože si to tam v tom menším počtu dětí tenhle týden hezky užil, tak mi to aspoň nemusí byt lito, stejně by tam nejspíš nešel.
Trochu zamačkávám slzu, školka tu byla super, a i když přípravná třída taky vypadá moc dobře a určitě mu hodně prospěje, je mi trošku líto, že jsme ho o rok dřív vytrhli z toho hravého a jakoby bezstarostnějšího prostředí školky.
Myrtila zas na to budeš mít samý hezký vzpomínky, já byla s naší školkou spokojena a ten letošní předškolní rok je jedno wtf za druhým
Myrtila To je pravda, budeš mí na to hezké vzpomínky a ono v té předškolní přípravce bude mít synek k sobě spíš partáky a taky taky to ještě nebude takové na vostro, myslím, že v říjnu si řekneš, že to bylo dobré rozhodnutí;)
Potrefenáhusa Karja Jj, vzpomínky budem mít jen ty nejlepší, dneska jsem tam byla pro věci a trochu mi u toho loučení zvlhly oči.
Myrtila Mně furt nějak nedochází, že příští tejden jdou možná naposledy do skolky. Přihlásila jsem je teda i na poslední tejden v srpnu, ale to ještě uvidím. Akorat ti dva se me tak pětkrát denně ptají, kdy už skončí prázdniny a konečně budou moct jít do školy. Každej den si vytáhnou tašku do školy, daj do ni flašku, boxik a nějaký sešity a penál a hrajou si na školu. Mrnavka juniorovi třeba diktuje, kolik je 10+10-5, ten si to zapisuje a odpovídá. Je fakt sranda je pozorovat :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články