Ale zase moc na některý emaily odpovídat vztyčeným prostředníčkem
Omfg
Nektere emaily přepisují i třikrát než vymyslím slušnější výrazivo na to, co potřebuji sdělit.
Minule mi chat GPT, kterou zhusta na tyhle věci používám, oznámila, že to teda naformuluje ostřejším tónem, ale ať beru v potaz, že to není v business komunikaci preferovaná varianta.
continuity v emailech z gymnathlonu je zhruba tak stejně slov jako emotikonů, nejen smajlíky, ale i stromečky, opice,... Kdyby byly určené dětem, ale ne, jsou pro rodiče ![]()
nakonec to uplatnění pro želvušky najdeme. ![]()
Lama_z_Lana v ockovacim centru, kde jsme se byli nechat ockovat, mají plyšový klíště
Lama_z_Lana ty plyšový "hnusíky" jsou dost boží, o želvušce jsem uvažovala, abych měla na očích, kdo tuhle civilizací přežije
andulka01 jeden čas hodně frčely plyšový viry a bakterie, si pamatuju. Jednou jsem neteři přivezla z konference plyšovy lidský buňky. Nejlepší byla jaterní, ta byla oboustranná, na zip a byla tak buď zdravá, nebo cirhóza ![]()
Lama_z_Lana no tvl, cirhózovej plyšák
s tím teda nechceš usínat ![]()
Lama_z_Lana Dcera má plyšový žlučníček z Brain&Heart, ale to už je profesní deformace.
Já jsem doteď myslela, že největší exes jsou ty plyšové zeleniny z Billy. ![]()
Já jsem dala jednomu svému dřívějšímu příteli plyšový mor.
continuityMně ta srdíčka taky chodí, ale myslela jsem si, že je to jako věkem? Prostě od těch mladších lidí? Ale taky mi to přijde zvláštní, já bych je neposlala, ale oni to berou asi jako ,,díky,,
continuity Za mně jsou největší exes přejetá plyšová zvířátka s vyhřezlými plyšovými vnitřnostmi.
Mna emotikony v mailoch od obchodnikov vzdy vyvedu z miery.
Cimický návrh žalobkyně 3 roky! ach jo
Torrah to je k zbliti a nejen tenhle pripad, obecne neskutecny co se chlapum toleruje, jeste dneska
Lama_z_Lana Ja dostala na gymplu od kamaradky plysovou Uplavici. A za par let si z Ukrajiny privezla jako suvenyr tu pravou
. To chces. Alw je roztomila, ta plysova
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje