Gatitahlavně že se to vše na dobré obrátilo. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Lukáško tiež koktal a ešte aj žmurkal, v čase, keď som s oboma rodičmi behala po nemocniciach, aj sme mu nich vždy niekoľko dní bývali, mal to vyslovene zo stresu, začalo to v necelých 3 rokoch. Keď mal 3,5 roka, začal Covid, ostali sme doma a to mu pomohlo úplne.
Nepotřebujete se někdo zbavit lehátka Bybybjörn?
Catherinne není na to vnuk už velký? ![]()
Evaeva na to univerzální není, mají ho doma. Dokavaď pil jenom mlíko, tak naše holubičí šedá sedačka byla v bezpečí, ale s oranžovým příkrmem si na to netrofnu ![]()
Catherinne já měla pro tyhle účely úplně obyčejné lehátko po někom za pár korun, jen takový tip. Oni z toho rychle vyrostou, to je tak do 9m maximálně. Jinak pokud máš v plánu k vám pořídit rostoucí židli, tak se dělají takové lehátkové nástavce na to.
Catherinne vůbec nechápu, že si na gauč netroufneš![]()

Catherinne nebo ho můžeš mít těch pár měsíců jen na klíně na židli, kolik mu je? Mne už přijde skoro velkej i na to lehátko, co se dá na židli, on už si za chvíli sám sedne, ne?
Evaeva Potrefenáhusa mně na tomhle vyhovuje, že to složíš naplacato a to nevím jestli to u jiných jde. Potřebuju to schovat do sedačky, do skříně, když tu nebude. Tudíž ani rostouci židli ani ne, pořád by tu někde překážela, přímo ke stolu se nevejde, to bych zase musela přemístit někam židli, navíc prášilo by se na ni, chlupy všude, to už pak bude sedět fakt u stolu na židli.
A ano, tahle fotka je naprosto výstižná, proč na gauči jen to mlíko ![]()
Na klíně ho mít můžu, ale šermuje rukama po tváři, zamaže se, pak zamaže mě...mrkev všude...v tom lehátku to je teď nejlepší. Pár měsíců si ho užije.
A už jsem na vintedu něco ulovila, brousila jsem tam celý den, zkusila jsem sleu a vyšlo to ![]()
(ale vzpoměla jsem si, jak se vám to tady nechce právě na vintedu prodávat)
Catherinne ja to prodavam, ale je to vopruz
a ty prvni prikrmy jeste vetsi, pro mne byla tak strasna úleva, kdyz se v tom začaly hrabat samy, to jsem kliďme uklidila, ale kdyz mi vyrážely ty lžičky z ruky nebo se toho chytaly, to fakt fyzicky bolelo
Na tu obyč židli mi to teda přijde ještě docela za dlouho, aspoň na nasi se 3,5 leta nenají, u babičky teda sedí na hodně vysokým polštáři
Evaeva korytkovej bryndák byl zaklad, ale taky to nekdy bolelo

Potrefenáhusa tak on to má až ve vlasech, to by bryndák nepomohl. Dvojka a trojka se chtěli krmit sami hned od prvních příkrmů, vypadalo to takhle
Bryndák nechtěli tak od roka, teď se jedna maminka ptala na bryndák ve školce, to mně dost pobavilo ![]()
Na klíně krmit neumím a u těch dvou mladších to ani nešlo.
Catherinne chápu. Ty levná lehátka taky složíš. Na později doporučuju buď ikea židličku, tu složíš do skříně, dají se snadno odmontovat nohy, nebo takový podsedák na židli, ale to už musí mít trochu rozum, nemá to žádnou "ohrádku". Až se naučí sedět, tak už v lehátku asi nebude chtít být.
Catherinne
Na tu obyč židli mi to teda přijde ještě docela za dlouho, aspoň na nasi se 3,5 leta nenají, u babičky teda sedí na hodně vysokým polštáři
no, budem to řešit za pochodu, uvidíme co jak půjde
Catherinne psa potřebuješ! 
Catherinne Ta IKEA, jak mají v hospodách, je ale taková fórová. Musí se v ní to dítě hlídat. Já lobbuju pořád za tu Stokke, k babičce je možná drahá, ale zas vydrží fakt dlouho a vypadá dobře, myslím, že by ti třeba nemuselo ani vadit mít ji u stolu trvaleji... ![]()
My máme u babičky takovou plastovou Peg-Pérego, je funkční, o to nic, ale je to přesně takový to heblo, kterýho se těšíš, až se zbavíš ![]()
Normální židle je pro dítě asi docela nepohodlná, když se mu nohy kinklají ve vzduchu.
Potrefenáhusa Psa nebo hejno slepic potřebujeme jako sůl ![]()
fakt nevím, jak to delaj lidi bez psa
ted uz dobrý, ale ty první řekněme dva roky jsou fakt maso
Aranel Potrefenáhusa Potvrzuju psa, nehorší období příkrmů bylo, když měl pes zdravotní dietu a nemohl uklízet pod stolem ![]()
Aranel my ty ikea máme u babiček a narozdíl od těch rostoucích se z nich samostatně vstává hůř, jak nemají podnožku, rozhodně se v nich nemusí víc hlídat. Originálně se teda prodává s pásy, ty jsem nepoužívala ani u ikea ani u rostoucí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů