Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 16. dubna 2025 17:59

continuity zapres nas nez Trump 3x rekne MAGA!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. dubna 2025 18:35
Reakce na Kokoska:

continuity zapres nas nez Trump 3x rekne MAGA!

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. dubna 2025 21:27

0zero7 to už déle, já mám estu ještě z loňska to už tam bylo. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. dubna 2025 21:29

Kokoska ani nemusí ani nic říkat.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 16. dubna 2025 21:36

continuity kolegyne se ted vratila v US a mobil ji teda nelustrovali, ale pohovor si imigracni urednik neodpustil a vyptaval se. Ale pustili ji.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. dubna 2025 21:40

continuity uffff, ja jsem byla loni dvakrat a asi jsem to chytla jeste nez to tam dali, masakr. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. dubna 2025 21:56

Ginger tak imigrační úředníci se vyptávají odjakživa. To není žádný trumpuv výmysl. Lidé, co tam teď byli, říkají,že je to plus mínus stejné. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 17. dubna 2025 08:07

continuityne na soc media, to je celkem novinka. Kolegyně byla na festivale v US a na hranicích ji lustrovali instagram. To nebylo dřív ani v otázkách ESTA ani se na to nikdo neptal. Do výsledků voleb jsem cestovala do US často, lodi, autem i letadlem. 
edit chybělo slovo

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 17. dubna 2025 08:16

0zero7 to se tam fakt lidi pohrnou, kdyz je budou takhle lustrovat.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 17. dubna 2025 08:29

0zero7

To byla reakce na Ginger. O telefonu i ona píše, že ne, ale byla jsem byla v USA v loni v říjnu a vyptával se mě co dělám, pro koho dělám, co budu dělat ve státech, kdy se vracím, fronta na hodinu taky.

Celý internet byl plný návodů, jak se bavit po příletu s imigračním a co se může stát, už před Trumpem. Z ty Kanady jste to měli možná předtím jednodušší, ale z Evropy to je takto už déle. A vždy mohli koukat do telefonu. 

Mmch na izraelských hranicích segre zabavili notebook a vzali ji ho úplně pryč už před deseti lety. Po návratu do práce (velké sw firmy) ji ho rovnou vyměnili za novej, že nikdo neví, co jí tam nahrali.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 17. dubna 2025 17:49

continuity JJ ja vim, a ano vypatavaji se samozzrejme odjakziva. Mluvila jsem fakt specificky o tech soc sitich a o tom, ze to sjizdeji v telefonech. Z Kanady je to sakumprask to samo, nejvic zalezi na te konkretni osobe a jak se vyspala, je jedno kde je point of entry, stalo se mi, ze urednik mavl rukou nad poplatkem a byl velice prijemnej (byly jsme samy zensky, tak asi proto, porad se na nas usmival) a i ze nas grilovali proc zijeme v kanade atd. Kamarad je Egyptan a toho za minule Trumpovy vlady drzeli 11 hodin na letisti pro nic za nic, jen ma proste cerny kudrnaty vlasy a je velkej/vysokej. Studoval tehdy univerzitu v Texasu, uplne debilni proste. 

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 09:43

Zápas dvanactiletých kluků s týmem z Berlína, kde byli dva černoši. Ožralý otec. Nejdřív mu vadilo, jak Němci fandí, pak kecy o opicích a skončilo to opičími zvuky. Když za ním přišla pořadatelka, dělal, že nerozumí česky. To už jsem nevydržela a řekla mu, že je ožralý a chová se jak hovado. Pak teda odešel.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 09:45

brrr jezis

Offline Tabea
8150 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 09:45
Offline 999
19828 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 10:11

brrr Mně vyprávěla kamarádka, že její rodiče mají chatu v zahrádkářské kolonii a jedněm sousedů přijela vnoučata mluvící německy. Maličký děti, smály se pořád něco vyprávěly a další sousedka tam na ně vlítla a prarodičům vynadala, že když tam ty haranti musí rušit, tak ať aspoň mluví česky, že tohle poslouchat nebude... Ta paní byla tak šedesátnice a nebyla opilá. Hrozný.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 11:04

brrr strašný

999 To jsou fakt hrozný, tyhle historky!

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 11:10

brrr tohle by člověk bral jako historku z devadesátek. Hrůza, že i dnes se to děje 

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 12:34

999 Lidi jsou otřesní. Takové jednání absolutně nechápu.

Malvin A přitom i za další ostravský tým (dětský) taky hrajou černoši, vždyť je to naprosto normální a stejně se pak objeví nějaké h.vado.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 19:45

Dneska jsme se videli s manzelovou sestrenici a jejim pritelem. Oni studuji stejnou vysokou jako my pred lety, jsou uz na magistru. Bavili jsme se o studiu a rikali, ze jim prijde, ze je v te skole porad necim strasi. Ze jim ten dum spadne, ze nenajdou praci... jsem rikala, ze kdyz my nastupovali na vysokou 2010, kdy ve stavebnictvi doznivala krize z 2008, tak jsme porad slychali, jak se z celeho rocniku o 300 prijatych uzivi maximalne 10 lidi. A ona mi rekla, ze jim ted vyucujici porad opakuji, at si neporizuji deti, protoze nebudou mit jejich generace nikdy vlastni bydleni a deti s hypotekou dohromady nezvladnou. To mi teda prijde silene pres caru od vyucujicich. Zvlast, kdyz pak porad slycham o tech snehovych vlockach z generace z, co z vlastni sobeckosti nechtej rodit nove poplatniky do duchodoveho systemu.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 19. dubna 2025 20:08

Zuzuli mne takove kecy prijdou pres caru od kohokoliv. Jak nemas zapis na katastru, tak pouzivej antikoncepci

Ja si u techto reci vzdycky vybavim, jak zila babicka s dedou, kdyz se jim v 68 narodila mama. Spali v jedne mistnosti s babiccinyma rodicema ve venkovskem staveni, tehdy myslim jeste bez koupelny.