Pinot Noir ajaj, tak ať se zánět brzy zahojí a vše se vrátí do správných kolejí ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Já včera koupila první tepláky a dnes jdeme na hřiště ![]()
Evaeva já, když mám pochybnosti, tak šeptám: "Chceš zmrzlinku?"
Ale vlastně se mi jednou taky zdálo, jestli dcera všechno slyší, pak mě oslovila i družina. Návštěva orl nic neprokázala, asi byla zrovna nějak nastydlá.
Tabea tohle bylo i při rozhovoru, který ho zajímal. Vlastně i po odebrání té mandle. Ale člověk neví, jestli nepoužil nějaké slovo, které nezná nebo tak něco.
continuity Já jsem teda anorexii určitě neměla, ale v podstatě celý druhý stupeň jsem na obědy nechodila, protože mi v jídelně nechutnalo. A protože jsme si placení a objednávání zařizovali sami v hotovosti, tak se to rodiče ani nikdy nedozvěděli.
Takže to, že se mi narodili dvě nežerky mě vlastně nijak nepřekvapuje :o) ale teda co budu dávat do školy na oběd synovi, toho se děsím už rok předem.
DruI no ona asi taky ne, když na to přijde, tak si na Poke nakraji 200g lososa a menší avokádo. To už teda najednou nedá, a vrátí se k tomu třeba za dvě hodiny.
Spíš je extrémně vybíravá a fakt nevím jak jí to ulehčit. Ona ji i běžná jídla, třeba má fakt ráda srbské rizoto. Poke ve školní jídelně opravdu nečekám, je fakt smutné, že nezvládnou chutně uvařit ani takove klasiky jako je svíčková nebo segedín.
Pinot Noir Nic si nevyčítej. Kdo by chodil s rýmou k doktorovi, stejně by prvotně taky žádný vyšetření k odhalení zánětu nedělal a řešil jen běžnou rýmu. Hlavne ať mu ted zaberou atb a ještě si užije prázdniny.
Od známých holčička měla 14 dioptrií! A zjistili ji to snad až ve třech letech. Možná víc. Chodila už do skolky. Jak vyrůstala, naučila se s tím fungovat. Zpětně její maminka říkala, že něco ji trknout mohlo dřív. Ale nic velkého kdy člověka napadne, že asi špatně vidí.
notnaJednou vyhnala synovce segra z téhleté hromady u nás, že má nové boty. To mu bylo ty jo asi 6? a on jí řekl, "tak jsem asi dítě, ne, tak to je asi jasný, že když vidím hromadu hlíny tak na ní jdu:D". On je vostrej. Ted v pátek jsme byli společně všichni u rybníka a sambo o něčem říkal něco, o nějaké aktivitě nebo programu asi, že je to spíš pro holky, jako naše a pro neteř, že pro kluky - ty dva bratrance, by to nebylo. A on se na něj tak podíval a říká mu "mě už to vážně nebaví, tohle dělení na kluky a holky, tak jsme snad jedna parta, ne?" Bože, to je prostě takovej stěr slušnej, nemáš na to co říct, má pravdu.
Někdo má ten dar ve zkratce úplně vystihnout tu absurditu. My máme takového kamaráda. To je vždycky takové Pink! do mozku a mě se najednou rozsvítí, co to řeším :-)
notna Ano, on to bude mít už od mládí se zdá;)
continuity Já jsem taky extrémně vybíravá. Jediný, co tomu ulehčí je, když to okolí nekomentuje a existují možnosti, co si člověk může vybrat. Za sebe musím přiznat, že jsem radši hlady, než bych jedla něco, co mi nesedí. Ale tak já už jsem dospělá, já se nějak zařídím, děti to mají těžší.
Karja tvoje holky se maji od koho ucit ![]()
Kokoska No, to ony už se právě učej...pro něj jsou tihle ti teenageři bratránci největší prostě bozi. To s nimi jdeš do bázenu a jen slyšíš kámo, vole, kámo, vole, broo hulákaj jak opičáci a vedle nich fakt ty moje holky na ně uplně zbožně koukaj jak na svatej obrázek, to je někdy uplně jako až dojemné, vidět ten jejich fascinovanej pohled.
continuity Kámošky kluk nechodil na obědy....protože byl línej tam jít! Jako fakt, přišla na to náhodou, že ho párkrát potkala ve městě hrozně brzo, že jí pak došlo, že to by nemohl po vyučování se stihnout najíst. Nevaří špatně, ale má jídelnu mimo školu do takového krpálu, tak se mu prej nechtělo tam jít, plus to tam smrdí prej...ty vogo. A on je přesně takovej samostatnej, že si pak doma něco chystal sám a jak rodiče pracují později, tak si toho nevšimli kolik svačí/nesvačí. tak taky by si toho nebýt pár výjezdů kolem oběda nevšimla. Jinak je to chytrej rozumnej kluk, ale co kolikrát ty děti vymyslí/nedomyslí, na to jsou rodiče krátký.
Děkuji všem za podporu! Doufám, že ATB zaberou, i když ORL říkal, že to může trvat dlouho, protože je to hrozné. Pro něj samozřejmě, ale i pro nás. Po pátém CO? mám sto chutí zařvat HOVNO! ![]()
Pinot Noir chudák malej. ![]()
Pinot Noir Snad to brzo zabere! Ale on neměl ani zvýšenou teplotu nebo nebýval unavený vid? Ty jo!
Jak tady byla účesová debata, toto je můj maximální výkon. Se sprejem na rozčesávání a hřebínkem s jehlicí.

No ucesova debata, jedno dítě nechalo u kadeřnice 1300 a druhe 1700 Kč, doufám že to nebudou chtít dělat pravidelně. ![]()
Děkuji všem za podporu! Doufám, že ATB zaberou, i když ORL říkal, že to může trvat dlouho, protože je to hrozné. Pro něj samozřejmě, ale i pro nás. Po pátém CO? mám sto chutí zařvat HOVNO!
Promin, soucítím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.