Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 04:11
Reakce na Torrah:

Já mám na fb profil uzavřený, mám tam pouze přátele, které znám osobně a moc tam toho nedávám. Pak jsem v pár skupinách, co mě zajímají, ohledně fotek, psaní, historie a tak. Tam je většinou klid.

​Takhle podobne to mam ja, akorat ze ja tam toho davam docela dost. Ale v pratelich mam jen lidi, ktere nejenze znam osobne, ale mam je fakt rada. Nenapadlo by me treba pridat si nekoho, koho poradne neznam, jen proto, ze spolu monentalne pracujeme. 

Ja mam FB rada. Hodne mych kamaradu ho porad pouziva, coz je prima. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 09:16

MP Marge Já taky z korporatu nemám nikoho v přátelích a ani nechci, profil mám zamčené a žádné viditelné informace a na radu hackera jsem si dala nic neříkající fotku. Z druhé práce mám v přátelích i dodavatele, cukrářských, svatební koordinatorky, tam jsou ty vztahy lepší. 

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 10:35

Občas ma na FB vyzve k priatelstvu žiak alebo rodič, to vždy zamietnem.

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 18:18

Tvl... tenhle stát má ještě co dohánět.

Takže - máte dálniční známku na rok, ale vyměníte auto uprostřed období.

Musíte si koupit novou dálniční známku. Za tu starou vám nikdo nic nevrátí.

Chcete ji koupit elektronicky,  protože 29.1. pojedete po dálnici.

Ale platnost této známky musíte nastavit až od 30.1., protože se počítá se 3 dny na úhradu bankovním převodem... přes paypal to samozřejmě neumí...

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 18:25

Samantha já mám pocit že jsem ji platila kartou a bylo to ihned, měla jsem stejný problém, že jsem potřebovala známku druhý den...

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 18:27

Samantha vždycky ji platím on-line nebo okamžitou platnou, dost často rovnou z auta, když si uvědomíme, že došla.  

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 18:32

No jo, ale mně to nenabízí výběr placení kartou. Rovnou mi to prskne oznámení, že musí uvést platnost až od 30.1. 
Teď to tady na edalnice.cz bastlím...

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 18:43

Samantha zkus to někde rozkliknout, určitě tam ta platba kartou je, taky jsem se na to prvně chytla, tohle je jen informace, kdybys platila přes bankovní účet

Online continuity
42348 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 18:49

Samanthavypadá to, jak kdybys už ten bankovní převod měla zadaný. 

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 18:50

TorrahNo, není.

Je to pět kroků - první zadám SPZ, druhou vybírám typ známky a určuju platnost (to je ten obrázek) a pokud neurčím, tak mi to dál nepustí. Zkusila jsem i dát platnost od 30., pak mi to pustí a chce email, kam mi pošlou pokyny k platbě. 

Takže prd a já místo toho, abych to koupila v klidu, půjdu zítra na poštu. To bych radši šla k zubaři.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 18:52

Samantha Možná se něco změnilo, ale kupovala jsem známku na podzim. Online, platba kartou, platnost ihned. Někde to tam bude.

Online Tabea
7885 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 18:58

Samantha ja platím českou dálniční známku kartou, když sedám do auta. 

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 19:00

A už jsem na to přišla! Nesmí se to datum platnosti vybrat z kalendáře. Ale když se to nějak zoufale prokliká (asi tak jako já...) a dá se refresh stránky, tak mě to pustí a pak teprve na konci to dá vybrat způsob platby. Takže hurá - mám známku a nemusím na poštu.

On taky může být problém v tom, že v registru vozidel nejsem já, ale úvěrová společnost. Zatímco auto, který jsem prodala, je ještě napsáno na mě

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 19:03

Samantha a když dáš tu platnost od 27.1. a pokračuješ dál, tak to napíše co?

aha, pardon, tak sláva, že už vyřešeno

Online Tabea
7885 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 19:04

Samantha to s tim převodem ignoruj. Dej darum, co chceš a pokračuj. Výběr typu platby je az na konec.

Online Tabea
7885 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 19:05
Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 19:06

Děkuji všem za důvěru, nebýt vašeho přesvědčování, tak jsem to vzdala. 

Ale byly jste si jisté a tak jsem vás nechtěla zklamat

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 28. ledna 2025 15:38

Sweet Potato Pohodinda

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 20:04

Přiznávám, že nevím. Nevíme, jestli měl souhlas se zveřejněním nebo ne, ale je vtipné, že mnohem víc lidí uvidí článek na Idnes, než na paně doktorově instáči. Nejsem odborník (co na to marieu ), ale tipla bych si, že obezita je opravdu problém a ty fotky mají daleko větší vliv než kdyby tam byly jen grafy. Jen doufám, že ty paní na fotkách nikdo nepozná.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/parizek-tehotenstvi-obezita-vfn-u-apolinare-porod.A250129_162425_domaci_hovo