Potrefenáhusa Mně přijdou hloupé dřevěné hračky, které jsou na vyhození v podstatě po prvním deštíku. A taky když se někdo na hřiště zbaví sbírky hraček z kindervajíček.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jo, já to vyhazuju, když to někde je. Jednou u nás dál někdo na hřiště keramické výtvory. To teda nechápu, čím myslel, rozbilo se to na ostré střepy za pár dní.
notna Určitě dej! My taky doma žádný vlastní ani zatím nemáme. ![]()
Aranel my ty ikea máme u babiček a narozdíl od těch rostoucích se z nich samostatně vstává hůř, jak nemají podnožku, rozhodně se v nich nemusí víc hlídat. Originálně se teda prodává s pásy, ty jsem nepoužívala ani u ikea ani u rostoucí.
Já ani nemyslela vstávání, ale že se v tom růžně vrtí nebo odstrkuje od stolu a převrátí to.
Potrefenáhusa Hodně mě překvapilo, v jakém stavu jsou ty naše hračky. Čekala jsem hromadu lámavého plastu, jak píšeš. Jsem to původně vysypala z tašek z nostalgie, že si to před vyhozením prohlídnu. Ale kromě jednoho mlýnku na písek se nelámalo nic dalšího. A to jsem pak na to schválně při mytí dost tlačila, abych blbý kusy rovnou vyřadila. Jeden kyblík tam má už 30 let, je po neteři.
Aranel tu podle mě tak snadno nepřevrátíš, proto má tu širokou základnu, že o ní všichni zakopávají
Mně dost pálilo to vstávání, protože to dělali sotva stáli ![]()
notna Si myslím, že dřív byly ty hračky pevnější, a taky když jste je nosili zase domů, tak tolik netrpěly. Křehnou, jak jsou celý dny vystavený slunci větru dešti.
Aranel My je měli doma na zahradě v tom pískovišti skoro celou dobu. Akorát na zimu se schovávali a to do stodoly, kde i mrzne. Ale pískoviště se vlastně zakrývalo, když se nepoužívalo, kvůli kočkám, tak možná proto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články