Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 10:34

Vojacek is new Hnizdil !

dzizisketa Ten rozhovor jsem precetla asi tak do pulky, nevim jestli tam resi deti, ale pamatuju jak to vysvetloval Mudr. Hnizdil, ze male deti jsou zatizeny rodinnou historii a ne jenom matky, ale i predchozich generaci.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 10:44

To je opravdu strašné. :-( Jakoby zajímavá myšlenka přepracovaná do totální absurdity. Fakt by mě zajímalo, jak by se postavil k vlastní nemoci, nebo vážné nemoci svých blízkých.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 11:23
Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 13:33
Reakce na dzizisketa:

A jak si vysvětluje vážné a neléčitelné choroby u malých dětí, neřku-li miminek? O tom taky hovoří? 

​A jak vysvětluje rakovinu například u psů?

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 13:36

Marbuša Za tu může určitě pán

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 13:46
Reakce na andulka01:

Marbuša Za tu může určitě pán

​Věřím, že to je schopen říct. Mimochodem, mé kamarádce vloni umřela sestra na rakovinu a poslední měsíce se díky těmhle chytrejm ve svém okolí trápila, co udělala v životě špatně, že asi teda špatně a málo bojovala - to ti nemocní taky prej zbožňujou, tu frázi "Musíš bojovat". 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 14:11

Marbuša Tak když se může o těžce nemocném říci, že to vzdal, může se říci, že bojuje s nemocí. Já tedy nemám ve zvyku někomu do jeho zdraví kecat, dobře míněné rady taky moc nemusím, ale nevadí mi, když kamarádka zavolá a řekne něco ze zmíněného a já sama často používám, že se syn pere s chronickým onemocněním. Tady to co jo a ne říci, mi přijde přepíčený, nic proti tobě.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 14:14
Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 14:33
Reakce na Kan:

Tady to co jo a ne říci, mi přijde přepíčený, nic proti tobě.

​Přesně. Už se bojím říct cokoliv, přičemž neříct nic je taky blbě.

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 14:35
Reakce na Kan:

Marbuša Tak když se může o těžce nemocném říci, že to vzdal, může se říci, že bojuje s nemocí. Já tedy nemám ve zvyku někomu do jeho zdraví kecat, dobře míněné rady taky moc nemusím, ale nevadí mi, když kamarádka zavolá a řekne něco ze zmíněného a já sama často používám, že se syn pere s chronickým onemocněním. Tady to co jo a ne říci, mi přijde přepíčený, nic proti tobě.

​No já psala o tom, že poslední měsíce svého života se trápila kvůli lidem, co jsou díky internetu a FB odborníci na to, jak má člověk bojovat se svojí smrtelnou nemocí a že kdyby se tomu postavila, že by to třeba zvládla. Něco jiného je kamarádka, co mě chce podpořit v trablech a nebo jestli mě soudí lidi, co si přečetli Hnízdila a Vojáčka a vědí tedy, že jsem určitě něco ve svém životě udělala špatně. Tak jsem to myslela. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 14:38

Pinot Noir rozhodne nic nezkazis kdyz reknes - je mi to lito, nevim co ti mam rict. Aplikuj libovne v jakekoliv sitiaci, kdy je ti to lito a nevis, co rict:) 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 18:13

Kan Každému vadí něco jiného, každý chce slyšet něco jiného, to je jasné. Mluvila o tom hodně i Luna v komiksu. 

Člověk z venku hrozně těžko hledá slova. A nechce sklouznout k frázím.

To je mi strašně líto. Jsem tu pro tebe, kdykoliv, je asi dobrej otvírák. 
Já v poslední době říkala lidem kolem sebe hodně strašnou zprávu, ne všichni reagovali "dokonale". Ale reagovali jak nejlíp uměli, a to je hlavní! 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 21:31

Jako ten pán je magor a upřímně lituji všech nemocných i vyléčených, kdo na něj jen letmo natrefili. Ale v textu odkazuje na nějakou knihu Cyklická žena. Nečetl jste to někdo? Je to taky nějaká blbina nebo to má nějakej realnej základ?....víte co, že bych pak třeba řekla doma ,,Aaa sorry, týden před MS, tak to nevarim ,bohužel, to nejde:-D,,. Ne, docela by mě to zajímalo. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 22:16

Karja tak to prostě doma řekni, k tomu není třeba tu knihu číst

Online Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 22:19
Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 02:33
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 08:00

INCOM1 Tak víš co, to byl jenom příklad! Ne fakt by mě to zajímalo, zda je tam něco faktického nebo jen snůška esokravin jak být ženou;-)

Online Hanka H
2914 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 09:24

Karja Mně tyhle snahy hledat prapříčinu a vysvětlení všeho v ženském cyklu strašně, ale strašně lezou na nervy. A úplně nejlepší je, když se do rozboru pustí muž. To mi připomnělo před nějakou dobu mediálně profláknutou hlášku jistého odborníka na porodnictví, že "správně vedený porod nebolí". Tady by pomohlo jediné - nechat ho spolknout bagr a pak mu dát projímadla.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. listopadu 2021 09:45

Hanka H :-D Jo, ale tu knihu napsala žena. Jinak samozřejmě máš pravdu