Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 19. července 2026 15:32

Blanka ta není nebezpečná, ač to může být protivné, nevadí ani vodní rostliny. 

Online Blanka
příspěvků moje polička 19. července 2026 15:54

Anaj  Jo, rikali jsme, ze voda kvete

A zažili ste ten hnus, keď kvitlo more ? My áno. Keď sme ešte nevedeli presne o čo ide, sme ako všetci ostatní iba smutne pozorovali more z brehu, ale druhý deň sme sa navzájom s mužom presvedčovali, že síce, áno, pár desiatok metrov od brehu to tam je, ale keď sa tým preplavíme ďalej, tam už to také strašné nie je, čo , ideme ? Hej, išli sme ale čisté more sme aj tak nenašli a ten sliz, ktorý sa na nás nalepil, nešiel potom len tak ľahko zmyť, teda vôbec nie pod sprchou na pláži a aj neskôr pod sprchou na ubytovaní, aj so šamponmi a s kefkou to bola dlhá práca . A keď si spomenie na muža, ktorý mal v tom čase dosť  bohate zarastenú hruď.... Plavčíci sa snažili problém bagatelizovať a  zabrániť panike medzi turistami tým, že každého uisťovali / mali to aj natlačené na letáčikoch v jedálni /  že to je vlastne normálne, more iba kvitne  a nie je to nebezpečné . Možná nie nebezpečné, ale hnusné to bolo poriadne .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2026 15:54

Blanka já měla z koupání v sinicích zánět průdušek. Ale to, co popisuješ ty, sinice nejsou.

Offline Pinot Noir
29867 příspěvků moje polička 19. července 2026 16:05

Já se hnědozelených vod štítila odjakživa. V rybníku jsem se jako děcko sice koupala, ale skákali jsme tam ze stavidla, nikdy nedotýkali dna a i tak to chtělo z mojí strany dost přemáhání. Dnes bych tam nevlezla ani za nic.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 19. července 2026 16:23

Nejlepší koupání bylo na Americe. Když se to ještě smelo.  

Online Blanka
příspěvků moje polička 19. července 2026 17:21

Raduza -a co to, co to ? V Americe sa nesmie kúpať - prečo a kde ?

Offline Raduza
příspěvků moje polička 19. července 2026 17:35

Blanka Lom Amerika u Berouna.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 19. července 2026 17:44
Reakce na Pinot Noir:

Já se hnědozelených vod štítila odjakživa. V rybníku jsem se jako děcko sice koupala, ale skákali jsme tam ze stavidla, nikdy nedotýkali dna a i tak to chtělo z mojí strany dost přemáhání. Dnes bych tam nevlezla ani za nic.

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 19. července 2026 17:45

Raduza ty zatopené lomy jsou nejvic. 

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 19. července 2026 17:45

Raduza ty zatopené lomy jsou nejvic. 

Offline JankaM
3102 příspěvků moje polička 19. července 2026 17:53

Na koupání nabízím rybník Biřička u HK, za 20 let jsem tam ještě nezažila zkaženou vodu. Z domu to máme na kole asi 15 min., dostupný i MHD. Foto už v podvečer, skoro nikdo tam už nebyl, uprostřed je ostrov.

Já docela koukám jak je to jinde, u nás v maloměstě bylo koupaliště, kam jsme chodili, teď je zrekonstruované a chodí tam děti když jsou na prázdninách u našich. Vlastně u obou babiček, kam jsme jezdily na prázdniny,  bylo-je koupaliště, u jedné kousek za zahradou, tak jsem chodily na oběd domů a pak zase zpět .  Všechno to jsou města cca 6 tis.obyvatel. 

Online Blanka
příspěvků moje polička 19. července 2026 18:00

Raduza - Bože ja na všetko skočím !

Offline Kokoska
34919 příspěvků moje polička 19. července 2026 19:34

Kvalita vody

Jak je to u vás? Tam, co jsme chodívali, celkem dobrý :)

Offline Aranel
6604 příspěvků moje polička 19. července 2026 19:58
Reakce na dzizisketa:

Já jsem teda asi extrovertka,ale mě by to třeba na mateřské někde na malé vsi nebavilo, byť bych měla zahradu s houpačkou i bazénem. Regulérně bych se někde na periferii, i když s veškerým materiálním komfortem, zbláznila. Já potřebuju kontakt s lidma, ve smyslu nějakého společenství, starost o rostliny, domácnost a kutění mne nějak extra nebaví. Zato fakt ráda chodím na veřejná místa, do parků, na koupaliště,s dětmi na hřiště - když byly malé, vždy jsem se těšila, že se tam s někým potkám (a pak jsem si připadala jako úchyl, protože všude na netu se všechny matky holedbají, jak nesnášejí ostatní trapné matky na hřištích, že když někdo přijde na hřiště, kde do té doby byly samy, tak hned odcházejí etc.), prostě se fakt dobře cítím ve společenství. 

​To jsem víceméně přesně já. A kroužky mám taky ráda, někdo se chce zabít při představě 10 matek a dětí, jak dělají v tělocvičně paci-paci-pacičky, a mě to baví.

Ale na svoje limity narážím v jedný kavárně pro rodiče s dětmi. Jednak tam mají hnusný kafe, ale jednak musíme nejdýl po dvou hodinách vypadnout, protože JÁ jsem přehlcená množstvím hraček, zvuků, lidí... Jedině zahradu tam mají pěknou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2026 20:58

Aranel herny mně taky přehlcují, i malé, pokud je naplněná, dvě hodiny mi teda přijdou víc než dost. A jestli tam ani není dobrý kafe pěkné zahrady si ale cením!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2026 21:01

Já mám přírodní vody moc ráda, i když to rybniční bahýnko si ráda odpustím a bojím se užovek. Ale plavání v přírodní vodě je úplně o něčem jiném. Nejlepší je alpské jezero

Online Karja
44674 příspěvků moje polička 19. července 2026 21:10

Já vlezu téměř kamkoliv, ale už nerada plavu na hloubku, dřív jsem ty rybníky přeplavávala, teď se mi nejak nechce. S detmi na koupaliště vyrazím klidně na cele odpoledne, ale mám ráda, když je to tam proste na pohled hezké a prijemne prostredi...Někdy to chci obzvlastnit a hecnu se i někam, kde je třeba tobogán nebo něco zajímavého pro ně, ale nejsem úplně ráda.... Problém ale je, že deti už všude nevlezou, musí mít nějakou partu nebo náladu aby je to strhlo no.... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2026 21:16

Karja já už z toho plavání taky nějak vyšla. Když si vzpomenu, jak jsme preplavávali Slapy třeba. V lomu si hloubku pod sebou nesmím představovat.

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 19. července 2026 21:48

Karja

Na rybníce jsem vždy ukecala někoho z rodiny, aby se mnou jel na paddleboardu jako doprovodné plavidlo. Tři roky zpět jsem si koupila tu plavací bojku a je to vážně lepší. 

Mě zas nebaví se dokola točit v bazénu. Vůbec nevím, co bych dělala v tom zahradním bazénu 5x10 metrů. Mne nebaví ve vodě sedět.