0zero7 Počkej, jako že Kanaďani budou přijímat nové lidi z US? Jako emigrace amerických občanů?
Páni, ten svět se ale mění...
Omfg
0zero7 mne pripada, ze zatim tu Ameriku moc Great again nedela, spis hodne lidi nastve, doma i v zahranici. Pokud je to nejaka taktika a strategie, je hodne podivna.
Samantha tak ono tady spousta Američanů žije. Akorát co ho zvolili tak ten zájem rapidně narostl.
Kokoska většina lidí co znám a co měli plány někam v US jet to zrušila a všichni kupujou věci vetne jídla co nejsou americký. Včetně jídla, místní obchody se velmi rychle přeorientovali třeba na ovoce a zeleninu z Mexika a chile místo Kalifornie atd.
Jj, chápu. Ale měla jsem za to, že Kanada má velmi přísná pravidla pro "nábor nových členů".
A ta že platí i pro US.
Samantha to ma. Pokud člověk není utečenec co žádá o azyl je to přísný, musí v podstatě dokázat čím je prinosnej pro tu provincii kam chce. Mě to sežrali
Sranda je že v mým týmu jeden čas byl z 6 lidí jen jeden Kanaďan. Píšeme projevy a další věci pro ministryni sociálních věcí. Ha ha.
Zrovna pisou v novinach ze zatim stal kanadskej bojkot a zruseni cestovani USA asi $90 billionu
Par prikladu co jsem se doslechla dneska:
Taky rozpustil NOAA National Oceanic and Atmospheric Administration. Ti mimo jine posilali lidem textovky pri hurikanech a prirodnich katastrofach, aby se evakuovali atp. Hrozny fakt, porad se neco hrne.
USDA (US Ministerstvo zemedelstvi) zrusilo narodni komisi pro mikrobiologicka kriteria potravy a a komisi pro maso a drubez (asize min testovani rova se min pripadu otravy ehm)
Trump zrusil nejaky narizeni o regulaci cen leku na predpis a spousta lidem sly nahoru naklady za leky co potrebuji.
Harvad University ztratila financovani.
no a tak dal. Kennedy mel spoustu reci o eliminovani chemie z prisad a hnojiv v US, tak to jsem zvedava, to by mohl byt mozna maly pozitivni dipad v celym tom pruseru
Jako to zní fakt jako zlý sen.
0zero7 Kanaďani jsou borci, viděla jsem ty fotky z obchodů bez amerického alkoholu, hned, dobrá reakce.
Fakt mi v poslední době připadá, že svět, jak ho známe, se rozpadá.
0zero7 zrovna jsem mela vcera rozepsano, ale neposlala - Trump porad chce, aby se z USA do Evropy dovazelo mimo jine vic potravin. Jenze evropske normy jsou prisnejsi, tak doufam, ze neskoncime na pesticidech a antibiotikach v jidle v jeste vetsim mnozstvi, nez je v nem ted.
0zero7 no, Kennedy taky tvrdi, ze do zari zjisti pricinu autismu...tak asi hned jak Trump skonci valku na Ukrajine.
0zero7 Umiístila jsi se do správný země. Máš asi dobrý instinkt. ![]()
A ja mám do států letět za 14 dní ![]()
Jsem tu aplikaci psala, ještě než byl Trump v úřadu. Zrušit to už moc nejde. no proč si ten život dělat jednoduchý.
Trump odmítl prodat Ukrajině obranný systém. Neměli jste si začínat proti silnějšímu, vzkázal Zelenskému
Je mi z něho fakt zle.
To je tak strašnej kretén že nemam slov.
continuity jestli ti na letisti prolustrujou mobil s parfumanii a prelozej si to, kde se vyskytuje Trump, tak te tam nepustej ![]()
Kokoska
No ale prý to dělají!!!
Kokoskajá se preventivně odhlasim, přiznala jsem jen LI a X a to mám nezávadný.
continuity Oni se na to ted v ESTA ptaj?? jezis
0zero7 no, Kennedy taky tvrdi, ze do zari zjisti pricinu autismu...tak asi hned jak Trump skonci valku na Ukrajine.
no asi tak, a doufam, ze ty presyceny potraviny vyrobeny v US si teda nechaj, ono neni vsechno spatny samozrejme, nicmene myslim, ze by asi chteli vyvazet ty masove produkovany processed foods
Garfie no proto to pisu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí