Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8604 příspěvků moje polička 29. června 2026 07:59

Evaeva a salto, to je teda ten nejmenší pěkně hustej. To vubec nechapu, jak se dela:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2026 08:27

Gatita no kotrmelec ve vzduchu. Já to kdysi uměla, teď už se ani nepokouším

U nás zatím oba měli v určitém období z vody strach, že ani do bazénu nevlezli, a u obou to přešlo před nástupem do první třídy. Ale mladší se stejně drží při kraji. Mimiňák je úplně jiný, ten je totální vodouch, lovíme ho po čtyřech hodinách za řevu "já chci plavat"

Odpočinková poloha je super, to vůbec neznám od nikoho z nich.

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 29. června 2026 08:56

Evaeva To je hustý, ten miminák. Já mám holky hrozně vodomilné, jenže prostě pořád to jsou neplavci, co si od 5 let prostě strhávají ty plavecké pomůcky, hloubka nehloubka. A hláška, "ona došáhne, jen má hlavu pod vodou" je uplně přesně popisující. A letos se na koupališti zapotím. Ony plavat umí, starší má diplom na 150 metru, ale na takové ty hrátky na koupališti, odhadnutí, kam se vydám, zvládnu se vyhnout pěti lidem, jestli doplavu ze skluzavky k okraji i po dvacátém sjezdu, to není...ale to sebevědomí  mají a to taky není dobrá kombinace. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2026 10:04

Karjaona dosáhne

On je fakt hustý, ale na hlídání je to dost náročný. Pořád skáče, plave s obličejem pod vodou i s rukávky, když mu je sundáš, tak se pořád zkouší potápět... Kluci si vůbec nechtěli namočit obličej v tomhle věku, to bylo o dost jednodušší

Celkově je hodně dobrý na pohyb, všechno hned odkouká. Muž teď jedné paní na poznámku jak je šikovný, že ve 2,5 jezdí na kole, odvětil, že ale mizerně lyžuje Ale zase blbě mluví.

Offline Jitka77
1924 příspěvků moje polička 29. června 2026 10:07

Evaeva Vám doma roste zdatný triatlonista, možná i desetibojař...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2026 10:11

Jitka77 jo, on fakt ovládá všechny sporty. Fotbal, běh, plavání, všechny vehikly... Nevím, po kom to má

Offline Zuzuli
3749 příspěvků moje polička 30. června 2026 11:20

Dneska jsem naposled odvedla detatko do skolky

Nechapu, jak to mohlo tak rychle utect. Kdy to dite stihlo takhle vyrust? Vzdyt vcera tam sla poprve

Offline Potrefenáhusa
38734 příspěvků moje polička 30. června 2026 11:43

Zuzuli letí to fakt rychle 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2026 11:45

žluťásek nebo i někdo jiný. Potřebuju vytisknout psací písmena na A4, nevíte, kde bych sehnala podklady k tisku? Mohla bych to napsat sama, ale kdo viděl, jak píšu, by to asi nedoporučil

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 01. července 2026 12:04

Zuzuli Utíká to hrozne rychle! Ještě chvilku a už si nebudou hrat;-(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2026 16:21

Tak vám nevím, jsme doma teprve třetí den a oni na jídelním stole, v plechu teda, rozpustili nějakou nevypálenou keramiku, stojí tam s gumovýma rukavicema na rukách i nohách! a patlají se v tom

Online Tabea
8061 příspěvků moje polička 01. července 2026 16:45

Potrefenáhusa všechno nej, Housatko! 

Online Tabea
8061 příspěvků moje polička 01. července 2026 16:46

Evaeva to je ta dovolená, co je potřeba, aby se dítě zrelaxovalo před první třídou?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2026 17:09

Tabea tak oni zrelaxovaní budou a potřebují to. Ale co ta domácnost?!Ale zprcala jsem je na dvě doby, dostali za úkol vytřít celou kuchyň a teď si čtu. Tak asi dobrý

Offline Vari
2218 příspěvků moje polička 01. července 2026 22:45

Tak junior mi po třech letech poprvé ze skolky přinesl cizí boty. Velikost 26, kdyz pomalu vyrůstá z velikosti 30. A vubec mu to nebylo divny

Online Tabea
8061 příspěvků moje polička 01. července 2026 22:48

Vari sandále?

Offline Gatita
8604 příspěvků moje polička 01. července 2026 22:58

Evaeva u nás se taky relaxovalo. Přijdu domů a přilepím se k podlaze. Na lince jedna 2,5 l prázdná lahev od Fanty, jedna od Coly s příchutí třešně, vedle asi deset sklenic různě naplněných tekutinou hnědé barvy, hezky odstupňované od světle hnědé po tmavě hnědou, kolem rozsypaný cukr a vymačkané citrony. Byli tam nějací kluci od syna ze třídy a vyráběli prý lektvary. Tak jsem se ptala, jestli to dělali celej den. Tak prý ne, pak ještě prý uklízeli kuchyň (to by mě teda zajímalo, jak vypadala před tím než ji uklidili) a odpoledne prý si házeli lahvičkou. Nekde našli lahvičku od jogurtového nápoje, tu naplnili vodou, zašroubovali a snažili de ji hodit tak, aby dopadla na dýnko a nepřevrátila se. Jeden házel a ostatní to natáčeli na mobil. Prý se celý den náramně bavili. Tak si jdu odškrtnout, že jsem dopřála dítěti tu blahodárnou a psychology vzývanou prázdninovou nudu doma...

Offline continuity
42825 příspěvků moje polička 01. července 2026 23:04

Vydržte, moje dítě se dnes nudilo, takže zlikvidovalo všechny nově vzniklé civilizace. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2026 23:11

Gatita to je náhodou ten pravý prázdninový program

continuity jakože máme vydržet deset let?

My teda už uklidili jen stůl, jeden šuplík a výkresy ze školky. Ještě nás čeká druhý, horší stůl (v červnu se nám to poněkud vymklo), sedm šuplíků a mrdník vrchního sběrače, přičemž jeden šuplík je potřeba uvolnit pro školu. A zatímco oni dělali bordel v pokojíčku, já dělala pořádek v lécích a cestovní lékárničceJe teda pravda, že mám tohle prázdninové vyklízení hrozně ráda, nejradši bych to tu vyklidila a předkládala kompletně. Akorát mi v tom nějak překáží ty děti

Online žluťásek
8848 příspěvků moje polička 01. července 2026 23:54

Evaeva jako abecedu klasického českého vázaného písma? Nebo stáhnout font, abys v tom v nějakém editoru mohla psát?