Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 16. října 2023 13:50

continuity tohle jsi moc dobře napsala, díky. Ten příměr s holkou v baru je přesný. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. října 2023 14:45

Řvousenka diky, ze jsi to shrnula i za me

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 16. října 2023 16:04
Reakce na barbucha:

​Ano, bylo.

Žádala jsi mě výslovně o smazání - patrně proto, že se mnou resp. s mým příspěvkem odsuzujícím Palestince, naprosto souhlasíš? Nebo mi Potrefenáhusa doslova vyhrožovala policií, neboť se jí líbilo, jak píšu o pronárodu cíleně vraždícím děti? To určitě. 

Tak si to holky užijte, můžete si třeba tady rovnou zatleskat! Nebo se připojit k radostným oslavám, které teď ti dobří nevinní a utlačovaní lidé pořádají po celé Evropě. Ale možná se pletu, a nejsou to Palestinci, možná jsou to Marťani v převleku...

​Prosím, mohli by ste skôr ako sa tu budete navzájom killovať a volať políciu, doličné príspevky aspoň nahlásiť? 

Edit: Myslím aj Lamičku a Potrefenúhusu a kohokoľvek ďalšieho. Nestíham vždy prechádzať všetky diskusie dosť načas.

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 16. října 2023 16:31
Offline Mermaid
příspěvků moje polička 16. října 2023 21:27

slniecko já jsem tedy proti cenzuře, něco se tu zmínilo, polovina přispěvatelek se tu pak pohádá a vlastně skoro nikdo neví, jaký příspěvek to odstartoval a proč

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 17. října 2023 00:08

Mermaid Souhlasím, když to dočítáš se zpožděním, vůbec to pak nedává smysl. 

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 17. října 2023 08:21

Mermaid Garfie smysl vám to nedáva, protože tady běžely tři paralelní diskuze. Zmazany byl jediný příspěvek a tam se dá snadno odhadnout, co asi bylo. 

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 17. října 2023 11:05

Mermaid ja tiez nemam rada cenzuru, ale 

1. my ako administratorky sme za to jaksi asi trochu zodpovedne (toto si este musim lepsie zistit) - ale na druhej strane, tu je tak super komunita, ze vacsinou sa tak nejako samozreguluje

2. tiez som zvedava

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 17. října 2023 11:19

Karja biem, ze neskoro, ale k tym ludom byvajucim v blizkosti Gazy

1. jednoznacne a bez debaty mas AJ sialencov, ktori to robia naschval, akoze "nase, budeme si robit co chceme a nech nas vlada chrani"...proste blbov mas vsade, v tomto bol Panboh mimoriadne spravodlivy

ALE HLAVNE

2. ludia zijuci v Izraeli maju vyrazne posunutu hranicu voci riziku, ci nebezpecenstvu, to vidis uz pri nastupe do lietadla smerom tam, priste robia v tom lietadle veci, ktore by v inych letoch boli nepredstavitelne, (raz som zazila rakusku letusku zvyknutu na disciplinovanych pasazierov sa bezmocne rozplakat...). A aj tak tam, su proste daleko uvolnenejsi v situaciach, kde mne beha mraz po chrbte....ked sa narodis do krajiny, kde je normalnou sucastou domu/ bytu tzv. "bezpecna izba", teda jedna izba je postavena a/alebo urcena ako ukryt pri naletoch, bezne si pozeras na oblohe "ohnostroj" z Iron Dome, vsade mas (vacsinou patricne znudenych a kecajucich) ozbrojencov, tak ti mas proste cele inak nastavene. Teraz ostreluju Tel Aviv a Jeruzalem....kde chces hladat bezpecie, ak sa nechces odstahovat uplne?

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 17. října 2023 11:33

Jo a teraz jeden totalne zlomyselny....pri tom ostrelovani Jeruzalema...

....akoze bolo by mi luto, ak by trafili Al Aksa, je to krasna budova a pamiatka a sama o sebe za toto cele nemoze

ale

...asi by som sa neubranila istemu pobaveniu.

Online Kokoska
34409 příspěvků moje polička 17. října 2023 12:21

slniecko myslim, ze by zniceni svateho mista muslimu vedlo leda k dalsi vlne nasili. Urcite by to podali ne-li jako primy akt Izraele, tak urcite jako dusledek izraelskych "provokaci". A protoze zfanatizovany dav veri tomu, cemu verit chce...

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 17. října 2023 12:25

Kokoska o tom bohužiaľ nepochybujem.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. října 2023 13:08
Reakce na slniecko:

Jo a teraz jeden totalne zlomyselny....pri tom ostrelovani Jeruzalema...

....akoze bolo by mi luto, ak by trafili Al Aksa, je to krasna budova a pamiatka a sama o sebe za toto cele nemoze

ale

...asi by som sa neubranila istemu pobaveniu.

​Myslíš, že kdyby jim to křáplo do mešity, tak by byla konečně otevřená pro všechny? :D

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 17. října 2023 13:12

Kan

Hammmba mi, směju se nahlas.

Offline Anema
1275 příspěvků moje polička 17. října 2023 14:28

continuity děkuju moc za toho Nihilistu! Má fakt dar věci jasně vysvětlovat, jen je to fakt dlouhé, takže jsem se k přečtení dostala až dnes.

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 17. října 2023 23:14

Kan

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 27. října 2023 19:04

Nová ministryně kultury Slovenska Martina Šimkovičová. Ten její výraz hovoří za vše.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 27. října 2023 20:10

Výraz pani prezidentky tiež.

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 27. října 2023 20:17

milacka té mi bylo moc líto teda

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 27. října 2023 23:28

Torrah achjo :(