Omfg
Anema Ono je to těžké, já jsem třeba dost hlasitá. Kolikrát mám já poocit, že normálně mluvím a druhý se ohradí, proč na něj křičím. Takže ano, vím že křičení není vhodný způsob komunikace, ale já většinou nekřičím, to je pro mě normální projev. ![]()
continuity Seřvat podřízeného považuji za naprosto nepřípustné - bez ohledu na to, zda se podřízený dopustil chyby. Je to nedůstojné - a to pro obě strany.
Lav "Když budeš dělat něco škaredého dalším dětem, nebudou s tebou chtít kamarádit."
no priklad hezky a poucny, ale puvodni sdeleni se tykalo chovani ditete doma k rodicum/matce, ne k druhym detem. ja ten dusevni pochod "chovas se ke mne hnusne=>tvoji kamaradi si s tebou nebudou chtit hrat" doposavad nepochopila, a ani kdyz ho tu cast prispevatelek obhajuje, tak tomu nerozumim stale
Len na to u nás pomohlo řvát s ním. Ztichnul, podíval se na mne, jestli jsem se nezbláznila a byl pokoj.
madluša Tohle u nás vyvolá jen horší řev a hlavně hysterickej pláč. No, doufám, že to přejde brzo.
Jo a ještě jsem se chtěla zastat Kan , která dostala tak naloženo kvůli odstátým uším a přitom z jejího příspěvků bylo jasné, že se synem mluví hezky a hlavně s láskou! My uši u syna řešíme taky, buď si jich všiml sám, nebo, pokud jsme mu to řekli my tak to bylo proto, že nám doporučil doktor na ORL to řešit operačně, tak se o tom normálně bavíme, že to není žádná hrůza, ale v dospělosti by to bylo třeba trošku složitější řešit a navíc do 10 let je operace hrazená pojišťovnou... U dcery jsem si teď na prahu puberty všimla, že se objevuje jeden malinký nedostatek na obličeji, samozřejmě nic neříkám a promluvila bych s ní až poté, co by bylo možné nebo vhodné to taky nějak řešit (ale to se myslím nestane).
Takže citlivě mluvit s dítětem o nějakém fyzickém nedostatku (a že každý máme nějaký) snad není totéž, jako zažívat ponižování a shazování vzhledu ze strany rodiny! A myslím, že nějak nenápadně připravit dítě na to, že by na něm mohli spolužáci něco, čím se treba trosku odlišuje (a nemusí to být vždy ani něco, co je jeho vzhledová "slabina") komentovat, patří tak trochu k rodičovským povinnostem.
Těch pár stran zpět vysvětluje chování militantních psychomatek a jejich rapl reakce.
Lav Hele v pohodě, jsem škaredá a mám vošklivý dítě, no od odbornic co pijou třezalku v hektolitrech a nahání chocho doktora je to takový vtipný. Ale díky!
no priklad hezky a poucny, ale puvodni sdeleni se tykalo chovani ditete doma k rodicum/matce, ne k druhym detem. ja ten dusevni pochod "chovas se ke mne hnusne=>tvoji kamaradi si s tebou nebudou chtit hrat" doposavad nepochopila, a ani kdyz ho tu cast prispevatelek obhajuje, tak tomu nerozumim stale
No tak když mě bude dítě, které už z toho má aspoň trošku rozum, kopat a já mu řeknu, že když se takhle bude chovat i třeba ve školce, tak si s ním tam ty děti nebudou chtít hrát, tak co je na tom nepochopitelneho? Já ho budu mít samozřejmě ráda i tak, ale děti ve školce asi nebudou mít zájem nechat se kopat a budou si radej hrát s nějakým nekopačem. ![]()
Len to je škoda. Tak držím palce, ať to rychlé přejde.
Kan ??? Samé otázky, ale asi nechci znát odpovědi:-D
viktorka_od splavu ale to prekrucujes. Rasa pisala toto:
vysvetluju. Ale bohuzel uz jsem ji taky rekla ze kdyz se s nama bude bavit takhle, ze z toho budeme smutni, ale nejak to prezijeme, ale ze kamarady si takhle neziska...
Tzn. Ked sa tak bude chovat k ostatnym, kamaratit sa s nou nebudu.
Kan Tak teď jdi za tím udělala moc hezkou tečku. ![]()
Hanka H ono nikdo z nás dokonce není jeho podřízený.
Len myslím, že to zná každý (to řvaní na řvoucí dítě)![]()
brrrjezis to mam ja... Ja se proste projevuju hlasiteji. Ale to je proste temperamentem.Podle me normalnim hlasem a obcas mi muz rekne, ze rvu.
Lav ty to popisuješ hezky a takhle mi to přijde v pořádku. Ale Kan psala, že synovi ty uši připomínala při každém oblékání, to mi přijde přes čáru. Můj strýc měl rozštěp rtu, po operaci má malou jizvu, nevšimneš si, když to nevíš. Ale jeho matka to v dětství tak řešila, že má do teď pocit, že je to jeden z důvodů, proč je sám. Moje máma (jeho sestra) nemá žádnou společnou fotku před jeho operací,...
Lav skvele napisane
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY