Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2026 20:18

Potrefenáhusa tak děti jsou různě podnikavý Syn prostě co zbylo, nahází na dno tašky Teď jsme zrovna půl víkendu a pondělí hledali žákovskou, abysme zjistili, že jí měl v tom batůžku na výlet, kde měla být a kam si ji ve čtvrtek připravil a v pátek ji nenašel. (Nic dalšího tam nebylo, akorát svačina

Já to právě beru dost s rezervou, člověk fakt neví, co je to za lidi, jak to doma vedou a tak.

Offline brrr
12322 příspěvků moje polička 09. července 2026 20:23

Potrefenáhusa Jestli už máš nějaké desky, tak nic nekupuj. Počkej, jak to bude housatko zvládat a pak případně dokoupíš.

Jinak náš mladší je, co se týká účebnic, sešitů a vybavení pouzdra totální ignorant (a mi je to jedno, když to není nějak zásadně vyžadováno), takže ten ty desky poožíval snad jen chvíli v první třídě, obaly jsme vzdali ve druhé, pouzdro nevlastní asi od čtvrté, od páté domů nepřinesl jedinou učebnici krom školního atlasu. Na konci roku, když přinese konečně domů sešity, tak to jsou totální saláty. Ale mu se z toho učí dobře, tak mu necháváme jeho chaos (a učitelé taky).

Offline Pinot Noir
29843 příspěvků moje polička 09. července 2026 20:40

Já složky kupovala až ke konci první třídy, ty plastové obálky s drukem. Tři, na češtinu, matematiku a angličtinu, od třetí třídy ještě na španělštinu. Ostatní předměty se volně prolínají těmito, ke konci školního roku se tak nějak volně prolíná všechno se vším, především se stohy návrhů log, bannerů, komiksů a hromadami obrázků na právě prožívané téma, teď poslední téma je Michael Jackson. Školní papíry v tom tvoří asi tak jedno procento.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2026 20:48

Pinot Noir my ty desky s drukem měli "předepsané", jedny malé, jedny velké a zbytek nosit asi mimo (třeba slabikář se nevešel). Tak tenhle systém u nás absolutně nefungovalmalé desky byly furt prázdné, do těch velkých cpal úplně všechno... 

Offline Garfie
28507 příspěvků moje polička 09. července 2026 20:55
Reakce na Karja:

podívej se na Garfie manžela, ten zas jezdí bez peněženky a kam to dotáhnul. Podle mě bychom jim neměly upírat ten  prostor pro bezradost;)

​Au