Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Potrefenáhusa
38608 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 06:01

continuity hele to myslím není nutne překážka

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 08:07

continuity chudak holka, zustane na ocet!:)) ale myslim, ze po 15.roce jeste ocenite, ze si kopne

Offline SunEclipse
3461 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 08:22

continuity jak sama víš,  každý funguje jinak.  Je to její způsob, jak uvolnit stres. Můžete se o tom bavit v klidných chvílích, a hledat náhradní cestu, ale záruku, že se to povede, nemáš.  Můj exmanžel neváhal mrštit věcí, která přestala fungovat.  Mně to smysl nedává, ale jemu jo. Jeho bratr funguje stejně - vysvětloval mi, jaké uspokojení mu přineslo zabodnout nůžky do nefungujícího skeneru.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 08:42
Reakce na SunEclipse:

​prosimtě a tos četla kde?  Nikde jsem neviděla, že by continuity něco takového napsala.  A nějak mi začínají tvé příspěvky připomínat pozdně večerní příspěvky jedné uživatelky z MP. 

​Tak tohle sedlo jak hrnec na p... 

Offline Candance
5629 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:00

continuitypodobne chovani jako tvoje mladsi dcera ma moje starsi a nejak nevim, jak s tim nakladat. Jakoze ja obcas i chapu, ze projevuje frustraci ale co kdyz se to bude zhorsovat? Co kdyz jednou fakt kopne? Co kdyz kopne i 18? 

Offline stes
9081 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:09
Reakce na Janulik03:

viktorka_od splavu teda ty vies  tak vyhrotiť 

Velmi a zbytečně. Nejde mít svůj názor, aniž by některé urážely? Vypadá to, že některé  snídají to Šalamounovo. 

Offline stes
9081 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:12
Reakce na Dadoo:

​Tak tohle sedlo jak hrnec na p... 

​Přesně.  Vlastně dtto viz. výši. Akorát s tou útočností a jenjámámpravdu tady takových bylo víc. 

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:14

Candance no ja to rozhodně nehodlám omlouvat tím, že se jí ulevi. 

Offline Sweet Potato
40017 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:15

711990 Starší si kopla do spolužačky tuším ve črvrté? A skončila na chirurgii s nalomenou kostičkou.
Takže se poučila. Od té doby už nekope, pouze vrhá objekty.

Offline Karja
44332 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:23

Candance Myslím že nekopne. Že třeba vobcas něčím mrskne nebo při hádce třeba uhodí nějakýho svýho klula, ale nemyslím si, že by to znamenalo že se bude na střední prat se spolužáky. Myslím, že pak jak začne trochu v mozku převažovat racionálno, tak se to trochu omezí. U těch kluků je to možná horší, tam asi ten testosteron nebo nějakej společenskej náhled že kluci můžou být vostrejsi, udělá svoje, ale nemyslím si, že by holka pak prorazila ve škole pěsti skříňku pokud není vyloženě problémová celkove. 

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:27

Sweet Potato jako pouceni super! Podle me si to.proste musi clovek vyzkouset, no, ze to neni zpusob jak jednat s lidma. Ale teda i ted si to casto velice detailne predstavuju, jak nekomu ublizim...

Offline Pinot Noir
29712 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:31

711990 ježiš já úplně živě a jak bych si to užila (to si asi teda jenom představuju, ale tu představu si teda vychutnám!)!

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:34
Online barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:34

barbucha že to mami vracím ještě neznamená že to mám za správný. ovšem pokud ty sis nevšimla že seš tlustá, tak bys měla být vděčná když tě na to někdo s dobrým úmyslem upozorní. jo vlastně ty to víš a nic s tím neděláš? aha, tak to by tě měli upozorňovat o to častějc, že? páč když ti to budou říkat v jednom kuse, tak se určitě chytíš za nos a zhubneš/naroste ti kštice/prodlouží se ti nohy/zkrásní ti pleť a tak vůbec začneš vypadat jak by se to tvýmu okolí nejvíc líbilo

​Meleš pátý přes devátý. 

Za prvé když mě někdo z blízkých s dobrým úmyslem upozorní na cokoliv (co třeba nevidím, neuvědomuju si) tak ano, jsem vděčná a nepokládám to za útok na vlastní osobu.

Za druhý moc nerozumím tý rádoby ironii druhý části tvýho příspěvku, resp. od tebe to fakt sedí. Nevím kdo se léta oblíkal dle milostpánova přání, aby, cituji: se mu to co nejvíc líbilo. Teda vím - já na rozdíl od tebe to nebyla, takže si tu ironii napříště nech pro sebe, anžto máš s tím zalíbením se okolí větší zkušenosti než já.

Offline Candance
5629 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:40

continuityja to neomlouvam, ja obcas pochopimy ze frustrace, nevim co sama se sebou ale neomlouvam to. Jen uplne nevim, jak reagovat.

Online barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:48
Reakce na Evaeva:

continuity já si myslím, že ty promluvy mají malý efekt. Nejvíc se podle mě vychovává příkladem. Ale souhlasím, že každé dítě je jiné. A taky se nedá říct, že když ve čtyřech/deseti/patnácti dělá nebo nedělá to či ono, že je špatně vychované.

​Souhlasim.

Já už o tom mluvila mnohokrát a můžu klidně zas znova - jsem přesvědčená, že to, že se švédský děti neperou, neberou si hračky a nepředbíhaj se u houpaček (což mě fascinuje už mnoho let), je zásluha jejich rodičů, který dělaj resp. nedělaj to samý. I to prásknutí do stolu jak popisuje continuity , je tam prakticky něco nemyslitelnýho, ten člověk by se okamžitě znemožnil... (jako se stalo mně, když jsem se kdysi nahlas rozčílila anžto se mi zřítelnice schovala v bazénu v šatnách a já ji nemohla asi deset minut najít, nervy nadranc s pomyšlením na pederasty - ale dospělí se otáčeli a haranti poulili oči a vyděsila jsem je tak, až jsem se sama styděla).

Promluvy jsou fajn, ale spíš až tak pro větší... vzteklej předškolák se tím neuklidní, obávám se

Offline Pinot Noir
29712 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 10:01

barbucha Já teda nevím, jestli dusit v sobě emoce až takhle, jak popisuješ, je pro člověka dobré. Jako jo, v šatně nikdo neječí a na klouzačce nepředbíhá, ale když si pak představím ty hodiny u psychoterapeutů, tuny antidepresiv a množství sebevražd, to asi dám přednost bouchnutí do stolu a sprostýmu slovu v šatně. 

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 10:08

Candance no však ty to neomlouvas, ale tyto vysvětlení už tady zaznívají. 

SunEclipse a jak se ti s tím bývalým manželem žilo? Pro mě je to představa pekla teda. 

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 10:13

Pinot Noir hezká úvaha, skoro dobře. Až na to, že počet sebevražd na 100 tisíc obyvatel mají ve Švédsku nižší než v ČR. 

Offline Garfie
28331 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 10:13

Lehce zahnu téma, ale ne moc, ty náročný výbušný děti...rodiče často ustoupí jen proto, aby byl klid. My teď strávili týden s kamarádkou, která má takového výbušného chlapečka (je mu skoro 10, ale působí mladší), nikoho teda neinzultuje, ale ji vysírá statečně. A ona mu vůbec není schopná čelit. Jeden příklad za všechny-byli jsme na zmrzlině, on si vybíral jako první, dal si jednu příchuť (víte jak je to v Itálii, máte cenu za kornout a příchutí může být víc), ostatní pak po dvou, dostal totální hysterickej záchvat, nasraně (to se nedá jinak napsat) chtěl svou zmrzlinu vyhodit. Jeho matka se mu omluvila, že to nevěděla a nabídla mu svoji zmrzlinu na výměnu, nechtěl. Já mu nabídla svoji, jeho sestra mu nabídla svoji, nechtěl, svoji odmítl sníst a nakonec mu kamarádka koupila novou. No já bych se na něj vykašlala i kdyby si tam lehl na zem. Takových zážitků jsme měli víc, kamarádka mu ustupuje s tím, že "on by byl pak hrozně protivnej", můj muž jí pak říkal, ať si představí, že je to naše dítě a nestará se o něj.  To mi přišlo mentálně jako dost použitelný!