razorblade tvl to zní děsně.
Omfg
continuity to nie je nejaký trolling
?
Ten soud byl genialni... sedela jsem uvnitr... tam neco blekotal tusl... zvenci pak vriskala peterkova. pak tam zitko falesne zpival na tatrou sa blyska, zatimco se tam poustela videa, jak krici na kubka, ze je mengele. ten zazitek ani nejde popsat slovy :D
Já bych ten cirkus chtěla vidět![]()
Řvousenka já bych chtěla vidět, jak magory ležící na zemi a spievajúci hymnu vyvádí policie. Nechtít výhledově občanství, zkusim to příště na nějakém úřadě sama, jak dlouho to vydržím. ![]()
slniecko troling asi je, prostě ho moc nebere historie.
Nejhorší na tom je, že tady má to manželství homosexuálů většinovou podporu společnosti, cca 70+%, což mi přijde vcelku dost, aby voleni zástupci nějak konali. Místo toho jsou z toho politické tanečky, aby se odvrátila pozornost od urgentnejsich problémů. zas to projednávají, ale že by to schválili, v to doufají jen největší optimisti.
continuity tak přesně, většinová podpora společnosti je nějak nanic
a já si byla před volbama jistá, že zrovna tohle vyřešej rychle.
razorblade cetla jsem Bartkovskeho, takze mam trochu predstavu a ![]()
![]()
Řvousenka Si to najdi na Twitteru a mas to jako bys tam byla. ![]()
Pavlena Na Bartkovskýho taky v těchto případech spoléhám![]()
continuity andulka01 tak to je nieco, o com tu mozeme tak akurat snivat...taka podpora...no...myslim, ze to je sice karta, s ktorou sa rad hra kdekto, ale pri takej podpore to ma podla mna velku sancu najneskor PRED dalsimi volbami...![]()
continuity kolegyne vedle me mela sluchatka a neustale neco vykrikovala. Jsem pak zjistila, ze posloucha tohle. Ja jeste nemela odvahu
Já jsem se teda odvazila a paní Jochová je teda ![]()
![]()
razorblade Tak jsem si tu Jochovou včera taky pustila. Jako co to tam plácala? To je hrozná kráva a navíc je asi i hloupá.
999 tresty za sexuální zločiny jsou u nás fakt směšné ![]()
Evaeva Je to hrozný :-(.
999 v poslední době sleduju na tw Lucii Hrdou a Pod svícnem, a optikou toho, co tam píšou, je malej zázrak, že jde sedět na tvrdo. Za co všechno odcházej podobný sráči s podmínkou je neuvěřitelný
OliveOyl já taky sledují od svícnem, Hrdou teda už ne, ale to je jiný příběh. ale teď vyšlo tohle a není to všechno asi úplně tak, jak se zdá z těch jejich twitu. Nějaké úpravy jsou dozajista nutné, taky se na tom pracuje. Problém je v trestních sazbách 6 měsíců až pět let?
continuity díky
Ještě jak jsme mluvili o té Alianzi pro Rodinu, jak vám to sedí na tohle?
Myslíš,že bys to Sweet Potato mohla odemknout?
Ještě tady, je to hnůj.
https://www.visegradsky-jezdec.cz/jen-dva-prsticky-tam-vstrcime/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí