moora To je super! ![]()
Tohle budu ve velkém rozesílat. Škoda, že maturanti letos nepisi slohovky, tohle by se jim hodilo jako tahák, pro lásku boží!
moora To je super! ![]()
Tohle budu ve velkém rozesílat. Škoda, že maturanti letos nepisi slohovky, tohle by se jim hodilo jako tahák, pro lásku boží!
Ptala jsem se dítka, co znamená "kápni božskou". Prý je to "nalej mi pivo".
brrr má to srovnany!
continuity Zeptej se na to svých holek. Kamarádka se ptala svého páťáka a odpověď byla stejná a to se kluci určitě nedomlouvali
brrr
Kluci dobry! Ptam se holky ze treti a vi, vtip se nekonal;)
brrr nemám je doma. Měli jsme všichni jet na víkend, ale mě se udělalo nějak blbě, tak sedím doma. ![]()
Ptala jsem se vnuka 15 let, a odpověď "když jakože nemáš chodit okolo horké kaše "
Ptala jsem se dítka, co znamená "kápni božskou". Prý je to "nalej mi pivo".
Tak ono to zní jako Kápni Božkov ![]()
notna tak pokud si pletou pivo a rum, je to dost zásadní mezera ve vzdelani. Ale třeťákům to ještě lze prominout. ![]()
notna Sypu si popel na hlavu, naši vědí, co je rum, ale určitě nevědí, co je Božkov. Ale už od mala vědí, že po rumu se hloupne. Takže jednou seděli a soustředěně pozorovali, jak jejich strýc pije čaj s rumem. Když chtěl vědět, proč tak zírají, tak prý, aby viděli, jestli už hloupne.
brrrKazdopadne vedi, co je bozska mana!![]()
mirajo no to jsou ty pytlíky z reklamy, žejo?
continuity Alkohol jako alkohol a barvu to má podobnou .![]()
S příslovím jsem se minulý týden snažila nachytat dceru, když se o příslovích hodně mluvilo a psalo v souvislosti s prijimackama, ale nepodařilo se mi to. Pak mi řekla, že to zrovna berou v češtině. Jsem byla překvapená, že se to učí. Já si to vůbec jako učivo nepamatuji.
Trochu jsem přemýšlela, kam to dát :) z Twitteru
Tři věci které mám nejradši:
šukat děti vynechávat čárky ve větě.
Trochu jsem přemýšlela, kam to dát :) z Twitteru
Tři věci které mám nejradši:
šukat děti vynechávat čárky ve větě.
![]()
To je ještě lepší jak "Jezte děti!" vs. "Jezte, děti!"
Tak na "kápni božskou" mi třeťák řekl, že neví a šesťačka odpověděla naprosto správně.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.