Mitzi jojo, ty slevy vyjdou nekdy draho ![]()
Omfg
Já si prostě koupím větší kalhoty, moje babička umřela v 82 sice jako hubena stařenka, jenže až do doby, co jí začla žrát rakovina pár měsíců před smrtí, měla docela nadváhu a taky sílu. U nás jsou takové všechny ženy v rodině, kromě maminy sestry. Ta teď vážně, ale ne úplně smrtelně, onemocnela. By myslím brala každé kilo, které si v životě odeprela.
Je to tak. Poslední dobou jde jeden hlas, že nadváha je pro starší osoby vysloveně výhodná. Nadváha, nikoli obezita.
barbucha já jsem tak někde v půlce toho pásma nadváhy, ovšem osteoložka mi do zprávy napsala "obezita". Baba.
Kokoska baba osteoložka by se mela nechat vyšetřit na očním.
Madam odbornice by měla vrátit školný hlavně.
Mě teda moje výživová poradkyně spíš zaskočila opačně, očekávala jsem s jistotou obezitu
No tak jako tak má chudák poradkyně po legraci anžto jsme se dohodly na zvýšený míře pohybu (a ještě byla vstřícná když viděla tu stařenu před sebou, netlačila na nějaký úmorný cvičení) - načež mi vzápětí vyrostla ta zasraná ostruha a jsem ráda že ujdu trasu z domova do sámošky aniž bych plakala bolestí (a někdy ani to ne) ![]()
Ráda věřím, přece jsem tě viděla.
barbucha no ja myslim, ze jsme na tom asi tak stejne, kdyz ti byly ty moje saty.
Elastický ![]()
barbucha ále... ![]()

continuity já vždycky doufám, že jsou tyhle věci vymyšlený... tohle je teda fakt dobrý.
Torrah že spala s tchanem, tomu bych ještě byla ochotna uvěřit. Ale pak teda takhle do plena položit takový dotaz, to snad ne
Jak to říct manželovi, ahoj miláčku budeš mít nevlastniho bráchu, ségru ![]()
continuity Torrah Mně to přijde zvrácený celkově, ty stránky s přiznáním na mateřský, se tam jedna chlubila prodejem použitých kalhotek, druhá nemá ráda jedno ze svých dětí a většinou tam diskutují muži?
continuity to musí bejt nějakej troll, ne? Stalo se vám něco podobného? Tvl ![]()
Kan já to vůbec neznám, kdysi jsem občas četla nějaký přiznání servírek, to bejvalo vtipný, ale furt se tam opakovalo totéž. Matky obchodujou s kalhotkama, tvg. Doufám že se svejma aspoň.
Torrah Ta přiznání na mateřský jsou z velké části vymyšlená. Ale tak když se to bere jako vtip a někoho to pobaví, tak proč ne.
continuity Lama_z_Lana tak tohle bylo dneska nejdál. Ukazovala jsem to mužu, smál se jak pitomej, dokud nezačal přemýšlet, jestli je možný, že to lidi sdílej.
continuity Já byla jednou v nějaké genetické laboratoři, ukazovali mi tam všechno možný a i testy otcovství. Některý byly negativní, jiné pozitivní, a pak jich tam bylo spousta skoro. Vysvětlili mi, že je to s otcem manžela nebo bráchou. Prý nic neobvyklého. Dost jsem čuměla.
999já si právě myslím, že to není až tak neobvyklé. Desat procent dětí nevychováva pokrevny otec a když už se odhodlají k té genetice, je šance třicet procent.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí