Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 01. března 2025 18:40

Ještě to může být takto a by vlastně bylo úplně nejlepší 

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 01. března 2025 19:08

continuity Nejen, že VZ není na mír připravený, ale vzápětí i že DT o podpis smlouvy o netostech vlastně nemá zájem. Jo! Vypadá to logicky, jen si myslím, že by to mohlo být spíš ve stylu "přání otcem myšlenky", protože to nakonec nemusí být tak šílené, jak to vypadá...

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 01. března 2025 19:12

continuity přesně!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 01. března 2025 19:17

continuity 

Jo, to zní celkem logicky i uvěřitelně... taky jsem doufala v nějaký divadlo.

Ale vem si, že ten oranžovej kašpar fakt neni žádnej šachista, je to jen vobyčejnej šíbr... amíci myslím nikdy neměli takový stratégy, anžto byli zvyklí že jsou mocný a nějaký tři tahy zvažovat dopředu neměli zapotřebí, stačilo zarachotit zbraněma (nebo dolarem), trochu se pobít v prsa... a každej se leknul.

No, bohužel Putin se nebojí ničeho resp. je mu všechno jedno, tomu jde vo holý přežití. Nakonec i jeho mužikům, ti se neuživěj nikdy, vždycky potřebujou někoho vyžírat.

Co se Číny týče, ta do nějakejch konfliktů podle mě nemá moc chuť, jednak by se museli výslovně přiklonit k jedný straně a to oni nemaj moc v povaze, navíc jako kšeftaři dávaj přednost když už, tak válce obchodní... takže jo, kupujou ten popcorn.

Ale je mi z toho zle, vidím to na flašku Kurva kdybysme už neměli takový zkušenosti!

Cesta kolem světa by zněla dobře, jen je otázka kudy bys jela, z toho může bejt pěknej bordel všude. Mě by ani to Švédsko nezachránilo, například. A komu ten kvartýr prodat, když budou prodávat všichni?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. března 2025 19:34

barbucha Já nikam nejdu, někdo musí zůstat a remcat.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 01. března 2025 20:30

barbucha

No právě, já si dokonce myslím, že ten bordel může být nakonec horší někde v Azii než tady. Teď se prý Čína nejak proměnovala u Sydney. 

https://eurozpravy.cz/zahranicni/cina-na-okraji-zajmu-radila-u-australskych-brehu-kvuli-cviceni-musely-byt-odkloneny-civilni-lety.3i49wvbc

Jj, je to tak: Jinej globus nemate? 

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 01. března 2025 20:42

Tady něco pozitivního Haltbakk Bunkers je jedna z největších společností na výrobu lodních paliv. Je to gesto, ale řekla bych, že Trumpa nasere.

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 01. března 2025 20:54
Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 01. března 2025 21:01
Reakce na continuity:

continuity 

https://eurozpravy.cz/zahranicni/cina-na-okraji-zajmu-radila-u-australskych-brehu-kvuli-cviceni-musely-byt-odkloneny-civilni-lety.3i49wvbc

​No udivilo mě, že to u nás nikoho nezaujalo.  Je to pravda daleko, ale globální průser to je.

Mimochodem byl to stejný let kterým jsem se včera (dneska) vrátila. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 01. března 2025 21:08
Reakce na Kan:

barbucha Já nikam nejdu, někdo musí zůstat a remcat.

​Já už jsem jednou pod russákem žila, a vzhledem k tomu že by to teď bylo zcela jistě mnohem horší, radši bych skočila z vokna. Remcání je výbornej plán, z pracovního lágru tě bude určitě dobře slyšet

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 01. března 2025 21:10

tvl ne! oni tam chtěj instalovat Porošenka?!?!?!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 01. března 2025 21:23
Reakce na continuity:

Tady něco pozitivního Haltbakk Bunkers je jedna z největších společností na výrobu lodních paliv. Je to gesto, ale řekla bych, že Trumpa nasere.

​Dobrý gesto. Není od věci dát oranžádě vědět, že ne všichni z něj skáčou nadšením.

Ale musím říct, když už jsme u těch Norů, že jsem si už zase mockrát vzpomněla na norskej seriál Okupace (doporučuju mmch), z mnoha hledisek dost zajímavej. A to ani nejde o takovej masakr jak na Ukrajině... ale plyne z něj poučení, jak končej veškerý ústupky russákům ve jménu jakože "míru"... pro ty, který nečerpaj/nechtěj čerpat z reálný historie. Tady se ukázali Norové jako poměrně jasnozřivý. Ne náhodou se z toho russáci mohli pominout. 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 01. března 2025 23:53

Malvin Z Trumpa radost nemají, ale jinak Japonci jsou vždycky zdrženliví a o politice nemluví. Já o tom mluvím vlastně hlavně s Evropankama a "maďarskou" Japonkou (která říká, že její muž se stydí říkat, že je z Maďarska...). Já jsem tady v bublině vzdělaných a bohatších Japonců a spřátelené ženy i přiznávají, že japonská výuka není moc zaměřená na mezinárodní dění...a že je to i mrzí. Máme tady kamaráda Japonce, který se o politiku zajímá a ten nám říkal, že jsme jediní s kým o tom mluví, protože Japonci mluví jen o jídle. Ale jeho žena je Slovenska, loni byli i s dítětem na dovolené na Ukrajině, tam je to jasné...

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 02. března 2025 00:01
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. března 2025 05:29

barbucha Já bych v lágru nepřežila ani týden a byla na šibenici. Tím by se můj princip kruhu uzavřel a bylo by dobře. Vědomí musí zůstat nad hmotou. 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 02. března 2025 08:44

Včera na trhu si přítel dal pivo z řemeslného pivovaru, jako vždy. A u květinářů jsme se dozvěděli, co pán pivovarník ráno vykřikoval o Trumpovi a Zelenském. Už si u něj pivo nedáme

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 02. března 2025 08:49

andulka01 který pivovar? Já včera musela vyhodit z přátel pár lidí na sítích, snažila jsem se jejich politické názory přehlížet, ale to už se fakt nedalo. 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 02. března 2025 08:54

Pinot Noir U Vacků, maj stánek vždycky na začátku u Výtoně.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 02. března 2025 11:40

Offline Blanka
příspěvků moje polička 02. března 2025 12:47

My ideme o dve hodiny na vopred dohovorené  narodeninové stretnutie . A vieme, že jeden z hostí nemá problém vyhlasovať tie ruské propagandistické reči . Ide o 90.ročného suseda, dalo by sa povedať takmer kamaráta ,  v minulosti .Ja by som dokázala v záujme kľudu a dôstojného oslavenia narodenín hostiteľa  môj opačný názor  nevnucovať a aktuálnu politickú situáciu  radšej obísť , ale viem, že môj muž nie . A skutočne sa bojím, ako táto návšteva dopadne . V minulosti / tiež išlo o Ukrajinu /  došlo  na veľkú roztržku , a vzťahy sa ochladili, lenže , je to najbližší sused a celé roky,  čo tu  bývame, sme boli 3 manželské páry v úzkom kontakte .  To nebude  príjemná oslava , držte mi palce, nech to aspoň nedopadne na nože .  / smutný ,plačúci smajlík /