Asi blbej dotaz. Mohou se dát na dětské pískoviště v parcích hračky na písek? Zrušili jsme o víkendu defitnitivně pískoviště, už se u nás nevyskytuje žádný malý dítě, do vnoučat doufám daleko :-) Hračky na písek jsem umyla, jsou v perfektním stavu. Škoda to hodit do plastů. Dala jsem to muži, ať to dá na pískoviště ve městě. Ale teď mi vrtá hlavou, že jsem na pískovišti nebyla víc než 10 let a nevím, aby ho někdo nesprdnul, že dělá binec
Za doby pískovišť s dcerou na pískovištích byly erární hračky, kdo tam co donesl.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva koukla jsem na to a ty nohy vypadaj na sudávání fakt skvělé. Díky za tip, ještě to má chvíli čas, ale na skladování to vypadá dobře.
pokud bys ji fakt chtěla, u nás jedna, co zrovna čeká na poslání dál, leží - (proto je na fotce bez nohou, ty jsou uskladněný jinde):

Už k nám se teda dostala používaná, takže je ten plast trochu zažloutlý, ale na funkci to nemá vliv
. Někde bych k tomu vyhrabala i takový nafukovací polštářek za záda, teď tu mám po ruce na něj jen povlak:

Nic za to nechci, na dopravě po Praze bychom se, myslím, kdyžtak domluvily.
Karja jak nemáme zahradu, tak nějaký program je vždycky. Ale je to prostě jen návštěva hřiště a nákup třeba. On ten den docela utekl, když vstávali v devět
Nějaký větší výlet zvládnu tak dvakrát týdně, u nás to nikdy není koupání na dvě hodiny nebo tak. Takže to už chce vzít oběd nebo naplánovat, kde ho zakoupit, nesmí být horko,... Prostě to vyžaduje moje větší zapojení. Teď si právě ty tři dny tak hráli, že na hřiště jsme vyráželi v půl dvanácté místo v deset, i jsem něco doma udělala.
notna hračky na písek určitě! Naopak mi přijde skvělý, když se tam objevují, nikdy jsem s sebou žádný nenosila.
notna ano, u nás se dávají. I věci nevhodné teda, ale ty máš určitě rozum. Bábovky, auta a podobně jsou velmi vítané.
Anema já nosím minimálně lopatky, ty vždycky zmizí, když je tam někdo dá
A taky nosím kornoutky. On je malý teda dost majetnický, tak je fajn, když má něco svého.
Evaeva jo, to je pravda, že se pak často kopou díry hrabičkama nebo bábovkama
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články