Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 18:08

Pinot Noir to věřím. mi tam vypadlo u nás. 

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 22:40

Do statistiky- u nás - dvoučlenná ženská domácnost - rozlišujeme 1) bílý na 40  trička, kalhotky 2) tmavý na čtyřicet - trička, kalhotky, džíny, tepláky, mikiny 4) jemný na 30- podprsenky, punčocháče, umělejší svetříky a kalhoty4) vlnu a hedvábí 5) ručníky a utěrky na 90 6) povlečení někdy na 90 někdy na 60. Máme uzkou pračku, nepřeplňujeme. Nepereme každý týden všechno, ale tak v průměru 6 praček týdně dáme určitě. 

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 23:25

Dnes vecer mi zemrela pračka, podezrivam toto vlakno....

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 23:39

Karja

Kupujeme pračku?

Offline Pinot Noir
29623 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 00:08
Offline JankaM
3056 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:09

Tak my 2+2 pereme tak 2 pračky týdně, kde to špinavé pořád berete

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:14

Karja a nedalo by sa nejako zariadit, aby umrela ta moja? ja ju tak neznasam....a nie som schopna sa rozkyvat a kupit ine, lebo na jednej strane som uz tak vytocena, ze vybetam novu a hned na to pride faza, ze som rozmaznana a nemam vyhadzovat peniaze na novu, ked stara este perie... 

Online barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:49
Reakce na Evaeva:

Pinot Noir no já bych to takhle často neprala čisté spodní prádlo, co mám večer hodinu po cvičení si vezmu i druhý den, do sauny taky není potřeba pokaždé čisté, to samé zahrada... Barbuchu navíc nepodezírám ani z jedné téhle aktivity

​A dobře děláš

Ale já na to vletím tak jednou týdně - hele to máš ručníky, utěrky, ložní prádlo... džíny, ponožky... spodní prádlo, trika... (vo svetrech nemluvě ) A tak těch pár várek udělám bez problémů. Sice neperu na děti, ale von čokl taky udělá svý.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:50

JankaMPodle me to mas bud blbe spocitany, nebo neperete lozni pradlo a rucniky;-). 

Aranel Nevim, sambo mi to opravuje a zastavil me kdyz jsem sla rano s kufrem na koleckach k sousedovi, co je svobodnej, at si to pradlo prendam do jine tasku.

slniecko Coz o to, Mne ta moje pracka taky stve, ale je 2v1, a nevim, jestli chci jen 1, 1+1 nebo 2v1 zas. Susicku pouzivam sporadicky, tak nevim, abych ji neporizovala zbytecne a jestli se bez ni obejdu zcela....

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:53

barbucha Presne, cokl...a taky jsou mezi nami takovy ,,praci typy,, a ,,nepraci typy,, ja kdyz uklizim, tak peru prehozy, deky, rohozky, boty:D. Ja mam jednou za cas takovej den, kdy preperu celej barak:D....No ale nechala jsem si sesit jeden zaves, 2 kusy dohromady, je svetlej a uz spinavej a nedoslo mi, ze se mi nechce do pracky....cistirna se mi nechce logisticky resit, asi ho normalne narvu do vany

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 10:07

Karja aj ja mam teraz 2in1, myslela som, ze uz to bude dost a nie je. Takze chcem ist zase do pracky a susicky zvlast. Ja zas susim vsetko, co prezije (a niekedy aj co neprezije), lebo ja a mladez sme tak silni pelovi alergici, ze susit vonku nemozem.

Ale problem nie je ani tak v tom, keby to aspon fungovalo. Ale ma tolko much, ktore mi tak komplikuju zivot, ze mam chut ju vlastnorucne ritualne zavrazdit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 10:07

Karja já žádný přehozy nemám a rohožku jsem v životě neprala

Z tohoto peru tak jednou za 14 dní ručník na zem z koupelny, aspoň tím doplním pračku spodního prádla. Deky k televizi peru jednou za pár měsíců. 

A určitě chceš pračku a sušičku zvlášť

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 10:15

chybova hlaska na pracce

ze ja sem lezu!

Online barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 10:16
Reakce na Karja:

barbucha Presne, cokl...a taky jsou mezi nami takovy ,,praci typy,, a ,,nepraci typy,, ja kdyz uklizim, tak peru prehozy, deky, rohozky, boty:D. Ja mam jednou za cas takovej den, kdy preperu celej barak:D....No ale nechala jsem si sesit jeden zaves, 2 kusy dohromady, je svetlej a uz spinavej a nedoslo mi, ze se mi nechce do pracky....cistirna se mi nechce logisticky resit, asi ho normalne narvu do vany

​Jo, ty větší kusy jsou problém. Mně to pračka vypere, ale odmítne vyždímat (typicky běhoun z kuchyně, takovej ten tkanej "hadrák"). Čistírnu mám hned vedle, ale bába mi ho odmítla vzít, že by jí to strhlo pračku (vůbec nechápu co je to teda za "čistírnu", to snad bába provozuje u sebe doma?!) Tak tam nechodím, a nechávám to vykapat na balkóně, doladím pak v sušičce - mimochodem určitě doporučuju tu extra, žádný 2v1!

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 10:30

viktorka_od splavu proste to trafilo vedla, dufam, ze na dalai pokus to uz trafi spravne...

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 10:34
Reakce na Karja:

Aranel Nevim, sambo mi to opravuje a zastavil me kdyz jsem sla rano s kufrem na koleckach k sousedovi, co je svobodnej, at si to pradlo prendam do jine tasku.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 11:31

Normalne a ted se mi rozbila rychlovarna konvice...

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 11:36

Karja je mi jasný, odkud vítr vane

My včera zapojovali novou mikrovlnku, táta kvůli tomu musel na chvíli vyndat troubu. Tak jsem jen tak prohodila, že kdyby kupovali novou troubu, ať rozhodne nezapomenou na pyrolýzu... pěkně zle po mně loupnul očima ..

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 11:39

Zasekla sa! Zasekla!!!!

Ako bude to boj z nej dostať, ale tento týžden objednávam novú.

viktorka_od splavu veľmi sa ospravedlňujem...

Karja som ochotná kvôli tej pračke riskovt aj k9nvicu, ďakujem!!!

Offline JankaM
3056 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 11:45
Reakce na Karja:

JankaMPodle me to mas bud blbe spocitany, nebo neperete lozni pradlo a rucniky;-). 

​no dobře tak + 2 pračky za měsíc