EvaevaAle když je to herna a vedle stolky, to mi nevadí. Tady je to tak jako všechno promíchaný dohromady...
Vše o těhotenství a dětech
continuity Já do zahradního bazénu nechodím taky, taky mě to nebavi, ale spoustu lidi to ma jako relax nebo se tam schladi po praci, kdyz je vedro atp, ono to osvezi a probere....ale na koupališti a v rybníce plavu, prostě spíše při břehu no, abych to měla blízko na melcinu;-)
Aranel mně asi jo, nebo nevím, my to moc nenavštěvujem. Jako když je herna v jiné místnosti a děti si tam hrají beze mě, tak to je ok![]()
Nedávno mi vykládal kamarád, po dvou letech od nastěhování do domu přišla na řadu zahrada. Do teď tam měli jen kopec hlíny ze základů. A děti jsou naštvané, protože celé dva roky si na té hromadě hlíny hrály. Kamarád je svéráz, on by jim to tam nechal, ale manželka nechtěla. Takze někdy na té zahradě nemusí být vůbec nic :-)
U nás zahradu využívá i sedmnáctiletá. Taky je dost uz někde v trapu. Ale když je doma, zahradu užívá hojně. Občas tu má i kamarády na grilování, chillovani. Ale kdyby vyrůstala ve městě v bytě, určitě by ji to nechybělo. Město má taky ráda.
My máme pár kamarádů s bydlící na samotě nebo skorosamotě a jejich děti tam vyrostly a třeba do kroužků chodily až na základce a někteří vůbec nikdy a nijak negativně je to nepoznamenalo. Dost lidí žije dobrovolně a spokojeně mimo civilizaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.