Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 17:22

viktorka_od splavu to nejde paušalizovať. Ja zažila dve hrubé a sprosté gybakolozky. Nedělám z toho závěr,že jsou všechny takové, navíc v nemocnici v poradně byly všechny moc fajn, i když to byl běžící pás. 

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 17:43

continuity mně se nezdá, že by viktorka_od splavu paušalizovala a psala, že jsou takoví všichni. Spíš jde o to, že se nad tím přivírají pořád oči.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 17:58

continuity já právě viděla v praxi hrubou a sprostou dětskou gynekoložku. Byla jsem z toho strašně konsternovaná a doteď si vyčítám, že jsem nedala najevo a neřekla jí, že takové chování považuju za nepřípustné. 
Pinot Noir taky mi to tak přijde a viktorka_od splavu má pravdu, leckdo snese od "odborníka" leccos. S podivem. Moje kamarádka odešla od vyhlášeného pražského docenta až v okamžiku, kdy se jí po serii vyšetření zeptal, jestli se cítí jako okurka- že je taky tak sterilní...

nakonec to ty ženy vyřeší tak, že odejdou k jinému lékaři, nikdo doteď nevěří, že by takovou stížnost a tvrzení proti tvrzení bral někdo vážně. 

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 18:20

marieu no Ty moje ani žádné odbornice nebyly, u té první jsem byla jenom jednou. S tou druhou byla potíž, že to byla spádová gynekoložka a když chtěl člověk antikoncepci, tak tam musel.

Kandidu léčila jen mě, už me posílala na interni, jestli nemám cukrovku. Tak jsem si dupla, že chci mast i pro partnera a bylo po kvasinkách. Šílená doba to byla.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 20:04

marieu Ty jo, ten vtip či narážku nebo co to je, absolutne nechápu. 

No ten náš veterinář je taky hrozně sprostej,ale ne k pacientkam, spíš tak ke světu a hodně mluví z cesty, jak se zavadí o politiku to už to sprostarnama lítá...A jo, je vlastně sovinista, v tom se vyživá, jednou jsem nějak řekla, že děti jsou hrozně hlučné, ale že mají zvučné hlasy po tatínkovi a na tom se chytnul, jak to chodí u nás doma.....a jindy treba, že jsem na mateřské a muž mě živí, ale to já se přichytim a řeknu mu, jaká je to paráda, že jen celý dny nakupuju boty a o nic se nestarám. No takže tam je to zajímavý, ale odborne s nim nemám problém a chová se ke mě hezky a tyhlety srandy mi nevadí, mám to jako výlet to jinýho světa:-D Sestru v ordinaci nemá, podle mě by to nedala:-D Ona na něj už téměř nereaguje, to se asi dlouhodobé nedá. 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 20:22

Karja no zjevně se paní léčila s neplodností ..to je výrok opravdu na facku

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 20:27

SunEclipse To mě taky napadlo, ale úplně mi to smysl nedávalo. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 20:41

Přesně tak, šlo o poruchu plodnosti a bylo to spíš na pěst.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 20:43

marieu No to je na pest. Jako taky jsem o tom uvazovala ale říkala si, že takhle debilni to být nemůže. Spíš že je nějaká ,,vydezinfikovana,, léčbou. No to je debilovina. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 20:48

Ad zneuzivavi atd, vcera jsem cetla tento clanek v Rolling Stone, taky dost strasny, komentare pod jejich FB postem ovsem sileny, ze prece holky to musely tusit, ptz Marilyn Manson a proc neodesly atd. Strasny. Clanek je v AJ

https://www.rollingstone.com/music/music-features/marilyn-manson-abuse-allegations-1256888/

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 21:37

Já odešla od gynekolozky potom, co mi opakovaně naznačovala, ze si za problémy můžu sama a evidentně měla na mysli nevěru. Nový gynekolog mi vysvětlil, z čeho pramení, přestal mě blbě léčit a bylo po problémech.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 22:53
Reakce na Hanka H:

To jsou mi moudra !

​neexistuji nevylecitelne nemoci? OMG to je ale debil, pardon. Toto me dokaze vytocit, zrovna v posledni dobe nam v rodine zemrel velmi dobry kamarad na rakovinu a zname v US diagnostikovali metastazy melanomu do plic a mozku, je mladsi nez ja. Fakt bych mu dala facku. 

bram Souhlasim, ze psychika ovlivni spoustu veci (super je ta knizka Body keeps the score), ale hlasat tohle je teda silne mimo. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 22:58

Jitka77 docetla jsem ted, hrozny, fakt!!! 

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 23:02

0zero7 hlavně ještě nepřímo obviňuje ty nemocné lidi, že si za to vlastně můžou sami. Hrozné toto.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 23:11

A jak si vysvětluje vážné a neléčitelné choroby u malých dětí, neřku-li miminek? O tom taky hovoří? 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 23:14

continuity dzizisketa idiot proste, nechapu, ze nejaka Marie Claire toto pusti ven s tim nadpisem, aspon by to meli nejak zurnalisticky uvest na pravou miru. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 07:20

Proboha to je curak

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 07:23

dzizisketa On o tom možná nehovoří, přečetla jsem jen velmi zběžně, ale každá ezopí ti vysvětlí, že dítě do x let (doplň dle potřeby), je propojeno s matkou. Takže viníkem je, tramtadadá, samozřejmě ona.

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 08:01

dzizisketa No asi tak. Nebo geneticke syndromy jako cysticka fibroza...zkratka tihle jedinci by zaslouzili si necim zavaznym projit sami, to jsou uplne toxicke nazory toto.  
Jinak jsem ten clanek ani necetla, po prvnim odstavci jsem to vzdala. 

Online Hanka H
2914 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 09:42

Doktor Vojáček je opravdu nebetyčný kokot. Je strašné slyšet podobná moudra od laiků (před pár lety jsem byla zralá na vraždu - bývalá kolegyně stále tvrdila "všechno je jenom v hlavě, kdo nechce, neonemocní" v přítomnosti kamarádky, které manžel bojoval s rakovinou), ale pokud něco takového hlásá lékař, je to na zbavení svéprávnosti. Představa, že se s někým takovým setkám jako pacientka!?