Střelec na FF UK.
Mrtví a zranění.. ![]()
Strelec udajne rano zavrazdil sveho otce
Strašný, strašný. V tuhle chvíli minimálně 15 mrtvých
Strašné.
Chci být italským vědcem![]()
Ani jedna motolice, vir nebo želvuška? To je diskriminace!
stes výzkum trval roky! Fakt by mě zajímal pracovní den takového vědce.
stes výzkum trval roky! Fakt by mě zajímal pracovní den takového vědce.
prochází stránky a počítá kočky :) to je panečku věda
Mě třeba by zajímalo v jakém oboru ten vědec působí.
A mě by zajímalo kolik za to bere? ![]()
Catherinne a kdo ho platí? ![]()
SunEclipse Grant EU?
stes samozřejmě že WTF, ale teda vysoce hodnotím. že byli schopni takové téma prosadit, i jeho financování
V představě mám italské vědce typu BigBang Theory, jak se u lahve Chianti sází, kdo vymyslí a prosadí větší pitomost.
To může být jen dílčí výstup, nebo mediálně nejzajímavější výsek daleko rozsáhlejšího výzkumu.
Mně ten výzkum k Italům sedí. V mluvené formě taky potřebujou spoustu gest a výrazů, tak v té psané bude třeba větší diverzita obrázků a zjistili, kolik to chybí no ![]()
Lama_z_Lanajá jsem fakt stará škola a myslím, že do té pracovně komunikace prostě emotikony nepatri. Naposledy mi posílala srdíčka osoba že zásilkovny. V kombinaci s tím, že mi ztratili balík je dost brali všichni čerti.
Mám jednu kolegyni, co neustále posílá srdíčka během teamsovych schuzek. Není úplně schopna a zdržuje dalších 30 lidí, tak to taky takové wtf. Kdyby měla možnost posílat ještě korýše, tak se mnou asi švihne.
continuity prepac, ze sa smejem ale predstavila som si ako posiela koryse ![]()
Mrakoplas no veď jasné. Mě pridu divné už i ty zvednuté palce, ale aby mi 40 leta ženská s dítětem posílala srdíčka, na to nejsem úplně stavěná. ![]()
continuity To byla nadsázka, no. Vztahovala jsem ke komunikaci všeobecně, ne jen k pracovní.
jeee, já jednou od obchodního zástupce dostala plyšovou želvušku, to bylo roztomilé velmi
Ta, chuděrka, určitě svůj emotikon taky nemá.
continuity no to je dost divne. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.