To snad už není ani pravda
Omfg
continuity četla jsem jen ten výňatek. Celou dobu si říkám obvyklé stokrát omeleté pindy, ale ten závěr s volebním právem mě teda dorazil ![]()
continuity kolegyne vedle me mela sluchatka a neustale neco vykrikovala. Jsem pak zjistila, ze posloucha tohle. Ja jeste nemela odvahu
continuity ted by to chtelo ten obrazek s krtkem a picou!!!!
A tohle je teda taky dobrý.

711990 Ale prosím, beze všeho, řeklo sluchátko :-).

999 dekuju!!!!![]()
Hele, ta Jochová vypadá jak prezidentská tisková mluvčí! Úplný dvojčátka ![]()
Jako já bych jí klidně přiznala právo na vlastní názor (taky proto, že nad těma úvahama rodič-rodič nejásám nadšením) a proto bych ji nějak přísně nesoudila včetně obrázků
ale tím volebním právem to poněkud zazdila. Už vidim jak za sebe/rodinu k volbám vysílám milostpána... ergo nechat tady volit jen chlapy, můžem se jít rovnou voběsit.
To snad už není ani pravda
PAni by to volební právo fakt mít neměla
Kdo by to byl od ní čekal, takovou sebereflexi ![]()
Krtečku....jak říkáš
stes Tak to je dost trapný, tady to hysterický chování nesnáším.
711990 z našeho oboru bych, s dovolením, doporučila i bez obrázku termín arcipíča.
stes to je všechno tak strašný ![]()
Ten soud byl genialni... sedela jsem uvnitr... tam neco blekotal tusl... zvenci pak vriskala peterkova. pak tam zitko falesne zpival na tatrou sa blyska, zatimco se tam poustela videa, jak krici na kubka, ze je mengele. ten zazitek ani nejde popsat slovy :D
razorblade Tvl, máš můj obdiv.
marieu
jeste muj tatinek ma super vyraz, co pouzival jeho spoluzak " píča zdrápaná" ..
pouzivame teda obvykle zkracene jen jako "zdrápaná", ale ve vyjimecnych pripadech se to hodi takhle pekne cely
Celé vlákno je boží.
https://twitter.com/PetrosKecyaPoli/status/1666133312170078210?t=z74Rmj0qi412ERjHhYeOsQ&s=19
To nejsou konzervativci ale nevzdělanci. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí