Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline 711990
18304 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 22:51

Karja jako myslis ta, kdy na nej rvu tohlecto ja?

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 22:52

Karja jmenovat nebudu, ale zrovna u tebe si myslím, že nad tím opravdu povznesená jseš. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 22:59

rasaNori já bych teda řekla, že žádná z těch vět nepřinese ten efekt okamžitě. Že řekneš to nebo to a ona se zamyslí, přestane to dělat a nikdy (nebo aspoň dlouho) už to neudělá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:03

711990 ten výraz pubertálního výrostka při nežádoucí činnosti, v tom je malý expertAle v jeho věku je to spíš roztomilé (teda podle toho, jaký mám den) Starší dovede být drzý, ale hlavně teď začal křičet a zacpávat si uši, když mu něco vytýkáme

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:04

711990 Tak snad mu půlhodiny opakujete jak se to má dělat správně, včetně hrané rekonstrukce s výměnou rolí! My jsme už sklouzli k takovým trapasum výchovy jakože ,,soused kouká z okna, jak ty brečíš, on totiž nemůže spát!,, Tohleto když dělala moje máma synovcům tak jsem kroutila hlavou složenou v dlaních....no a kdo si myslíš, že včera křičel v osm večer z okna ,,nebojte se pane Novák, my už taky jdeme spát,,.....Bože jako!!!!

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:06

Evaeva u nás tyto výchovné promluvy fungovali na starší, a vlastně dost fungují doteď. To člověk snadno sklouzne k dojmu, že úplně stačí to těm dětem vysvětlovat.

No nestačí a asi to nedělám úplně blbě, kdyz to na jedno dítě funguje bezvadně. Jen nejsou ty deti všechny stejné. 

Toto nás pošle i za ruským korablem a u toho tě ještě nakopne. Ani nepátrám, kde jsme udělali chybu, ona je taková emocemi zmítaná už od mala. A tak roztomilá holčička to je, když s ní necloumaji všichni čerti. 

Offline Tak Betty
6058 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:07

Karja ty to tady vždycky odlehčíš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:10

continuity já si myslím, že ty promluvy mají malý efekt. Nejvíc se podle mě vychovává příkladem. Ale souhlasím, že každé dítě je jiné. A taky se nedá říct, že když ve čtyřech/deseti/patnácti dělá nebo nedělá to či ono, že je špatně vychované.

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:10

continuity No ty roztomilý jsou nejhorší, ty totiž vedej, že si to můžou dovolit. Že pak nastane ta zázračná proměna a zas na to všichni zapomenou. 

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:14

Karja to máš velkou pravdu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:16

Karja moje ségra uměla na tátu udělat hrozně smutné oči, vždycky jí na to skočil.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:18

Evaeva mladsi zas vyslovi to svoje "pepáč maminka" a zacne ma hladkat po hlave a uplne vidim, že už vie! 

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:19

Evaeva příkladem jo, ale nebudeš tomu verit, doma do sebe fakt nekopeme, ani se jinak fyzicky neizultujeme. Nejhorší fyzicky projev je, že muž praští dlani do stolu, když mu nejde hra a už to mi nedělá dobře. Vůbec nechápeme, kde to vzala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:21

continuity jo, ale předpokládám, že v osmnácti už to dělat nebude. Ty nemáš chuť občas do něčeho kopnout?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:22

Mrakoplas no, tohle moje děti neumí. I když mladší má šanci, když se trochu potrénuje

Offline 711990
18304 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:24
Reakce na Evaeva:

rasaNori já bych teda řekla, že žádná z těch vět nepřinese ten efekt okamžitě. Že řekneš to nebo to a ona se zamyslí, přestane to dělat a nikdy (nebo aspoň dlouho) už to neudělá. 

​tos rekla moc hezky!:D 

continuity tak jasny, ale ona driv nebo pozdejc narazi na situaci, kdy ji to prejde. Ja jsem kopla v 7.tride vzteky spoluzacku do holene a bylo to tak strasne trapny a necool, ze uz jsem to pak neudelala

Karja no to mi ani nerikej, tohleto vyhrozovani cizima strasne nemam rada, takze za dva roky jako kdyz najdu, jo?

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:30
Reakce na Evaeva:

continuity jo, ale předpokládám, že v osmnácti už to dělat nebude. Ty nemáš chuť občas do něčeho kopnout?

​Nebudeš tomu verit, ale ne. Já si i teď představím, jak by mě to asi bolelo a vůbec nechápu, jak někdo může do něčeho jiného, než je fotbalový míč, schválně kopat.

711990 do sedmý třídy?

Offline 711990
18304 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:32

continuity a mne to prijde ze sem se toho zbavila brzoUZ V SEDMY!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:33

continuity no dobře, ale tvůj muž evidentně má, když občas bouchne do stolu (a já ho chápu). Jenže on už ve svém věku ví, že je to maximum, co si může dovolit. Ale chápu, že je to náročné a nejradši bys jí roztrhla jak hada, když to udělá.

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:41

711990 brzo? když bude fyzicky inzultovat nápadníky ještě ve 20, tak se nikdy nevdá a zůstane nám na krku.