Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kora
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:25

barbucha no jo, ale kladně

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:31

no, moje maminka je nemlich to samy, ale ja ji to nevaham vratit. tak snad se synek taky pochlapi

​No jasně, hlavně že nikomu nezůstaneš nic dlužná. Člověk musí dbát na svou důstojnost a integritu, že?

Tak já jsem asi málo nedůtklivá, protože pokud mě synek upozorní, že mam dejme tomu zezadu špinavý kalhoty, neopáčím vztekle ať si radši sám vyčistí botky, ale za upozornění poděkuju. A o svý váze mluvím sama, takže je chudák až druhej, kdyby ho snad napadlo něco mi vracet. Holt my o dokonalost mezi sebou nesoutěžíme a podobný poznámky berem tak, jak jsou myšlený, to jest ne jako útok na svou nedotknutelnou (a veskrze dokonalou) osobu.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:33
Reakce na Kora:

barbucha no jo, ale kladně

​Což ale znamená, že předtím to nebylo nic moc. To seš milující matka?!

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:53
Reakce na continuity:

Já se fakt ptám, protože opravdu nevím, kde je ta hranice, co už není ten respekt

žádná všeobecně platná objektivní hranice neexistuje.  Tohle jsou subjektivní věci, na to není žádná univerzální pravda. Každý má svou hranici jinde.  U excesů typu přerovnávání vajíček už to není snad ani o respektu, ale o nedostatku slušné výchovy, případně nějaké poruchy osobnosti  - např. neuvědomělé sebestřednosti.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:54

betsey No, pro mě je váha docela důležitým atributem atraktivity, já bych asi něco partnerovi řekla, kdybych viděla, že nedělá fakt nic nebo naopak tomu jde dost naproti a je mu to jedno. 

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:55

barbucha ac sa teda niekedy vies vyjadrit hodne svojsky,  tentoraz s tebou suhlasim. 

Vlastne az tu zistujem a nie prvy krat, kolke z vas si nesiete traumy z detstva, ktore teda urcite nechcem zlahcovat, skor mi je z toho smutno

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:59

Zas, kdo jiný by mi měl říct, že mi něco nesluší/měla bych zajít k holiči/zhubnout ...  než vlastní rodina? Od kohokoliv jiného by mě to asi naštvalo.

Pochvaly samozřejmě přijímám od všech.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:03

brrr No tak ono je rozdíl ti říkat něco co nevíš...ale většinou to zhubnout od rodiny není nic co bys nevěděla, zvlášť jako žena, ale něco jako ,,ježíšmarjá tobě ale narostl zadek co, nebo tohle nenos, to ti dělá strašnou prdel,,. Mně přijde že ti co to tady ,,zlehčují nebo obhajují,, to prostě tolik neznají, protože se k sobě doma vždycky chovali slušně nebo jak to rict. To že ten předchozí účes ti slušel je úplně něco jiného. 

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:11

Karjaked to podas takto, fakt to znie blbo. A je to take neomalene. 

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:29

Starší má teď hoodne vyzivne obdobi, bavi  se s nama tak ze mam co pul hodiny chut ji jednu z otocky vysit...takze radsi vysvetluju. Ale bohuzel uz jsem ji taky rekla ze kdyz se s nama bude bavit takhle, ze z toho budeme smutni, ale nejak to prezijeme, ale ze kamarady si takhle neziska...jenze me proste nenapada jina varianta, jak na ni trochu vychovne zapusobit. 

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:33
Reakce na barbucha:

​No jasně, hlavně že nikomu nezůstaneš nic dlužná. Člověk musí dbát na svou důstojnost a integritu, že?

Tak já jsem asi málo nedůtklivá, protože pokud mě synek upozorní, že mam dejme tomu zezadu špinavý kalhoty, neopáčím vztekle ať si radši sám vyčistí botky, ale za upozornění poděkuju.

no, právě. takže pokud přibereš 40 kg tak tě určitě synek či snacha nebo tvůj partner upozorní, páč zezadu sis toho jistě nevšimla

Offline Kora
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:41

barbucha já jsem milující matka. Svoje dítě miluju ať je tlustý nebo hubený pořád stejně.  Jen mu nepredhazuju, že přibral,  ale když na sobě zamakal,  tak chválím.  Udělal fakt kus práce a má můj obdiv.  Já v to mám jasno.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:44

rasaNori Prosím Tě, co je na tom vysvětlení špatně? Vždyť je to pravda. (Taky už u nás na tohle párkrát došlo.)

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:45

Karja Asi máš pravdu, že každá to v době máme jinak a tou optikou vnímáme celou tu debatu.

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:48
Reakce na brrr:

rasaNori Prosím Tě, co je na tom vysvětlení špatně? 

​vsechno. zkus to otocit: co je na tom spravne?

Offline Potrefenáhusa
38538 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:54

To já zas musím říct, ze od málokoho snasim kritiku hur než od vlastní matky

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:57

viktorka_od splavu 

Pokud těch 40 kilo přiberu přes noc, tak mě nepochybně upozorněj. Akorát teda nevím, jak bych se jim pak měla pomstít, resp. jim to vrátit... to bys mi mohla poradit, když se v tom tak vyznáš. 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:57

viktorka_od splavu Že je to pravda? 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:59
Reakce na rasaNori:

Starší má teď hoodne vyzivne obdobi, bavi  se s nama tak ze mam co pul hodiny chut ji jednu z otocky vysit...takze radsi vysvetluju. Ale bohuzel uz jsem ji taky rekla ze kdyz se s nama bude bavit takhle, ze z toho budeme smutni, ale nejak to prezijeme, ale ze kamarady si takhle neziska...jenze me proste nenapada jina varianta, jak na ni trochu vychovne zapusobit. 

​Tuhle variantu považuji za poměrně diplomatickou - neobsahuje žádná ultimátní sdělení typu "jsi taková a maková = nemáš kamarády". Důležité je nevypustit z pusy moudra ve stylu "jsi na mě drzá, hubatá, nemám tě ráda, nikdo tě nebude  mít rád, žádný kluk si tě nenamluví ...." a pod. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 21:00
Reakce na barbucha:

viktorka_od splavu 

Pokud těch 40 kilo přiberu přes noc, tak mě nepochybně upozorněj. Akorát teda nevím, jak bych se jim pak měla pomstít, resp. jim to vrátit... to bys mi mohla poradit, když se v tom tak vyznáš. 

​Rozsednout židli?