KarjaSynovec je fakt dobrej. Historku s hromadou hlíny si pamatuju, jako na to nejde nic říct ![]()
Pinot Noir Chudák! A chudáci vy!
CatherinneSnad ne nějaký drahý. Na tom "tartanu" jenom hořej ![]()
KarjaSynovec je fakt dobrej. Historku s hromadou hlíny si pamatuju, jako na to nejde nic říct ![]()
Pinot Noir Chudák! A chudáci vy!
CatherinneSnad ne nějaký drahý. Na tom "tartanu" jenom hořej ![]()
Aranel mi přijde, že hořej úplně na všem, snad kromě trávy.
Evaeva Na trávě taky, leda snad v kočárku jsou ušetřený ![]()
Menší dítě se naučilo plavat! Pořád jsem do něj něco hučela, ukazovala, radila, na kurzy vodila...a nic! Teď jsem ho nechala 5 minut s mužem u bazénu a když jsem se vrátila, byl už v půlce dráhy 20metroveho bazénu a muž nonšalantně koučoval ze břehu. Mám fakt radost, je takovej houževnatej (syn), pořád tam chtěl a pachtil se tam v té plavecké dráze tam a zpátky. Pak to teda bylo po zbytek dne na nervy, protože do "dětského" bazénu nechtěli, naskákali na hloubku a každý začal plavat na druhou stranu, to fakt nechceš, dva poloplavce v bazénu, kde nestačí a je tam miliarda lidí...
Gatita Tak takhle plaveme my...minule mi dcera starší tvrdila, že dosáhne, tak si rikam pohoda uz letos...No jsem po hodine zjistila, ze dosáhne, sle když stoji na palcich! Ale jako už něco uplavou, ale nedá se na to spoléhat, přesně jsou tam lidi, vyhýbají se jim, do toho pustej někde nejake bublinky, protiproud, tak to taky nepřekonaj. Když v bazénu nejsou lidi, tak tam tu starší už nechám a jsem u bazénu...ale jinak je to normálně taková postrehovka no!
Gatita tak to gratuluju!
Náš mladší se odváží pustit břehu, pokud stačí, o plavání nemůže být řeč. Ale bere si na to plavecké brýle ![]()
Gatita gratuluju k dosažení vodního milníku! ![]()
Pinot Noir Z toho si nic nedělej, to jsou přesně věci, který by se mně mohly stát taky! Ať je brzo fit, nebo vám z toho hrábne. ![]()
continuity To není žádná aspirace na Matku roku, to by asi netrklo nikoho!
Karja Já toho kluka chápu, ony ty školní obědy nebývají nic moc, pokud ještě někam musíš chodit, třeba i opačným směrem, taky bych se na to vykašlala. A že to tam smrdí, to je jistý, bože smrad těch plastovejch táců, z toho se mi navaluje dodnes!!!!
Garfie Jojo, tak von byl z téhle malotřídky zvyklej na jinej servis, to říká segra o synovci taky. Tady je jídelna krásná světlá místnost, žádné fronty, oběd tam jí najednou 25 děti max, takže je i relativně klídek a hlavně jídlo jim tam dováží, takže tam nejsou vubec takové ty jídelní klasický pachy. My jsme jako děti na prvním stupni měli jídelnu hnusnou hrozně, co do zařízení a všeho, ale stejně ten přechod do obrovské vývařovny, kde stojíš padesátá ve frontě byl fakt šok:D
Garfietakže mě jako diskvalifikujes ze soutěže jo?
V kategorii zlomenina máme jen pět dní starou zlomeninu klíční kosti než jsme se konečně odebrali na pohotovost. (Tam pak muže vzali přednostně, jakože úraz, aby dítě dlouho netrpělo
).
continuity Jasně, to musíš vytáhnout těžší kalibr!
O všem pět dní přechozená zlomenina je jiná liga, tu beru!!
(chudinka)
když ona právě moc netrpěla. Akorát, když na tu ruku lehce upadla, tak brečela, což nám bylo divny. No a dva roky ji byly.
Tak jsme s mužem vymysleli, jak to od září bude. Já pojedu ráno na Vinohrady do školy s Viktorem dvakrát týdně, pak budu pokračovat na Pankrác do kanclu a po poledni ho zase ze školy vyzvednu a pojedeme domů. Třikrát týdně ho ráno vezme do školy muž, já zůstanu pracovat doma ve Kbelích a po poledni pojedu na Vinohrady pro dítě a zase domů. Ty dva dny budu na cestě nejmíň 3 hodiny, další tři "jen" 2 hodiny. Je to děs, ale OK, s myšlenkou se sžívám. No a do toho šéf oznámil, že se budou kancly z Pankráce stěhovat na Malvazinky. ![]()
Pinot Noir ty vado! a on tam nebude mít možnost družiny? Jakože kdyby mu to vyhovovalo a chtěl by ve družině být nebo tak...
Karja družina tam je, ale končí v 16:30, muž až v 17:00 a má to taky nejmíň 30 minut daleko. Stejně pro něj musím jet já, ať bude končit ve 12, nebo ve tři. Družina na množství cest a čas v MHD nemá vliv.
Pinot Noir ano, ale myslela jsem, že aspon naženeš nějaké hodiny v práci a nebo si trochu dáchneš doma sama aspon chvilku, kdyby v té družině měl zájem být;)
continuity Dcera ted spadla na zápěstí, je to pár dní...a nevim, normálně funguje nic tam nemá, ale když jí třeba někdo za to zápěstí chytí nebo jí ta druhá plácne, tak si hnedka vzpomene, že jí ručička bolí. Tak si ale říkám, že to bude jen nějaká naraženina asi nebo paměťová simulace:D. Když má dobrou náladu nevzpomene si....ale je to takové no, nevím, asi jí to dneska párkrát chytnu a možná na ten rentgen zajdeme...
Pinot Noir to jo, ale ze bys mohla zůstat v praci dYl než do 12...přeju, at si to nejak sedne, my mame ten režim podobnej a ja se ted moc těším, ze budou obě děti na stejnem místě, ale u vás uz se asi Ríša pohybuje po vlastní ose?
Ja mam takhle drsny dva dny v týdnu, kde jezdím do Prahy, to je rano autem do sousedního města, tam vyklopit obě a pak pokračovat vlakem do Prahy, pd dveří je dveřím je to s tim meziskokem skoro 2 hodiny a odpoledne zpátky, ale prijde mi to v pohode (jak to neni denne), ja si pak sama v tom vlaku i odpočinu :-)
Pinot Noir budu držet palce, dojíždění je blbé, ale věřím, že si to časem sedne. Třeba ta družina, on je rozdíl, jestli musíš vyrážet na 12 nebo na az na 15...a ta škola bude prima, zas vám odpadnou jiné stresy, ktere byste třeba měli na spádové škole. Můžem pak porovnat naše zkušenosti. My jsme bez diagnózy, ale úplně v normě nejspíš nejsme, takže očekávám dost velké potíže ve škole. Budeme mít spoustu výhod typu škola minutu od domu a díky tomu i pomoc s vyzvedáváním od mých rodičů (bydlí blízko), známé prostředí a možnost zachovat si dosavadní vyhovující režim včetně kroužku, ale budou to nervy, každodenní večerní drama nad domácími úkoly, frustrace, že mu to nepůjde... to prostě člověk volí to menší zlo, nebo co si myslí, že bude menší zlo:)
A taky si teda připadám jako matka roku. Starší dítě jsem nepřihlásila na žádnou přípravu k přijímačkám a asi ho ani na žádné teď v páté třídě nepošlem. Přijde mi hrozně malý a nevyzrálý, i když akademicky zdatný je dost. No tak doufám, že si nebudu rvát vlasy z hlavy za rok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.