No vidíš, jestli mluvíme o tom samým britským seriálu, tak já z toho měla úplně jinej pocit
Ale viděla jsem jen kousek jednoho jedinýho dílu.
Omfg
barbucha Hele já nevím, já neviděla ani jednu, tak osobně neporovnám.
Aby bylo zcela jasno, já úplně ty argumenty typu: "je to tak všude" nemusím. mě zajímá jak to je tady a tady bych si prosím pěkně reality show, jde jsou děti vláčený bahnem ráda odpustila.
continuity Jasný, však já s tebou souhlasím, myslela je to tak, že to není ceska specialita, ale mezinárodní pořad, já zase nemám ráda takový to Češi jsou nejhorší, jinde maj všechno lepší.
Allysa Já mám pocit, že zrovna VM se pyšní tím, že to je originální formát.
Všechny ty Hledá se táta a máma, Farmář hledá ženu (kde často děti taky byly) zašly na úbytě, jen tohle pořád frčí. A čím větší bizár, tím větší úspěch.
Sweet Potato výměna manželek určitě není originální formát, leda by ji od nás převzali Amíci. Ale spíš typuju opačný směr. Viděla jsem pár dílů, vždycky tam byli tak rozdílné rodiny, že u nás by je člověk stěží pohledal.
Evaeva mne se ta americká výměna manželek líbila, vubec to nebyl takovej bizar jako u nás, naopak jak tam fakt mohli vyměňovat extrémy, jaky my tu nemame, prišlo mi to hodně zajimavy, i když si nedělám iluze o autentičnosti
Evaeva Jak tak teď hledám, asi ta britská Wife Swap.
A narazila jsem na rozhovor s jednou tou režisérkou:
Kdy během natáčení poznáte, že se rodí výjimečný díl, který vzbudí větší ohlas?
Myslím, že druhý den to už je jasný. U některých lidí je to ale zřejmé už při seznámení. Když někdo zahájí vizitku větou: Komu se to nelíbí, ať nám pr... políbí, tak to je pro reality show poklad a v duchu jásám.
Tož tak.
Sweet Potato Achjo, no, tak nějak. ![]()
Jinak celý ten rozhovor (10 let starý) zde
Paní režisérka se po natáčení chodí/la do sprchy vydrhnout solí, muhehe.
Potrefenáhusa ano, ale viděla si novější díly té americké? Já viděla jen nějaké staré a ty byly takové, jak píšeš. Ale staré té české taky nebyly žádný bizár
nn, videla jsem jen ty stary
Potrefenáhusa takže bůhví, jak vypadají ty současné. Klidně to může být horší než tady:(
Trump odmítl prodat Ukrajině obranný systém. Neměli jste si začínat proti silnějšímu, vzkázal Zelenskému
Je mi z něho fakt zle.
andulka01 taky jsem to cetla. On to opakuje uz pokolikate, nevim, jestli je fakt tak pitomej. Ted ma ty svoje cla, myslim, ze je mu Ukrajina u zadele.
Kokoskame se v praci meni messaging skoro kazdej den kvuli nemu, otresny. Kanada ma s US spoustu ekonomickejch a trade dohod, takze tady uz propustili poustu lidi treba z automobilovyho prumyslu atd. Zmizel veskerej USA alkohol z obchodu, Kanadani ve vetsine zrusily cesty do USA (booo, i ja) a znam par lidi co se chce stehovat sem, hlavne z tech komunit co maj strach ted. Jako neni to zadna sranda...
Dopad to ted ma i na zemedelstvi, dneska hlasili, ze na produkci medi (na to on se zameril, na nerostny bohatstvi etd). Hrozi i farmaceuticky prumysl a elektronika atd.
Plus delaji neskutecny problemy na hranicich s prechodem, a je jedno jestli lod, letadlo nebo po zemi. Minuly tyden se stalo kamaradovy, uplne nesmyslny a naprosto otresny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí