Hanka H děti hlásí, že nikdo ze třídy nevěděl Vaculíka:-)
jinak pohoda
Hanka H děti hlásí, že nikdo ze třídy nevěděl Vaculíka:-)
jinak pohoda
viktorka_od splavu A ani ty nedávno diskutované přívlastky tam nebyly zastoupeny nikterak nadlimitně
. Vaculík je trochu na hraně - byl velmi zmiňovaný v 90. letech a počátkem nového tisíciletí, teď už dost upadl v zapomnění. Ale na gymplech by se s ním snad setkat mohli?![]()
Hanka H jo tak to nevim, jaký učivo mají teď gymnazisti
Hanka H Hlásím, že gymnaziste taky neznají Vaculíka, ale jejich učitele ho znají a pohorsuji se nad tou nezdarnou mládeží. Odposlechnuto.
Určitě se učí, ale už se tolik nezduraznuje, jako to byvalo, stejně jako Viewegh. Odkoukano přes rameno.
Mha Tak aspoň že ho znají jejich učitelé!![]()
Hanka H Byl prý v seznamech požadavků.
Tohle sem nemůžu nedat ![]()

No ještě ho mohla paní poslat s tvrdým y.
Asi překvapím, ale dobře ho poslala.
Sweet Potato já bych ho asi poslala taky, ale ten slovník mi přijde takový.... Jak to jen říct? Přiléhavý k její osobnosti? ![]()
Tak mně to cele přijde jako nadsázka .
continuity S tvrdým y by to bylo echt ostravsky. ![]()
Kdyby mi někdo ukradl doklady, asi bych to napsala stejně. ![]()
Bledule Paní je očividně z Orlové, tam už se přiklání k polštině ![]()
brrr Oni taky mají rádi tvrdé y, jen asi právě tento výraz nepoužívají. ![]()
Článek: Lidstvo zaneřádilo běžnou dráhu. ‚Čistý průstřel‘ ramene ISS je varovný vykřičník.
Mha O mimořádné radši ani nepíšou, ta už je úplně neprůjezdná.
Další článek:
Populace obřích velryb doslova explodovala. Biologové tvrdí, že jejich množství v oceánu je obrovské.
Mha bozemuj kdo to vymýšlí?
Nevím, ale doufám, že v tom bude pokračovat!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.