barbucha no jo, ale kladně ![]()
Omfg
no, moje maminka je nemlich to samy, ale ja ji to nevaham vratit. tak snad se synek taky pochlapi
No jasně, hlavně že nikomu nezůstaneš nic dlužná. Člověk musí dbát na svou důstojnost a integritu, že?
Tak já jsem asi málo nedůtklivá, protože pokud mě synek upozorní, že mam dejme tomu zezadu špinavý kalhoty, neopáčím vztekle ať si radši sám vyčistí botky, ale za upozornění poděkuju. A o svý váze mluvím sama, takže je chudák až druhej, kdyby ho snad napadlo něco mi vracet. Holt my o dokonalost mezi sebou nesoutěžíme a podobný poznámky berem tak, jak jsou myšlený, to jest ne jako útok na svou nedotknutelnou (a veskrze dokonalou) osobu.
Já se fakt ptám, protože opravdu nevím, kde je ta hranice, co už není ten respekt.
žádná všeobecně platná objektivní hranice neexistuje. Tohle jsou subjektivní věci, na to není žádná univerzální pravda. Každý má svou hranici jinde. U excesů typu přerovnávání vajíček už to není snad ani o respektu, ale o nedostatku slušné výchovy, případně nějaké poruchy osobnosti - např. neuvědomělé sebestřednosti.
betsey No, pro mě je váha docela důležitým atributem atraktivity, já bych asi něco partnerovi řekla, kdybych viděla, že nedělá fakt nic nebo naopak tomu jde dost naproti a je mu to jedno.
barbucha ac sa teda niekedy vies vyjadrit hodne svojsky, tentoraz s tebou suhlasim.
Vlastne az tu zistujem a nie prvy krat, kolke z vas si nesiete traumy z detstva, ktore teda urcite nechcem zlahcovat, skor mi je z toho smutno
Zas, kdo jiný by mi měl říct, že mi něco nesluší/měla bych zajít k holiči/zhubnout ... než vlastní rodina? Od kohokoliv jiného by mě to asi naštvalo.
Pochvaly samozřejmě přijímám od všech. ![]()
brrr No tak ono je rozdíl ti říkat něco co nevíš...ale většinou to zhubnout od rodiny není nic co bys nevěděla, zvlášť jako žena, ale něco jako ,,ježíšmarjá tobě ale narostl zadek co, nebo tohle nenos, to ti dělá strašnou prdel,,. Mně přijde že ti co to tady ,,zlehčují nebo obhajují,, to prostě tolik neznají, protože se k sobě doma vždycky chovali slušně nebo jak to rict. To že ten předchozí účes ti slušel je úplně něco jiného.
Karjaked to podas takto, fakt to znie blbo. A je to take neomalene.
Starší má teď hoodne vyzivne obdobi, bavi se s nama tak ze mam co pul hodiny chut ji jednu z otocky vysit...takze radsi vysvetluju. Ale bohuzel uz jsem ji taky rekla ze kdyz se s nama bude bavit takhle, ze z toho budeme smutni, ale nejak to prezijeme, ale ze kamarady si takhle neziska...jenze me proste nenapada jina varianta, jak na ni trochu vychovne zapusobit.
No jasně, hlavně že nikomu nezůstaneš nic dlužná. Člověk musí dbát na svou důstojnost a integritu, že?
Tak já jsem asi málo nedůtklivá, protože pokud mě synek upozorní, že mam dejme tomu zezadu špinavý kalhoty, neopáčím vztekle ať si radši sám vyčistí botky, ale za upozornění poděkuju.
no, právě. takže pokud přibereš 40 kg tak tě určitě synek či snacha nebo tvůj partner upozorní, páč zezadu sis toho jistě nevšimla![]()
barbucha já jsem milující matka. Svoje dítě miluju ať je tlustý nebo hubený pořád stejně. Jen mu nepredhazuju, že přibral, ale když na sobě zamakal, tak chválím. Udělal fakt kus práce a má můj obdiv. Já v to mám jasno. ![]()
rasaNori Prosím Tě, co je na tom vysvětlení špatně? Vždyť je to pravda. (Taky už u nás na tohle párkrát došlo.)
Karja Asi máš pravdu, že každá to v době máme jinak a tou optikou vnímáme celou tu debatu.
rasaNori Prosím Tě, co je na tom vysvětlení špatně?
vsechno. zkus to otocit: co je na tom spravne?
To já zas musím říct, ze od málokoho snasim kritiku hur než od vlastní matky ![]()
Pokud těch 40 kilo přiberu přes noc, tak mě nepochybně upozorněj. Akorát teda nevím, jak bych se jim pak měla pomstít, resp. jim to vrátit... to bys mi mohla poradit, když se v tom tak vyznáš.
viktorka_od splavu Že je to pravda?
Starší má teď hoodne vyzivne obdobi, bavi se s nama tak ze mam co pul hodiny chut ji jednu z otocky vysit...takze radsi vysvetluju. Ale bohuzel uz jsem ji taky rekla ze kdyz se s nama bude bavit takhle, ze z toho budeme smutni, ale nejak to prezijeme, ale ze kamarady si takhle neziska...jenze me proste nenapada jina varianta, jak na ni trochu vychovne zapusobit.
Tuhle variantu považuji za poměrně diplomatickou - neobsahuje žádná ultimátní sdělení typu "jsi taková a maková = nemáš kamarády". Důležité je nevypustit z pusy moudra ve stylu "jsi na mě drzá, hubatá, nemám tě ráda, nikdo tě nebude mít rád, žádný kluk si tě nenamluví ...." a pod.
viktorka_od splavu
Pokud těch 40 kilo přiberu přes noc, tak mě nepochybně upozorněj. Akorát teda nevím, jak bych se jim pak měla pomstít, resp. jim to vrátit... to bys mi mohla poradit, když se v tom tak vyznáš.
Rozsednout židli?![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje