Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 07. července 2026 08:37

Evaeva no kupodivu oběma rukama jo

Uz s tim vysirala vcera, kdyz jsme jeli vsichni, za velkyho řevu muze, at toho necha (ale ona rada ty velky reakce, proto to dela) a hlášení starší, ze odpoutana neni, jenom to rika 

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 07. července 2026 08:41

Gatita to bych řekla, ze ten vetsi vekovej odstup bude v tomhle aspon v tom detskym veku lepsi, ze uz si nebudou tolik konkurovat a ono ne....

mne vadi to fyzicky ubližování, kdyz se štípou a tahaj za vlasy a koušou...

u nas nejaky přestavby moc možný nejsou, leda k tomu domu z boku něco přilepit, ale moc to nevidim

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2026 08:50

Potrefenáhusa my jsme se ségrou o pět let a rvaly jsme se hrozně. U nás spolu taky líp vychází starší, větší odestup mi přijde horší, že mají různé potřeby a mentální úrovně, tak si míň rozumí.

S tím odepínáním je to teda hustý. Doufám, že to u nás nebude

Offline Gatita
8608 příspěvků moje polička 07. července 2026 08:52

Potrefenáhusakluci mezi sebou mají skoro 5 let a rvou se hrozně. Prvni rok a pul byl zalitý sluncem, starší o mladšího pečoval, mel ho za takove roztomile zvířátko. Mladší by staršího zbožňoval, ale ten mu dělá dost zle, naváží se do něj, říká mu ošklivě veci, porad na nej startuje, peskuje ho, hrozne se vytáčí. Byl treba schopnej naběhnout na nej, kdyz uz usínal, a seřvat ho za to, ze si dovolil mu sáhnout na lego. To zůstával rozum stát. Ty fyzické rvačky mi přišly jeste tak nejmíň škodlivé. Oni na sobě furt leží a předvádí něco jako recko-římský zápas. Tam jsou aspoň síly vyrovnané, protože mladší je celkem sportovec. 

Offline DruI
5569 příspěvků moje polička 07. července 2026 08:53

Gatita Naši se poslední dobou perou tak strašně, že kdybych věděla, že to pomůže, tak klidně spím v obýváku na gauči. Naneštěstí se nejvíc perou právě v tom obýváku

Offline DruI
5569 příspěvků moje polička 07. července 2026 08:55

TabeaNo tak abys věděla, tak podobnou historickou židličku jsem pro děti měla já. My jsme rodina ekologů :o)

Offline Potrefenáhusa
38754 příspěvků moje polička 07. července 2026 09:01
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa my jsme se ségrou o pět let a rvaly jsme se hrozně. U nás spolu taky líp vychází starší, větší odestup mi přijde horší, že mají různé potřeby a mentální úrovně, tak si míň rozumí.

S tím odepínáním je to teda hustý. Doufám, že to u nás nebude

​ti mladší jsou prostě z těch rvaček naskillovaný a vůbec dost šikovný, ja si teda myslim, ze mladší za chvilku i housatko přepere, je dost svalnatá a nebojí se toho vubec 

U nas ten mord začal hned, spis mi prijde, ze sw to zlepšuje ted, kdyz se sily trochu vyrovnavaj. Mladsi dite je teda fakt peknej had, co dost provokuje, takze kolikrat se na starsi ani zlobit nemuzu, ze uz to nedala, jen teda to pak bejva taky uplne bez rozumu 

Online continuity
42862 příspěvků moje polička 07. července 2026 09:03
Reakce na Catherinne:

Evaeva není problém ji koupit, ale kde ji mít postavenou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2026 09:04

Potrefenáhusa u nás to tak nebylo, to až mimino jde do všeho po hlavě. Ale tak celkově, mimiňák má problém se zařadit do jejich her, oni zas nemají moc pochopení pro jeho... Moc si neškodí, ale nepotkávají se nebo jak to říct.

Offline Tabea
8073 příspěvků moje polička 07. července 2026 09:08
Reakce na DruI:

TabeaNo tak abys věděla, tak podobnou historickou židličku jsem pro děti měla já. My jsme rodina ekologů :o)

​U nás bych na ekologii nesázela, spíš velkou půdu.

Offline Mrs.Robinson
596 příspěvků moje polička 07. července 2026 09:18
Offline Mrs.Robinson
Offline Mrs.Robinson
Offline Mrs.Robinson
Offline DruI
5569 příspěvků moje polička 07. července 2026 09:19

Tabea My velkou půdu nemáme, ale dostali jsme ji od sestřenky s velkou půdou a mně připadala docela praktická :o)