Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6610 příspěvků moje polička 21. července 2026 21:17

KarjaSynovec je fakt dobrej. Historku s hromadou hlíny si pamatuju, jako na to nejde nic říct

Pinot Noir Chudák! A chudáci vy!

CatherinneSnad ne nějaký drahý. Na tom "tartanu" jenom hořej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2026 21:35

Aranel mi přijde, že hořej úplně na všem, snad kromě trávy.

Offline Aranel
6610 příspěvků moje polička 21. července 2026 21:37

Evaeva Na trávě taky, leda snad v kočárku jsou ušetřený

Offline Gatita
8624 příspěvků moje polička 21. července 2026 21:49

Menší dítě se naučilo plavat! Pořád jsem do něj něco hučela, ukazovala, radila, na kurzy vodila...a nic! Teď jsem ho nechala 5 minut s mužem u bazénu a když jsem se vrátila, byl už v půlce dráhy 20metroveho bazénu a muž nonšalantně koučoval ze břehu. Mám fakt radost, je takovej houževnatej (syn), pořád tam chtěl a pachtil se tam v té plavecké dráze tam a zpátky. Pak to teda bylo po zbytek dne na nervy, protože do "dětského" bazénu nechtěli, naskákali na hloubku a každý začal plavat na druhou stranu, to fakt nechceš, dva poloplavce v bazénu, kde nestačí a je tam miliarda lidí...

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 21. července 2026 22:17

Gatita Tak takhle plaveme my...minule mi dcera starší tvrdila, že dosáhne, tak si rikam pohoda uz letos...No jsem po hodine zjistila, ze dosáhne, sle když stoji na palcich! Ale jako už něco uplavou, ale nedá se na to spoléhat, přesně jsou tam lidi, vyhýbají se jim, do toho pustej někde nejake bublinky, protiproud, tak to taky nepřekonaj. Když v bazénu nejsou lidi, tak tam tu starší už nechám a jsem u bazénu...ale jinak je to normálně taková postrehovka no!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2026 22:26

Gatita tak to gratuluju!

Náš mladší se odváží pustit břehu, pokud stačí, o plavání nemůže být řeč. Ale bere si na to plavecké brýle

Offline Tabea
8103 příspěvků moje polička 21. července 2026 23:04

Gatita gratuluju k dosažení vodního milníku!