Evaeva jsou nejak oznaceny?
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jojo. U nás mají nějaký erár, co nosí na zahradu nebo ho mají volně k použití, ale jinak mají mít svoje pastelky, lepidlo a nůžky. Zůstává to ve školce. Museli jsme koupit zlatou a stříbrnou, protože jí měl nějaký kámoš ![]()
Zuzuli ty tloušťky jsou napsané na obalu, já otevřu krabičku a kouknu se případně. Ale je tam skvělá paní, poradí ti a bude mít i ostatní věci ze seznamu
Ty pastelky mají, myslím, i na Lužinách v OC, ale tam tak dobré prodavačky nejsou
Evaevazlatou, stříbrnou a neonový mame samozřejmě taky :-)
to mi ale prijde dobry, ja o ty předškolní přípravě vlastně nic nevim, jen ty pracovní listy dávali na nástěnku
Potrefenáhusa u nás ty pastelky mají i nejmladší. Je to fajn, minimálně je to takový nácvik na to mít svoje věci, někam si je uklidit a tak, nemají teda penál, ale košíček. Některé roky se i přemístily do další třídy, někdy nám je teda na prázdniny dali domů![]()
Evaeva my mame na seznamu jen vybaveny penal, vsechno ostatni pry koupi ucitelka, takze muzu v klidu resit pastelky a vic nepotrebuju
Jsem si rikala, ze splnim zadani a vezmu ty koh-i-nor, jinak bych kupovala stabila. Necekala jsem, ze tluste jsou ve dvou tloustkach. Kdybych je uz v zachvatu aktivity nepodepsala, tak bych ti je nabidla.
Pak jsou na seznamu dve mekke tuzky a jedna tlusta trojhranna. Ehm... dala jsem ji tam dve stabilo easy graph, ze to jsou trojhranne a mekke a asi dal neresim.
Jinak zlatou i stříbrnou mame, k tomu neonove, vicebarevne, metalicke, trpytive... a nejdulezitejsi je telova, tech mame nekolik odstinu. A ve skolce meli taky jen erar, zadne vlastni pastelky
EvaevaHmm, já nevím. Já jsem schválně koupila nějakou obří sadu, kde bylo milion odstínů a když dojde v penálu trávově zelená, nahradím ji mechově zelenou
ale syn kreslí fakt hodně a rád, ty zbylý odstíny má doma a využívá je.
Potrefenáhusa Zuzuli já nevím, jestli se to dá online nějak rozlišit podle názvu. Všechno je to Koh-i-noor triocolor
my máme jejich prodejnu po cestě ze školy, takže kupuju většinu pomůcek tam, naživo.
Evaeva u nás ve školce měli mít předškoláci vybavený penál, přesně mi to přišlo jako fajn příprava už do školy. Udržovat si to nějak kompletní, ořezat pastelky. (Vybavený do školky = trojhranné silné pastelky a tužka, nůžky, lepidlo). Dělali s tím ty předškolní přípravy, předplaceli jsme jim nějaký časopis.
žluťásek u nás ořezává paní učitelka, má totiž elektrické ![]()
No ono by to samozřejmě šlo, jenže ta šedá docela dochází a pak by se mi tu hromadily ostatní barvy. Já kupuju na střídačku 6 a 12 ks, to nám stačí, kluci moc nekreslí, radši patlají tempery a podobné záležitosti.
Zuzuli to vykreslíte doma![]()
Kluci na seznamech pár věcí mají, ale většinu věcí na výtvarku a všechny sešity taky kupují paní učitelky hromadně
Ale právě ten vnitřek penálu, desky na sešity, peněženka, modelína a tak nám chybí. Na to je teda čas v srpnu, teď to vůbec neřeším. Jinak dvě tužky, to je tak na tři týdny, než začnou psát perem, tak jenom hoří ![]()
Evaeva bohužel zrovna tyhle prostřední trojhranné kohinorky neprodávají jako kusovky, to mi přijde škoda. Černou musím dokupovat extra furt, to beru stabila. (Když furt kreslíš zbraně a vesmír, máš černý velikou spotřebu
)
žluťásekčernou doplňuju z těch malých sad. Ale nám doma snad v životě žádná barva pastelky nedošla, jen v institucích. Domů dokupuju jen fixy a pak ty tempery. Teď jsem koupila sadu tenkých fixek, pratelné měli jen nějaké velké (36? barev). Jako nadšení bylo veliký, ale druhý den už byly barvy jedno. Oni si tak jako čmárají, konkrétní barvy nepotřebují ani jeden.
Evaeva my máme tak asi milion sad fixek i pastelek, já to fakt moc ráda kupuju a testuju. A syn kreslí hodně a často, má spotřebu velkou. Teď teda pomalu přechází z pastelek na linery, protože furt vymýšlí nějaké komiksy. Koupila jsem mu na zkoušku dvě sady z pepca, syté a pastelové odstíny a kreslí to fakt hezky. Zatím jsou srovnatelné s linery od Stabilo, uvidíme jaká bude výdrž. A v Actionu mají zas prima sadu černých linerů, různé tloušťky včetně štětečkových hrotů. Ale tam mi výdrž přijde horší, některé už vynechávají. Ale používá je denně, možná by stejně dopadly i značkové :)
žluťásek jo, linery používá starší, ale spotřebu nemá, jestli kreslí deset minut denně, tak je to moc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články