Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 20:14

brrr Paní mi nikoho nepřipomínají a že v sauně vidím věci! Vždyť maj hlavu za bublinou, normálně nahý ženský, spíš si říkám, proč jsou svlečené komplet, když jsou u gynekologa. Já ani v porodnici nikdy nebyla svlečená celá, krom sprchy.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 29. ledna 2025 20:24

brrr -prečítala som si článok a aj keď,samozrejme neviem posúdiť, ako  údajne pán doktor zaostáva za moderným prístupom k pôrodom ,  to,na čo v článku upozorňuje, teda závažná obezita rodičiek a z toho vyplývajúce komplikácie pre  nich aj pre dieťa , je natoľko závažné, že by to malo vyburcovať k nejakej reakcii , a toto je  normálna  osveta. Fotky  ako ilustrácia k problému, ma nijako nepohoršujú, a to ani, keby boli  zverejnené bez súhlasu tých žien proste preto, že na nich nikto nespozná, o koho konkrétne ide . 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. ledna 2025 20:27

brrr já teda doufám, že se zveřejněním ty ženy souhlasily. Jinak by mi to přišlo opravdu za hranou. 

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 20:38

Blanka 

Úplně stačí, že se pozná žena samotná. Jak ho sakra mohlo napadnout takové fotografie zveřejnit?

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. ledna 2025 20:56

Evaeva tak ty fotky zverejnovat nemusel. Ale jinak pro ilustraci, jak vypada cim dal vetsi cast pacientu, je to velmi nazorne. A pichni takove osobe epidural, to je jak navadeni v minovem poli na slepo

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:00

brrr Vůbec by mě nenapadlo, že doktor by na svém oficiálním účtu zveřejnil fotky pacientek bez souhlasu.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:07

notna tak ja sem si stopro jista ze o tom ty nebozacky nevedej. Vzdyt ta udajne 200kg je vylozene momentka...

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:08

Já si třeba vůbec nejsem jistá, že bych se takhle zezadu poznala. Pokud jsou ty fotky pár měsíců staré, pak by mi to asi nedošlo vůbec.

Myslím si, že díky těm fotkám (ať už z eřejněným se souhlasem nebo bez) má ten jeho text podstatně větší dopad.

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:10

711990

Mne teda jako momentka nepřipadá ani jedna. Ale nevím.

brrr No asi kdyby si věděla, že tě takhle někde v ordinaci fotili, tak by ses asi poznala. Taky nevím, co si o tom mám myslet.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:10

A lehce odbočím,vy byste se takhle zezadu poznaly? Teď tím nemyslím to, že by se měly fotky těch žen zveřejňovat bez souhlasu, protože se nepoznají, ale že jsem se takhle celá zezadu asi nikdy neviděla.

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:12

brrrJá si myslím, že záleží, zda bys věděla, ze te takhle kdy nekdo vyfotil, pak by se ti to vybavilo. A taky jak standardní máš míry

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:15

Karja To víš, že si představuju, že vypadám krásnější a štíhlejší než skutečně jsem. A nejen zezadu

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:16

brrr tak kdybych mela rozmery jako ta vetsi dama, tak bych se asi poznala. Jako pevne doufam, ze 200kg dam rodi tak max pet do roka a zbytek toho nastesti neni schopen. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:17

Jos já věřím, že je to velký problém a asi bude hůř. Ale myslím, v tímto se akorát debata od samotného problému stočí k etice jeho počínání 

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:21

Evaeva ano, proto jsem psala na zacatku, ze si ty fotky mohl odpustit. Anebo dat nejake z oficialnich zdroju, ucebnic atd. Kde je to osetreno. 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:21

Karjanevim jak by to mohlo vzniknout - prosimvas muzete nam zapozovat jak se predklanite? Mavic mi ani jedna neprijde tehotna.

Jinak proste takhle se s obezitou nebojuje, sorry. Pokusme se nabidnout pomoc a ne ze chlap napise - podivejte se na ty tlustosky, budou mit tlusty deti, koukejte s tim neco delat. 

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:24

711990jako myslíš, že si obecně vetsina řekne tlustá ženská, tlustý děti? To mě třeba nenapadlo u těhotných. U těch, co vodí macaté předškoláky už jo. Ale u těhotných asi ne. 

Nevím, jak vznikla, ale nenapadlo by mě, že tě můžou vyfotit u lékaře, že o tom nevíš?! Jakože zveřejnili snímky a nevědí o tom zveřejnění, to bylo jediné, co mě napadne, ale že zveřejní snímky a ty nevíš ani o jejich pořízení, u lékaře?

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:32
Reakce na 711990:

notna tak ja sem si stopro jista ze o tom ty nebozacky nevedej. Vzdyt ta udajne 200kg je vylozene momentka...

Momentka jako že ji v nestřeženém okamžiku vyfotil a ani o tom nevěděla? Jsem zvědavá, co se z toho vyklube a moc si přeju kvůli těm ženám , aby nebyl kretén a nezvěřejňoval fotky pacientek bez souhlasu. 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:39

711990Ony nemusí být těhotné, příspěvek je (dle mého primárně) o tom, že obezita ztěžuje otěhotnění a pak o dalších jejích důsledcích.

Online Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 29. ledna 2025 21:40

711990 jak vznikla ta fotka se 130kg v poporodnich sitovanych kalhotkach neposoudim, ale ta druha mi pripomnela sal na planovaneho cisare. Tam jsem stala predklonena a oprena o lehatko, kdyz mi pichali spinal. Byla jsem naha, ale zabalena do latky. S tim planovanym cisarem, jak tam nebyl zadny spech, zadne kontrakce, tak jsem uz pripravena a jen v te latce na tom sale nejake minuty stravila, nez me napichli. Takze si dovedu predstavit, ze se to mohlo stat nejak takhle.