Jestli Babišovi projde to osekani rozpočtu pro soukromé a církevní školy, to jsem zvědavá, co bude v Praze. Podle mne už může následovat jenom defenestrace. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
U nás je ranná družina od 6,00 do 7,30 so vstupom kedykoľvek, škola sa otvára 7,30. Poobede je do 17,00, dieťa môže odísť hocikedy, žiadne okná a podobne. Systém, ktorý popisujete, si neviem predstaviť, by nás rodicia zozrali.
letfenixa a ven nechodí? Nebo chodí na školňák?
continuity já to zatím považuju jen za takové plácnutí do vody, kdy se čeká, co na to lidi. Nebo se mám bát? S dvěma dětmi v soukromém školství toto fakt potřebuju. ![]()
Doufám, že aspoň v Praze by se podobné zhůvěřilosti mohly odrazit v preferencích.
Pinot Noirno v rozpočtu to zatím není.
Snad se mu to povede vysvětlit, že jinak by zaplatil vic, protože ty místa by museli vytvořit obce.
Já dneska nemám úplně nejlepší den, ale mám pocit, že to je dírou ke zdi, kam se podíváš.
continuity Hlavně ta částka by se stejně neušetřila stejná, jak vykřikuje. Na ty žáky by byly náklady i v těch "státních" školách.
notna na žáka ve státní škole jde hlavně o dost víc než na toho v soukromé.
Evaeva U nás, když je akce mimo školní zahradu, tak předem píšou, ať vyzvedneme před nebo po. Jinak je na zavolání posílají kdykoli.
continuity Mě vyloženě fascinuje, kolik lidí tomu v diskuzích fandí. A přitom je to taková blbá myšlenka.
DruI aha. My zahradu nemáme, jen ovál na tv, tak chodí mimo školu. Se zahradou by pauza smysl nedávala.
Pinot Noir na soukromé jde asi 80% státního normativu. Ale bohužel to nezmizí z rozpoctu, tady to vysvětluje Dan Prokop tomu věřím, ale rovnou píše, že to řešitelné jinou úpravou.

Mně včera řekla mladší, že na tanečky nepujde, že si myslí, že tento kroužek pro ní není vhodný. Těmito slovy. Já už jí snad ani nebudu říkat, že má zkusit první hodinu a rovnou na to kašleme asi.
![]()
Ještěže moje dítě zatím neumí tvořit věty!
Evaeva chodia na školský dvor.
letfenixa tak to jo
Ještěže moje dítě zatím neumí tvořit věty!
No muze to být ještě vyhoda!. No asi to zabalím, oni jezdí i na soutěže, jde se vyžaduje pritomnost rodičů, dost jsem o sobě pohybovala, teď ji ještě motivovat na ten nástup tam, i kdyz je mi jasne, ze ten samotny krouzek by se ji fakt libi....asi nic nebude:D
Mně včera řekla mladší, že na tanečky nepujde, že si myslí, že tento kroužek pro ní není vhodný. Těmito slovy. Já už jí snad ani nebudu říkat, že má zkusit první hodinu a rovnou na to kašleme asi.
na tohle se nedá říct vůbec nic ![]()
Tabea Nedá no.
A druhá si strihla scénu, že nechce jet bez kočky na dovolenou....takže já odcházím do lesů, než to i na Vysočině obsadej medvedi.
Karjamedvědi nejsou zas tak strašní. A mají dost starostí se svými dětmi...
Karja vy byste chudinku kočičku chtěli připravit o dovolenou?![]()
Zuzuli U nás taky jede ranní družina s příchodem do myslím 7.20 a pak se otevírá škola pro všechny až v 7.40. Nám to vysvětlovali dozorem, dává mi to smysl. (Akorát teda jsem chodila do práce s jazykem na vestě taky, když jsem čerstvého prvňáka nechtěla nechávat na chodníku u rušné silnice samotného bez dozoru a čekala jsem s ním, než se odemkne).
Odpoledne ofiko nejde vyzvedávat mezi 14 a 15, ale měli jsme skvělou vychovatelku, se kterou se dalo lidsky domluvit a když jsem potřebovala vyzvednout v tom mezičase, syn si bral aktovku ven a ona mi vždy napsala přes WhatsApp, na kterém hřišti jsou ![]()
Musím říct, že když jsem ji teď viděla s prvňáky, skoro mě to rozbrečelo. Měla jsem ji moc ráda, byla skvělá a bude mi hodně chybět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY