Jos jo, to uz je samozrejme extrém, to vubec neobhajuju
Omfg
Pro komplexní provázanost tématu - žena z rodiny, doktorka, nabrala cca 10 kg poté, co vyšetřovala obézního pacienta, kterému pomohla se položit na bok, aby ho mohla lépe poslechnout, načež se na ni svalil a ona si hnula páteří, takže dalšího půl roku strávila po rehabilitacích a nemohla cvičit, a zároveň její stravování je vzhledem k povolání = nemožnosti se najíst v pravidelný čas, někdy ani najíst během dne, a rozhozenému spánkovému režimu kvůli službám, dost nepravidelné (pozn. má ráda pohyb a snaží se jíst zdravě).
...tak ale věřím, že tato dáma se zase do své, nebo alespoň přibližné, kondice vrátí.
brrr já tu jednu paní znám, tohle mi přijde hodně neetický...ono ten příběh člověka s touto obezitou znáte a znáte-li toho člověka, poznáte ho na fotce i zezadu.
a myslím, že když se tu porovnává zdraví štíhlých lidí a těch s nadváhou (ne morbidně obézních), jeden z důležitých faktorů bude taky rozložení toho tuku. Nebezpečně ztučnělá játra mohou mít i lidé s váhou v normě, pokud mají nadbytečný příjem průmyslově zpracovaných potravin s fruktózou, což není v dnešní době žádný problém.
Miru ja myslim, ze nejsme ve sporu
jen jsem chtela poznamenat, ze hubnuti neni snadna vec a pouhe omezeni stravy malokdy pomuze ke kyzenemu vysledku, tedy trvalemu snizeni vahy.
Zu já si taky myslím, že bych jednu příbuznou bezpečně poznala na tomto typu fotky. Podle vlasů a postoje.
monis já si i myslím, že 200 kg žen, které otěhotněly a dítě donosily moc nebude.
Evaeva Jesltli se ptáš na váhu bývalé kolegyně (nikoli na váhu maminky Continuity), tak to teda nevím. Ale koleno jí odmítli odoperovat, dokud neshodí. Což je tak trochu začarovaný kruh, jelikož již chodí o berlích (ad to koleno) a prakticky se nehýbe, jen kolébá... A víc o ní psát nemohu.
Samantha no byla to víceméně řečnická, ale zajímala mně ta váha, od které neoperují. Protože tyhle naše příbuzné mohly mít tak 120 až 150 kg
To BWI je teda hodne prisny, 56 kilo na 165 cm jsem mela nekdy hluboko na zakladce :)
tady vazim 62 (jako zadna vychrtlina, ale brala bych to zpatky z fleku :))

Když si dám dva řízky, půl kila salátu a dvě piva, tak se na tu IBW dostanu. Přijde mi to teda hodně přísné, protože se považuju za hubenou a nemyslím si, že by většině, natož každému byla taková štíhlost daná a přirozená. ![]()
Ja som mala vždy vahu okolo 52 -55kg. Pred 12 rokmi mi zacala alergia, zistili mi astmu a kym laborovali s liekmi, pribrala som 10 kg. Len tak akoby cez noc.
Potom sa pridal stres v práci, spanok tak okolo 4 hodín a kila šli nahor. Nebolo mi to príjemné, zem tam nejaká poznámka ako by som mala schudnúť.
Pritom stale aktívna, trufam si tvrdiť že fyzicky fakt v kondícii.
Kilá mám stále, nie som z nich nadšená, ked si potom prečítam, ako by to išlo keby som chcela (chachacha), vacsinou teda od tých čo mali okrem iného to šťastie že zostali štíhle, tak neviem či sa mám smiať alebo plakať.
Netvrdím že to tak maju všetky tie ženy čo vážia viac ako by mali, ale take to musíte schudnúť prehlasenia fakt nepomôžu. Ono to je zložité, asi preto sa to aj teraz stále dookola omiela, nejde to tak jednoducho. Aj vôľa by mozno bola len treba zohľadniť okolnosti, či má dostatočnú podporu okolia, či je na to sama, proste nič nie len keby chcela, ide to
Pinot Noir presne
Pinot Noir ta IBW mi prijde uplne nesmyslna a nejspis delana na prumernyho muze.
Ja merim 158, podle toho bych mela vazit 53 kg? To jsem mela v 11 letech. Kdyz jsem mela 56kg po mononukleoze a mesici bez jidla, byla jsem vychrtla. Moje normalni vaha je 63-65kg.
711990 je to vazne podivne. Tohle je fotka z meho nejstihlejsiho obdobi v dospelosti a stejne jsem byla tak 2 kg pres to ibw. Ted v 35 bych vypadala regulerne nemocna, hlavne v obliceji.
.
monis jako mas tam ruce jak hulcicky, fakt nevim podle seho se to pocita![]()
711990 to IBW je dost ujeté. Moje IBW je asi 58 kg. Když jsem vážila 60 kg, tak jsem kvůli nemoci během jednoho měsíce šla dolů o 7 kg. Šílené to bylo. Stokrát jsem si říkala, že vážit o pár kilo víc, tak se s tou nemocí moje tělo popralo líp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje