Evaeva na to taky tak nejak spoleham. Protoze ceske skolstvi by si poradnou reformu zaslouzilo, ale radeji ne od koalice ano, spd a motoriste ![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori hele a to dřívější vstávání ma nejakej pozitivní efekt na plynulost rana, nebo proč na tom trva? ![]()
Jinak kamaradka sháněla nezávodní gymnastiku v Praze a stalo to snad trojnásobek co zavodni
rasaNori Prosím tě, já tomu moc nerozumím, z jakého důvodu mají vstávat v šest? Jen proto, že to řekl?
Potrefenáhusa dá se v ddm
Potrefenáhusa protoze chce, aby se naucily, ze se rano zavcasu vstava. Za me je to kravina, ale ja si zase prosazuju jine veci ohledne deti co mu nedávají smysl...me to částečně vyhovuje, protože ráno občas dopisují úkoly, opakujou anglictinu na testy a tak. A jezdí samy do školy MHD, v 7 vyrazí a o půl 8 jsou ve škole. Ranní družinu využívá většina základky, maji tam otevřenou knihovnu, doučování z aj, a potkají se se spolužáky dřív no.
Evaeva v ddm je gymnastika v tak blby cas, ze jsem taky platila trojnasobek za nezavodni gymnastiku jinde
rasaNori on vstává taky v šest? Celý si to u nás neumím představit, ty úkoly a tak ![]()
#999 kdyz jsem starší hlásila na porg, tak po zjištění ze začínají az 8:40 to chtěl zabalit, ze skola ma začínat v 8 a blablabla, a prostě vyhlásil ze vstávat budou v 6. Dokud jsem je vozila autem, tak to dávalo smysl, protože aby mi cesta nezabrala hodinu a půl, bylo potřeba vyrazit pred 7, v 7:20 jsi u školy, vysypeš děti a 7:40 jsi doma. V první třídě jeste malý dítě chodilo pres půl města do školky, rozvoz byl děsný, děsný, takže to vlastně jinak nešlo. No ale jak jezdí tím busem, tak stejně musí vyrazit zavčasu, protože od 7:40 už jim spoje nenavazujou, jsme okrajová část Ostravy. Jen si pořád myslím půl 7 ničemu neublíží:D
Evaeva mnohem dříve, ráno venčí psa, dobaluje pracovní auta, předává materiál, většinou po páté. Na mě je ráno nezabít děti, svačiny, snídaně, a zavčasu je vykopnout na bus. A aby měly všechno. Starší si vždy vzpomene že něco Zapoměla do školy udělat, malý dítě zkouším z aj, je to docela cirkus:D
rasaNori To si myslíš správně:-). Já jsem na buzerováni dětí hodně citlivá, poslala bych ho do prdele.
rasaNori v šest bych je zabila ![]()
999 znova opakuji, že ten čas ráno opravdu využíváme, holky družinu milujou, mají skvělý program i ráno, třeba zjistí že jim to takto víc vyhovuje. Ale někdy si představuji, že žádné kroužky nemají, a máme odpo klid:D A jo, někdy je zbytečně urputný, hele mě naši nechali tak nějak samospadem, a nebylo to uplne dobry, jeho buzerovali tak strašně, ze se v 15 odstěhoval k babičce, tak mu to vždycky připomenu, když to moc hrotí. Tak hledám cestu ke spokojenosti všech.
rasaNori Asi bych mu řekla, ať si o tom v klidu ještě popřemýšlí, jestli to není blbost:D
To teď říkám sambovi, vždycky když má nějaký hemzy, tak mu říkám, hele než něco řekneš, popremejslej si o tom sam a pak si to rekneme v klidu večer nebo za pár dni:D. Je to hrozně účinné...párkrát rekne, ze je dement už po 10 minutách, rozhodně je to lepší než kdybych mu to řekla já.
Evaeva moje satisfakce je, že je před 7 vykopnu z baráku a jdu si udělat kafe. A pak do půl 8 vždycky trnu, ať nezazvoni mobil, že mají po cestě nějaký problém:D A že za toho půl roku sesbíraly slušnou sbírku obskurností:D
rasaNori Nevím, ale pokud je vypravujes ty, tak by to mělo spíš být na tobě, do toho ti skutečně nemá co mluvit. Nebo snad někdy můžou vstávat v 6 jindy o půl 7 ne? Já někdy když jsou holky hotové, tak je nechám fakt do nejzazší času, že přijdeme za minutu 8:D
Karja prosim te, on jak je zrychlený, tak nedává ze v Praze se začíná v práci v 9, takže i kdyby přemýšlel rok, tak v tomto ohledu bude zatnutý furt stejně
ale mam uz spoustu úspěchu, typicky mladší gymnastika. To taky byla akce zet, prvně že jo, tak dítě nadšený, pak to kolidovalo s lezením, takže zase ze 100pro lezení a žádná gymnastika, až jsem musela hodně praštit do stolu a mladší to přihlásit já a prostě ho postavit před hotovou věc. Někdy je to jak s beranem...
rasaNori No ty vole:D. Já říkám furt, že ten život ve dvou pro mě není a to máme doma ještě soft model:D:D:D
rasaNori jakoby chápu. Mně dostaly ty úkoly, to je pro mně fakt iluze, že bychom dělali po ránu.
Vstávat dobrovolně mnohem dřív než v sest. Tyhle skřivani to je hroznej mor. Hlavně ta utkvělá představa, že kdo to tak nedělá, tak je linej. ![]()
Neznám jedinou sovu, která by vykládala, že kdo nevydrží vzhůru denně alespoň do půlnoci, je mekkys.
U nás se do školy jezdí na osmou, z domu mladší vyráží tramvají 7:25 a vstává v 7. Starší jezdí dřív, takže vstává 6:45 aby tam byla kolem půl osmé stíhala knihovnu. A to je nejdřív z celé rodiny.
rasaNori jakoby chápu. Mně dostaly ty úkoly, to je pro mně fakt iluze, že bychom dělali po ránu.
Taky by byly bagry po týdnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů