Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 13. října 2025 20:30

Kokoska Já vim, no jo. 

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 14. října 2025 16:20

Kokoska no, u nás máme priamo ministra zdravotníctva Šaška

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 14. října 2025 18:58

letfenixa a co, plati nomen omen?

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 14. října 2025 19:01

Kokoska s našou vládou???

Offline Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 14. října 2025 19:36

letfenixa Zapadne.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 16. října 2025 16:55

Kokoska to hej, ale tak splnomocnenec pre covid Kotlár ho prekonáva takým brutálnym spôsobom, že ani nemá šancu vyniknúť.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 07:41

Jedeme s kamarádkami (známe se od gymplu, tedy nějakých 40 let) na vánoční sraz.
Já beru auto (řídím a platím benzin) 

s jednou si povídám - až pojedeme v neděli zpátky, počítej s tím, ze se chci stavit v Ikea na Černým Mostě (jedeme okolo) 

a ona povídá: uvidíme, až jak vybyde čas

trvalo mi asi jen vteřinu, než jsem pobaveně zareagovala: tak to nám vybyde určitě, protože ja řídím a do Ikea nepojedu extra

travalo mi asi 40 let, než jsem si uvědomila, že si nemusím nechat všechno líbit (ani od osoby blízké) 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 09:43

Samantha no tak máš ještě další level sebeuvědomění - nech si zaplatit ten benzín

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 09:49
Online Karja
44756 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 13:39

Samantha Palec nahoru. Já jsem tento týden na pracovní večeři vypakovala dva kolegy, všichni se spakovali domů. zbyli tam dva kluci, a že by šli někam do hospody na pivo, a já že nikam nejdu, že je mi v té restauraci dobře, mají dobré víno...a oni ne, pojď, pojď a já  "zustávám tady a sama". A doma říkám sambovi, že doby, kdy jsem trávila svůj volnej čas s blbýma lidma na blbých místech jsou už dávno za mnou. Je strašně skvělý stárnout!

PS.: Benzin bych si od kamarádek taky nenechala zaplatit, pokud bych je někam nevozila co měsíc. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 13:40

Karja

já si benzín nenechavam platit, pokud bych stejně jela autem bez ohledu na zbytek. 

Ale neznadim takove to vyzvedávání až pred bránou. Takto jsem kdysi vezla pracovního známého, potkali jsme se náhodně v hrozně zpožděném letadle a já na tom letišti měla auto. Akorát nás nejdřív vezli autobusem v mlze asi 150 km, takže jsem se poprvé zeblila už tom busu. 

Takže jsem ho celá zelená vezla domů (to jsem měla nějak cestou) a on se mě zcela vězně zeptal, jestli bych ho místo na zastávce nevylozila až doma, aby nemusel po nějakých schodech. 

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 13:44

continuity jj ano, prostě podle situace;). 

Ano, to taky nemám ráda a rozhodně nevyžaduju, po mně to teda nikdo nechtěl. Ale já nikoho nevozim, o mě se totiž traduje že jsem špatný řidič (nechápu proč, jako opravdu, nejsou pro to data), takže se mnou vlastně jezdí jen děti a muž, a vždycky auto bere ta druhá strana výletu....

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 13:47

Karja jinak to s tou hospodou mi připomnělo kolegyni, s kterou jsme byly domluvene, ze misto do baru půjdeme na procházku. (Přemluvila ona mě, já jsem chtěla jít hlavně spát, ale ji se nechtělo v noci samotné po Budapešti). 

Než jsem si vyzvedla na pokoji svetr a dohnala je, zatáhli ji někam do baru. Ptala jsem se jí na jedinou věc: chtěla jsi k řece, jsi v baru, na úplně opačnou stranu. Jak se ti to vůbec stalo? A není vůbec mladá, řídí asi 20 lidí. 

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 13:49

continuity No někdy se to prostě nevyvede!

Offline Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 14:10
Offline woman27
577 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 10:05

continuity Karja 

Taky nerada někoho vozím, hlavně po místech, kde to absolutně neznám. A jinak mám v autě většinou bordel - vnučky, no. A jedna kolegyně koukala tak nějak divně a to tam bylo uklizeno. Akorát jedna voda od pití a na zemi bohužel nějaký malý obal od sladkosti. Tak si říkám, že tohle nemám zapotřebí. Ale zase mi to v autě vždycky hezky voní

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 10:25

woman27 Ha, tak to by u nás koukala, u nás jsou hlavně drobky a už je to v takových těch místech, kde to vysavač jen tak nevytáhne, musela bych to dát někam na profesionální čištění, ale to je snad lepší ty dva tisíce zapálit v ruce, z toho se aspon na chvilku ohřeju:D:D:D

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 10:35

brrr Na diskuzi jsem nevlezla. Ale vůbec nechápu, jak na takovou zprávu může napsat někdo nějaký hnus. Novinky nečtu už roky a diskuze tam ještě déle, protože tam to byl chlív snad vždycky. Vůbec nechápu, proč.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 10:53

Jestli někoho trápí svetelny smog na paneláku nebo městské zahradě, tak asi nemusí. 

To ticho a kouzlo večerního lesa si barvitě představuji.