Jos šiš, plyšová úplavice :-) :-) moje znalosti plyšáků jsou teda velmi omezené - nemáš fotodokumentaci? tý plyšový, prosím ![]()
Omfg
viktorka_od splavu tím hůř, že žalobkyně
Ono se to tady tak bere, jak vyplývá ze zdůvodnění soudních rozhodnutí, že lidi nějak psychicky, mentálně či jinak kapacitně znevýhodnění, jsou s násilím na nich páchaným nějak víc v pohodě, protože si jeho rozsah plně neuvědomují, díky jejich třeba mentální zaostalosti je to tak netraumatizuje, moc jim to život neovlivní.
I když ve skutečnosti je to přesně naopak, o to větší ekl takové chování je
dzizisketa jako tohle konání lékařem je prostě něco tak ekl, že si to nedovedu vůbec představit, co je to za z..da. Fuj.
Torrah a k tomu se mi dělá úplně špatně z toho, jak tady přes dvacet let měl obrovský mediální prostor, budoval si tu důvěru, mohl trochu manipulovat v podstatě celým národem
Ty tři roky od žalobkyně jsou hrozná ostuda.
andulka01 Přesně. To je jako plivanec a vidina beztrestnosti pro podobné týpky.
andulka01 přesně. Vůbec tu žalobkyni nechápu.
Byla jsem registrovaná u praktika, ale během několika let jsem tam byla jen kvůli cestovnímu očkování a jen jednou, když jsem byla těhotná, s nemocí. Přišlo mi zvláštní, že poslech plic byl úplně od pasu nahoru bez oblečení, ale jinak ok. Chodila tam i moje kamarádka. Vzal si čas na důkladné vysvětlení, což jsem brala jako plus. Pak jsem byla 1,5 roku v zahraničí. Když jsem se vrátila, chtěla jsem jít na preventivku. Doktor už seděl ve vězení za zneužívání pacientek. Bylo mi z toho celkem šoufl.
Tabea No to teda. Já jsem s dostala na EKG k jinému lékaři, který trval na tom, že musím být do půl těla nahá, přitom u starého jsem bývala ve spodním prádle, však to na prsa nedává, ne? Přišlo mi to hodně divné tak jsem se na to poptala a prý to někdo tak dělá. Doktor ordinuje dál.
KanEKG se na prsa dává, ne? Aspoň mně se sestřička pokaždé omlouvá, že na tohle musím sundat i podprsenku. A minimálně jeden ten čudl je v oblasti podprsenky. Je vyloženě na prsu, ale blízko.
Tabea to je teda hustý! Fuj.
Evaeva Jako logiku to má, ale já opravdu nikdy podprsenku nesundávala.
Kan Ja taky ne a to mi sestricka na preventivce ekg vzdycky dela.
Kan ja teda jo a mam doktorku:-)
Ekg sa robí bez podprsenky.
Kan Na ekg se podprsenka sundava. Zas nedelejme uchyla z kazdeho.
Muj zubar, velmi distingovany pan kolem 60ky, mi dal termin na opravu plomby a nebyla tam sestricka. A sam rika "ja si zeny snad na ty patky, kdy nemam sestru, ani nebudu zvat. Je mi to takove neprijemne." A jeste se mi skoro omlouval, ale ze ma v peci i nase a ja k nemu chodim dvacet le... To mi prijde uz zase ad absurdum
Jos on ten vztah doktor pacient je trochu nevyrovnaný, ale zrovna u zubaře bych žádost na sundání podprsenky úplně nečekala ![]()
Ja jsem kdysi odesla od gynekologa, ktery nemival sestru. Jako nic nebylo, ale bylo mi to takove neprijemne. A jako zakaznika jsem mela doktora ORL, od ktereho sestra utekla, ze ji byl neprijemny. Mne teda taky, nastesti dlouho nevydrzel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje