Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 09. února 2024 19:33

Pinot Noir Jsem čekala, že se někdo ozve. Hele, jen jsem si šťouchla.

Popravdě, ten obrázek ani ten komentář případného autora-muže mi nestojí ani za povzdechnutí. 

O různých mužích, které poslední dobou potkávám, si nedělám iluze, letos mně již dva důvěrně nazvali  dobytčí samičkou. První: nedala jsem mu přednost, kterou očekával, když jsem měla já přednost zprava... Druhý: můj pes (na vodítku) vyštěkl na jeho psa (na vodítku). 

Přepodkládám, že je to mým věkem, ale radši bych, kdyby na mě pohvizdovali

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2024 19:42
Offline Tabea
7880 příspěvků moje polička 09. února 2024 19:43
Reakce na 711990:

Evaeva presne, moc rada zapiskam na nejakyho pohlednyho zajicka! A ohlidnu se a treba i zamlaskam! Mel by bejt vdecnej, ze se libi

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 09. února 2024 19:49
Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 09. února 2024 19:50

Samantha čekala, že se někdo ozve? No proto jsem sem ten obrázek dala.

Online bublifuk
příspěvků moje polička 09. února 2024 19:54

Pinot Noir ono je to asi do přiznání, ale mě se to fakt nestalo (že by na mě někdo hvízdal nebo pokřikoval). Ale zase mi jeden bezďák na nádraží sdělil, že nejsem hezká... tak to nejspíš bude tím.

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 09. února 2024 20:09

Samantha tak co ti chlapi říkají z fotky samozřejmě nepoznám, spíš jsem si projektovala vlastní zkušenosti s projevováním obdivu na ulici od lidí, co neznám. Vděčná jsem nebyla, spíš jsem se bála.

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 09. února 2024 20:35

monis   moje reakce byla nadsázka , pokus odlehčit , nechtěla jsem se tě dotknout, jen mi to prostě nepřipadá tak moc závažné 

hele, já si dobře pamatuju, jak mi bývalo, když jsem procházela řadou/skupinkou/tlupou rozchechtaných chlapců, ale prostě to tak bylo a řekla bych, že tomu je i dodnes

a tipuji, že i oboustraně, když bude stát před gymplem banda puberťaček a půjde okolo mladík, tak si "užije svý" 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2024 20:41

Samantha jenže ono to je závažné. Od pískání je jen krůček k "mohla si za to sama", protože měla krátkou sukni a na pískajícího se otočila. Jakékoliv nevyžádané sexuální chování je problém.

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 09. února 2024 20:49

Evaeva No vidíš, mně to nepřipadá tak závažné. 

Nemyslím si, že od pískání je krůček ke znásilnění. 

Nepřehánějme to s feminismem, mohlo by se to nevyplatit. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. února 2024 20:53

Samantha Jako jak, ze nas muzi potrestaji za prilisnou horlivost? 

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. února 2024 20:59

Jinak do knih asi ne vsichni chodite, tak hodim doporuceni i sem. Zadna hruza tendencni to neni, spis je to velmi zajimave. 
https://www.databazeknih.cz/knihy/v-pasti-pohlavi-o-politice-peci-sexu-nasili-a-postaveni-zen-v-cesku-509773

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 09. února 2024 20:59

Pinot Noir Komentář WTF! Ale fotka se mi líbí a vidět jen ji, působila by na mě pohodově. Ta ženská vypada v pohodě. Hlavně je určitě stylizovaná. Mi to připomnělo west side story. 

Evaeva Od zapískání na holku je krůček k tomu muže si za to sama? To snad ne! Dokážu si vybavit par kamarádů z mladí, kteří by na holku Klidne hvizdli nebo něco k ní prohodili, ale určitě takto nikdy nesmysleli.  

Offline Stará existence
285 příspěvků moje polička 09. února 2024 21:01

bublifuk Tak to jsem na tom líp, mě bezdomovec zval na zmrzlinu! Ale asi mi moc nezávidíš, že?

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 09. února 2024 21:05

Stará existence no ale tomu bys ji musela ještě zaplatit!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. února 2024 21:05

Stará existence Haha, mně bezdomovec oslovil někdy v prosinci: Ahoj modrej kabáte, nemáš dvacku? Kabát byla šedá bunda. :D Směju se ještě teď.

Online bublifuk
příspěvků moje polička 09. února 2024 21:11

Stará existence to asi trumfnu. Dostala jsem od něj nějakou čokotyčinku! Až tak to bylo špatný!

Offline Stará existence
285 příspěvků moje polička 09. února 2024 21:16

bublifuk No teda!!

Offline Stará existence
285 příspěvků moje polička 09. února 2024 21:17

Kan A měla jsi?

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 09. února 2024 21:31
Reakce na 711990:

Evaeva presne, moc rada zapiskam na nejakyho pohlednyho zajicka! A ohlidnu se a treba i zamlaskam! Mel by bejt vdecnej, ze se libi

​jako když si představím, že bych tohle udělala a třeba ,,Hmm pěkná prdelka,, na nějakýho 18letyhi kluka, ty jo, já bych se bála že mě snad zavřou:D. Jako mně nevadí, když na mě někdo čumí, ale nějaký kecy či pohvizdy...zvlášť když by to bylo ve skupině, vždyť to nemuze být příjemný vůbec. Já jsem teda tuhle šla do školky a nějaci Ukrajinci na mě koukali od bagru, pozdravili mě, a ten jeden řekl ,,jo ta je hezká,, tak to mi nevadilo to, je prostě jakoby na té úrovni, kdy se dá říct ,,ano ženám se vždycky lichotilo, je to v pořádku,,.  Pro mě. Beztak to řekl, abych měla radost:D. Ale jako nějaký ,,hezky kozy,, tak to ne teda, to jako proč by to měla ženská poslouchat