slniecko
(já mám teda podobnou svízel jako ty ale na novou není takže vydržet musí)
Domáce spotrebiče
barbucha Hele vyber byl jednoduchej, byla jsem u toho souseda, mela jsem z predvecera vybrany BEKO, rikam Hmm, tak BEKO, ukaz, tuhle cerny dvirka maa, mezikus, tady tu skrinku mas na to, poslal mi odkaz na alze a je to:D.
Ovsem ted jsem z ty pracky vytahla 71Kc, a 5 gumicek, asi vim,odkud vitr vane:D. Sambo mi rika, no to je ta tvoje zrychlenost proste, ses furt zrychlena, hazis to tam s kravinama. Tak mu rikam, ze spotrebic vetsinou rozbije ten, kdo ho pouziva, takze uznavam, ze nemam sebemensi podezreni, ze by tu pracku rozbil on:D
Karja v mojí pračce většina těch věcí zůstane v takovém záhybu těsnění u dvířek. (Ne že bych teda nenašla pětikorunu ve filtru)
Evaeva Mne taky no, prave mam mozna to tesneni uz nejake spatne...nevim no, uvidime, jeste je tam hrebik a ten nejde vubec ven, musim najit nekoho dlouhoprstyho. Jdu vecer asi do baru, s takovou tou hlaskou, ze hodne koukam chlapům na ruce.....ovšem už jsme to docela rozebrali, je otázka, zda to dáme taky zpátky:D
Karja velmi často to bývá něco dalšího a tenkého, hřebík, ale třeba také kostice z podprsenky. Pokud to vyndate, tak se možná zas rozjede, protože ty pračky jak jsou inteligentní, když jim něco vadí, zastaví cyklus a čekají. Lepší než spalit motor nebo čerpadlo. To mi připomíná, že jsme už delší dobu ten filtr nečistili.
Vy mi jdete s tím filtrem taky do rány... nečistila jsem hodně dlouho - až tak dlouho, že jsem ho zrovna v týdnu chtěla vyčistit a von mi tam normálně zamrz! Možná teda spíš zareznul
no prostě votevřít to nejde zaboha
Volat opraváře na takovou kravinu se mi ovšem moc nechce... tak nevim.
Karja
71 Kč už je hezký! A vy máte na dědině bar?
Mně vychází tak 5-6 praček tejdně. Subjektivně peru v jednom kuse, tak nevím, jestli se to tím potvrzuje, nebo vyvrací ![]()
slniecko Mě na 2v1 irituje, že to neumí samostatně sušit. Umí jen dva kombinované programy - 1hour, 1kg (to občas používám na dětský spacák) a 4hours, 5kg (to nepoužívám vůbec). Takže za mě když už, tak dvě oddělené kisny.
Aranel a fakt to pak ty 4h suší? Mně sušička na začátku ukazuje přes 5h (eco program), ale za hodinu a půl je vždycky hotovo.
Aranel tak moje umi susit zvlast, ale.. to suseni stoji za..***
ja tu teda na kombinaci nadavam uz ctvrtym rokem pravidelnne, tak me prekvapuje ze si to nekdo vubec poridi
viktorka_od splavu mamka jí má, ale ve výsledku vlastně nepoužívá tu sušičku vyjma nějakých situací, kdy to potřebuje mít suché co nejdříve. Taky mi to nepřijde jako dobrá volba, pokud chce někdo fakt využívat sušení pravidelně.
Aranel moja vie samostatne sušiť....alebo, aby som bola presná, má len jeden program, kde to perie a suší zároveň. Čo ma tiež štve, lebo keď som kedysi dáááávno, ešte pred deťmi takúto kombináciu mala, tak to som na tom mala najradšej, že tam napchám špinavé prádlo a potom už len čisté a suché poskladám. Ale aj tá kedysi vedela sušiť aj zvlášť.
viktorka_od splavu no tak ja napríklad preto, lebo kedysi som takú mala a celkom som sa tešila, že sa k tomu zase vrátim, bez prehadzovania. Ale že táto nová ani len nedokáže poriadne dosušiť, jedine bavlnu na vysokú teplotu (to dávam tak posteľné prádlo a uteráky) a ešte aj to nie vždy zvládne dôkladne, to nechápem. A ešte nechápem, že som si kúpila rovnakú, ako má dcéra, lebo som s ňou u nej bola veľmi spokojná a moja celé zle. Tak neviem, či zlý kus, alebo jednoducho ona má model pre západný a ja pre východný trh. V každom prípade novú si už pre istotu tých pár kilometrov doveziem z AT
. Ale už nie kombináciu, už zase dve kisne.
slniecko tak za moje prvni tri roky susila do sucha, ale to suseni neprobiha jako v normalni susicce, kde se to pradlo vyfouka teplym vzduchem - nacechra, narovna, zbavi vsech chlupu a zmolku. ten kram proste to pradlo pece na vysokou teplotu tak dlouho, az je uplne rozpalene a tedy i suche (ted uz ani to ne), hrozne se tim pradlo nici no a chlupy na tom zustavaji kolikrat pribudou i dalsi
(cistim ji furt jak zbesila ale nic platne). ja teda ani nemam misto na dva kusy, ani na susak, takze to reseni moc nema leda si rikam ze snad nejaka opravdu draha by nebyla takovy kram. tato je LG
LG jsem měla jako normální pračku bez sušičky, a je to jedinej přístroj kterej jsem vyhodila ještě jako funkční. Strašlivej krám to byl. Pralo to mizerně, pokaždý jsem čekala kdy se z toho začnou sypat hřebíky... a to trylkování k tomu
To se nedalo. Tehdy mi to, blbce, vnutil prodavač v Datartu (patrně jinak neprodejný), pročež mě v Datartu ani u LG už neuviděj ![]()
viktorka_od splavu barbucha vďaka, LG škrtám z výberu
viktorka_od splavu ja som mala Elektrolux a toto vôbec nerobila. Teraz mám Samsung a dcérina to nerobí a moja hej ![]()
slniecko abych ti to zkomplikovala: LG mám 17 let a jsem spokojená.
Má vcelku příčetné programy, pere normálně. Ted mam teda vyhlídkou Samsung.
slniecko ja mam dva roky elektrolux. Pracku a susicku zvlast. Jsou super, perou dobre a susicka nesrazi ani kasmirove svetry. A podle nalepky to je made in italy, takze asi dobry ![]()
Tak my 2+2 pereme tak 2 pračky týdně, kde to špinavé pořád berete
ja jenom barvy třídím ma 4 hromady, deti jsou maly a furt dost prasej, jenom jejich pyžam (i s těma, co donesou ze skolky) peru za tejden většinou 6 kusů...prádelní koš fakt nemá dno
Potrefenáhusa no ale když máš na té jedné hromadě jen pár kusů, tak to nepereš, ne? Chápu, že tohle je spíš teoretická situace
Ale třeba světlé na 40 v zimě peru jednou za 14 dní maximálně, stejně jako bílá trička.
Evaeva u nás světlé na 40 = hromada růžový a fialovy, to peru někdy i víckrát týdně
bily trička nemame, ale ja používám dost misto utěrek a na ruce a na utírání kdečeho rozlityho látkový plíny, to je kupodivu taky koš týdne, cerny vygenerujem s muzem velmi snadno a pak mam ještě modrozeleny (svetly, co se nepere s růžovým, aby to nebylo růžový) a to je plný košil a toho svetlyho zbytku
Potrefenáhusavšak píšu, že je to teoretická situace. Ale prostě pereš, až když toho máš na plnou pračku. Takže v dvoučlenné domácnosti to můžou klidně být dvě pračky týdně.
Já mám tmavého tak dvě pračky týdně, bílé utěrky peru na 60, trička ne, takže to spolu nejde, ale ty utěrky se nasbírají taky až s povlečením. Takže sakumprásk je to tak pět šest praček týdně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje