Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
42825 příspěvků moje polička 03. července 2026 14:49

Vari to je hezký, já bych řekla, že to půjde. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2026 15:06

Vari to je hezký! To u nás se spí do devíti (úměrně tomu je posunutá i večerka a denní spánek téměř přestal existovat), litá po bytě a tahají všechny dávno zapomenutý hračky. Ale starší teda bez keců procvičuje.

Online Myrtila
5305 příspěvků moje polička 03. července 2026 15:26

Vari každý z nich si v tom našel svou roli? Malá diktuje a malý poslouchá? To je hezký, že se tak těší

Syna to podle mě tak moc nebere, dneska jsme spolu o tom mluvili, že už do školky nepůjde, až do přípravky, a on se tam těší, takže po školce (možná zatím, nevím) neteskní. Paní učitelka z přípravky a nové možnosti (že bude mít penál a hlavně čip na obědy ) ho hodně nadchnuly. A taky se těší, že s kamarády, co jdou už do první třídy, se bude dál vídat v družině. 

Offline Vari
2218 příspěvků moje polička 03. července 2026 15:49

Myrtila Oni se střídají, on ji zase diktuje slova :-D.

Offline Vari
2218 příspěvků moje polička 03. července 2026 15:49

continuity Bude muset, na výběr nemají...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2026 17:19

Myrtilačip na šňůře na krku je samozřejmě nejvíc nejdrsnější

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2026 17:19
Reakce na Vari:

Myrtila Oni se střídají, on ji zase diktuje slova :-D.

Online Myrtila
5305 příspěvků moje polička 03. července 2026 21:27

Vari Počkej, takže dcera už píše? Hustý

Evaeva Ježiš, no jo, ještě šňůru musíme vybrat! Kde se to tak kupuje? Znám jenom ty reklamní (u nás v práci měli skoro všichni od Lexaurinu ). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2026 21:33

Myrtila kluci nosí reklamní, aspoň syn zruší tak čtyři za rok. Jinak to dělá třeba baagl.

Online Myrtila
5305 příspěvků moje polička 03. července 2026 21:36

Evaeva Zkusím na to mrknout, my doma něco máme, ale popravdě netuším kde a v jakém stavu. Muž to nepoužívá a já mám od nástupu do první práce ten samý, tak když něco někde dostaneme, dáme to dětem na hraní, takže... asi budu muset spíš něco koupit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2026 21:53

Myrtila muž je nosí z různých konferencí, máme toho hromadu. Mají to i na hraní, ale tolik jich ještě nezničili, máme výběr

Offline Gatita
8604 příspěvků moje polička 04. července 2026 07:42

Myrtila to bude super, mě moc mrzi, ze naše škola přípravku nemá a nejbližší další škola v okolí ji na nadcházející školní rok uz neotevře. Takže nakonec jsme cestou odkladu nešli, jinak bych tu přípravnou třídu považovala za ideální řešení. Ale tento rok budou ty přípravky už vzácnost. 

A šňůra s reklamou na prášky na nervy mě dost pobavila:) 

Offline Vari
2218 příspěvků moje polička 04. července 2026 09:02

Myrtila Jenom velký tiskací, psací jsem se ji ani nepokoušela naučit, protože nevím, jestli ve škole jedou vázané písmo nebo cominii. Na dni otevřených dveří mi řekli, že tam používají vázaný, ale i o matematice mi řekli, že jedou klasika, ale ta nova učitelka nakonec jede Hejneho.

Gatita Mně by ta přípravka pro dvojcata přišla tak idealni, ale u nás ve škole neni a nechtěla jsem je vozit o patnáct kilometrů dál. Ja sama jsem do skolky vubec nechodila, jen ten posledni rok do přípravny třídy.

Offline Potrefenáhusa
38734 příspěvků moje polička 04. července 2026 09:05
Reakce na Vari:

Myrtila Jenom velký tiskací, psací jsem se ji ani nepokoušela naučit,

Offline Vari
2218 příspěvků moje polička 04. července 2026 09:20

Potrefenáhusa Jako uznávám, že znalostmi to úplně odkladove deti nejsou no :-D. Jen to chování mi dělá starosti. Pri pasováni předškoláků jsem byla překvapena, ze někteří z předškolní třídy odklad dostali a dokonce i ze stejne poradny. Ale nebudou nejmladší, ve třídě mají jednu zářijovou holčičku, co vypadá podobne divoce jako junior :-D.

Offline Potrefenáhusa
38734 příspěvků moje polička 04. července 2026 09:37

Vari od housatka ze třídy je nakonec odkladovych dětí taky docela dost, asi 3 nebo 4, tady teda přípravná třída je

Offline Vari
2218 příspěvků moje polička 04. července 2026 09:41

Potrefenáhusa Dvojcata chodila na kroužek se srpnovým klukem, ten odklad dostal, ale jen díky timu, že jde do přípravny třídy, ve školce už mu nedoporučovali zůstat. Maminka hodně dlouho váhala, jestli ho dát už do školy nebo do ty přípravny třídy, sama je učitelka a taky to nedokázala úplně odhadnout.

Offline Potrefenáhusa
38734 příspěvků moje polička 04. července 2026 09:46

Vari my nakonec taky jeste v poradne byli a odklad nedoporucili. 
Ja teda tady tu přípravnou třídu ani v záložním plánu nemela, nema dobrou pověst stejne jako cela škola (problem je ta celkem asi nezvládnutá inkluze) 

Offline Zuzuli
3749 příspěvků moje polička 04. července 2026 09:58

Vari ja znam jen dve deti s odkladem, ale v obou pripadech tem klukum nerozumim, kdyz mluvi. Takze tipuju, ze to dostali na ten opozdeny vyvoj reci. A teda jeden z nich se porad i pres den pocurava, uz mesice to resi na urologii. Jinak mi prijde, ze na nejakou skolni nezralost uz to uz nedostal nikdo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. července 2026 10:18

Z naší třídy má odklad jedna holčička, jde do přípravné třídy, kterých je tu teda dost. Srpnové děti do školy jdou.