Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 02. března 2025 12:56

Blanka no držím palce. Třeba to dopadne.

Můj muž se taky zapojuje, ale ovládá umění deeskalace. Takže jede v módu "agent na krizove lince" a vysvětluje a vysvětluje, případně klade dotazy aniž by urážel a zvyšoval hlas. Dost ho to vyčerpává, takže to zas nedělá pokaždé. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 02. března 2025 13:35
Reakce na Kan:

barbucha Já nikam nejdu, někdo musí zůstat a remcat.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 02. března 2025 13:38
Reakce na barbucha:

​Já už jsem jednou pod russákem žila, a vzhledem k tomu že by to teď bylo zcela jistě mnohem horší, radši bych skočila z vokna. Remcání je výbornej plán, z pracovního lágru tě bude určitě dobře slyšet

Jj remcat se mohlo, doma v kuchyni za zavřenými okny a člověk doufal, že ho neuslyší sousedi. 

Když už tady zůstat, tak alespoň plnit molotovy, ať to za něco stojí. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 02. března 2025 13:40

Blanka Tak 90.letýho tvůj muž přepere, to bude dobrý

Ne, vážně, co takhle staříka hodně rychle opít? Snad moc nevydrží. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. března 2025 14:59

Moje jinak velmi oblibena kolegyne a byvala skolitelka se ted taky utrhla ze retezu. Jede ted ve velkem reci ala Parlamentni listy. Roky se "tolerujeme", ale uz jsem taky vypenila s tim, ze pro ni jsem zkratka prozapadni liberal a ty jeji prupovidky uz nechci poslouchat. Ale mrzi me to. Je to nesmirne schopna, vzdelana lekarka. Zadna senilni duchodkyne. Na pokoji mame jeste jednu podobnou, ale ta je aspon starsi a doma ani nema internet. A dost se necha ovlivnit tou druhou. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 02. března 2025 16:04

Uz vidim, jak se toho chytne opozice. Valecni stvaci, penize na valku misto pro nase lidi, no mam fakt obavy.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 02. března 2025 21:05
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 02. března 2025 23:14

Blanka no, nezávidím. Nejako to prežite....

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 02. března 2025 23:15

Ginevra hehe

continuity to je super, môžem sa opýtať na zdroj?

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 03. března 2025 07:15

slniecko ten nevím,co myslíš, pokud toho Shapira, má to na X.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 03. března 2025 07:15

Trochu se při pondelku rozveselime

Offline Blanka
příspěvků moje polička 03. března 2025 09:05
Offline Blanka
příspěvků moje polička 03. března 2025 09:20

continuity Samantha slniecko - prežili sme  a pestný súboj sa nekonal  Starý pán mal síce dvakrát snahu začať, ale nikto sa nechytil a naopak sa nadhodilo niečo úžasne zaujímavého - / choroby, zdravie, vnúčatá, dôchodky, ixkrát opakované zábavné  historky z mladosti /. Ale môj muž ma prekvapil, tentoraz  - vlastne to bolo  vôbec prvý raz - že sa ovládol natoľko ,že bol potichu. Pokiaľ ho téma zaujíma,  a politika je jeho výsostné téma ,má totiž tendenciu svoj názor vnucovať dosť neomalene ,až násilnicky, skutočne nie je dobrý diskutér, ale typ agitátora  .Takže si spievam s  Mládkom  -Tentokrát to dobře dopadlo !

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 03. března 2025 09:24

continuity přesné

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 03. března 2025 09:26
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 03. března 2025 09:26

Blanka Tak to mám radost. No to je ale myšlenka hodná do příručky asertivní komunikace, přebít to chorobama....Takže někdo začne a ty řekneš, "jojo, co Ukrajinci, že se tady roztahujou, to taková artroza, o tu jak zavadíš, už to nesetřeseš, ta se ti roztáhne po celém těle, co já s tim mám už leta....". V mladších ročnících najedeš na rýma dětí, ve středním věku neschopenka u zaměstnavatele, bolest zad, kolena...To je geniální!

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 03. března 2025 10:12

Blanka Ono asi i mužovi bylo jasné, že by to neskončilo dobře

Karja Ty bys mohla tu asertivní komunikaci rovnou školit!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 03. března 2025 10:43

DruI já jsem se naučila ted, že čím víc mlčíš, tím lepší. Kdo mlčí, ten vyhrává. Trvalo mi to dlouho:-D. Ale potvrdila to i continuity ted tou výbornou historkou z práce:D. Takže ono by se na tom školení asi toho moc neprobralo;)

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 03. března 2025 11:30

Karja pro mnoho lidí je to ticho až překvapivě nekomfortní. sama mluvím víc než bych měla, ale tohle umím. Asi díky tátovi, s kterým jsme zvládli si behem cesty Bratislava Žilina říct asi 5 vet.

Offline Miru
16880 příspěvků moje polička 03. března 2025 11:46

Karja continuity 

...ticho miluju.

Ano, je to nejlepší "pomsta".

Ticho má plno podob,

ticho umí být i pěkně hlasité...

Člověk tichem/klidem vyhrává...

Ne každý to ale umí, má za automatické.

Většinou jsou lidé nervozní, z ticha.

Osobně i kolikrát řeknu, s úsměvem se člověku omluvím, že se mi nechce mluvit,

když má dotyčný/á tendenci vést "milý/nezávazný" hovor. Mě to v podstatě obtěžuje...

(jo, a nemám tv a nechybí mi to)