Evaeva no kupodivu oběma rukama jo ![]()
Uz s tim vysirala vcera, kdyz jsme jeli vsichni, za velkyho řevu muze, at toho necha (ale ona rada ty velky reakce, proto to dela) a hlášení starší, ze odpoutana neni, jenom to rika
Evaeva no kupodivu oběma rukama jo ![]()
Uz s tim vysirala vcera, kdyz jsme jeli vsichni, za velkyho řevu muze, at toho necha (ale ona rada ty velky reakce, proto to dela) a hlášení starší, ze odpoutana neni, jenom to rika
Gatita to bych řekla, ze ten vetsi vekovej odstup bude v tomhle aspon v tom detskym veku lepsi, ze uz si nebudou tolik konkurovat a ono ne....
mne vadi to fyzicky ubližování, kdyz se štípou a tahaj za vlasy a koušou...
u nas nejaky přestavby moc možný nejsou, leda k tomu domu z boku něco přilepit, ale moc to nevidim
Potrefenáhusa my jsme se ségrou o pět let a rvaly jsme se hrozně. U nás spolu taky líp vychází starší, větší odestup mi přijde horší, že mají různé potřeby a mentální úrovně, tak si míň rozumí.
S tím odepínáním je to teda hustý. Doufám, že to u nás nebude ![]()
Potrefenáhusakluci mezi sebou mají skoro 5 let a rvou se hrozně. Prvni rok a pul byl zalitý sluncem, starší o mladšího pečoval, mel ho za takove roztomile zvířátko. Mladší by staršího zbožňoval, ale ten mu dělá dost zle, naváží se do něj, říká mu ošklivě veci, porad na nej startuje, peskuje ho, hrozne se vytáčí. Byl treba schopnej naběhnout na nej, kdyz uz usínal, a seřvat ho za to, ze si dovolil mu sáhnout na lego. To zůstával rozum stát. Ty fyzické rvačky mi přišly jeste tak nejmíň škodlivé. Oni na sobě furt leží a předvádí něco jako recko-římský zápas. Tam jsou aspoň síly vyrovnané, protože mladší je celkem sportovec.
Gatita Naši se poslední dobou perou tak strašně, že kdybych věděla, že to pomůže, tak klidně spím v obýváku na gauči. Naneštěstí se nejvíc perou právě v tom obýváku ![]()
TabeaNo tak abys věděla, tak podobnou historickou židličku jsem pro děti měla já. My jsme rodina ekologů :o)
Potrefenáhusa my jsme se ségrou o pět let a rvaly jsme se hrozně. U nás spolu taky líp vychází starší, větší odestup mi přijde horší, že mají různé potřeby a mentální úrovně, tak si míň rozumí.
S tím odepínáním je to teda hustý. Doufám, že to u nás nebude
ti mladší jsou prostě z těch rvaček naskillovaný a vůbec dost šikovný, ja si teda myslim, ze mladší za chvilku i housatko přepere, je dost svalnatá a nebojí se toho vubec
U nas ten mord začal hned, spis mi prijde, ze sw to zlepšuje ted, kdyz se sily trochu vyrovnavaj. Mladsi dite je teda fakt peknej had, co dost provokuje, takze kolikrat se na starsi ani zlobit nemuzu, ze uz to nedala, jen teda to pak bejva taky uplne bez rozumu
Potrefenáhusa u nás to tak nebylo, to až mimino jde do všeho po hlavě. Ale tak celkově, mimiňák má problém se zařadit do jejich her, oni zas nemají moc pochopení pro jeho... Moc si neškodí, ale nepotkávají se nebo jak to říct.
TabeaNo tak abys věděla, tak podobnou historickou židličku jsem pro děti měla já. My jsme rodina ekologů :o)
U nás bych na ekologii nesázela, spíš velkou půdu. ![]()
Tabea My velkou půdu nemáme, ale dostali jsme ji od sestřenky s velkou půdou a mně připadala docela praktická :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.