Evaeva Mu při vstupním vyšetření zjistili, že má cosi co se jmenuje vodní kýla, což znamená, že se tam přes vodu nedostanou tím ambulantním způsobem.
Omfg
DruI aha. No to zamrzí.
Jos barbucha Já pak i uvažuju, jestli na to náhodou netlačí jen jeden, v tomhle případě nejspíš muž, a není to nějaká mocenská hra. 7 cyklů IVF musí bejt pro zdraví fakt záhul!! A sedm těhotenství obecně, i kdyby všechno šlo přirozeně jak po másle.
zlatejch sedm cyklů...
Mně teda spíš připadá, že je to nějakej psychickej problém. Dokázat si, že to dopadne, jak chci, ať to stojí, co to stojí.
Během dvaceti let prodělala asi 20 hormonálních stimulací, 30 pokusů a 15 potratů.
Tabea je to mazec. Těch dvacet let byla asi jen těhotná, v hormonální stimulaci nebo v šestinedělí.
Souhlasím, madam si prostě něco dokazuje (z vyznění článku to na mě působí že pan choť "souhlasil"). Nevím co ten Pokorný dělá, investor je poměrně širokej pojem... ale asi on bude ten živitel... pročež milostivá paní si takto dodává důležitosti, neb se obětuje. A těžko ji pak vymění za mladší model, když si kvůli němu zničila postavu i zdraví, a ještě by platil na sedm potomků (který ho podle něj omlazujou) jak mourovatej. Takže jistota je jistota ![]()
barbucha jasne, protoze rozhodne neexistuje zadna zena, ktera by byla s detmi doma spokojena a chtela velkou rodinu. Jen si tim neco dokazuje a privazuje si muze k sobe ![]()
Zuzuli já nerozporuju to, že jsou ženy, co chtějí velkou rodinu a být s ní doma. Ale nutkání mít po čtyřicítce další děti, když to znamená neustálou hormonální stimulaci, potraty a císaře č. 5, 6 a 7, když už doma čtyři děti mám, tak to fakt pochopit nedovedu.
Tabea asi tak
Tabea ja to taky nechapu. Ja odmitla zkusit IVF i v necelych petatriceti a radeji budu mit jedinacka, nez tim vsim prochazet. Jedno dite ze tri prirozene pocatych tehotenstvi a pak onkolecba, po ktere jsem vicemene neplodna (jako na na ivf by ze me mozna neco pouzitelneho vystourali), mi staci a dal to pokouset nepotrebuju. Ale zase chapu, ze u nekoho ta touha muze byt silnejsi, ja nejsem uplne matersky typ.
I tak mi ten elaborat o dotycne milostive pani, co si tim dodava na dulezitosti prisel moc.
Tabea Souhlasím.
15 potratů!!
Aranel upřímně, ty mi na tom prijdou skoro to nejsnazší (mam bohuzel celkem bohatou zkušenost)
jinak mi to prijde podobny jako úchylka s plastickýma operacema, chtej vic a vic a nikdy nemaj dost, i kdyz je to davno za hranou
Jinak za me teda neni otazka, jak mohl nekdo udelat sedm cisaru, ale proc to neni kontraindikace pro to ivf. Jako ze treba po tretim ctvrtem cisari uz neni mozne tranfer udelat kvuli rizikum spojenym s tehotenstvim a porodem.
Zuzuli přesně. Jestliže žena pošesté otěhotní navzdory varování lékařů, tak je jasné, že se s další sekcí musí lékaři popasovat, byť s tím nesouhlasí. Ale IVF? Nechápu.
Zuzuli Pinot Noir Jj, taky bych cekala, ze tam bude nekdo, kdo ma možnost rict stop
mno ja byla zvedava tak jsem si ty lidi o kterych pisete nakonec nasla-behem tech ivf menili pracoviste a celkem bych verila, ze protoze na tom puvodnim nechteli pokracovat.. tak nasli jiny kde za penize cokoliv. ono i u tech plastik je to vlastne stejny. asi ne kazdy doktor ureze a prisije cokoliv, ale kdo plati nakonec si svyho reznika najde
...jo, také jsem to četla až déle a vnímám tohle jako Ty.
A pak bych dodala -
ze začátku jsem si říkala, že ona je tak trochu typ mučednice versus "udržet" si chlapa přes děti("ať to stojí, co to stojí...").
Hm, a když jsem to teda přelouskla - těžko soudit, každý může mít pohnutky různý, každý má svoji bublinu, co mu připadá normální..?.
(potom mi naskočil třeba druhý "důvod" - jakože "přemoct´ přírodu", resp. když to nejde normálně, tak to půjde jinak.../já, my si to určíme...)
Naprosto souhlasím s více místními uživatelkami, resp.
jasné, když žena, partneři touží po dítěti a povedou se díky IVF, dvě, tři, krása.
Ale pak.?, jako další miminko touto cestou, s těmi všemi komplikacemi.?.
To tělo/organismus matky musí být solidně vyždímaný, nedejbože riskovat velké komplikace třeba i života rodičky, potažmo celé rodiny..?.
Jo noo, je to fakt zvláštní...
V každém případě - děti mají krásné, to zas jo![]()
Me teda v tom clanku dost zarazilo, ze jim o mimino pecuje jedenactileta dcera, kdyz si oni vyrazi na veceri. Zvlast kdyz maji i starsi deti. Ze to ma misto panenky, to mi prijde divny, mimino neni panenka a holky si v tom veku uz bezne s panenkama asi nehrajou (nebo ja si teda nevybavuju, ze bych si ja nebo nejaka moje spoluzacka v te cca pate tride s panenkama hrala, tak maximalne v druhy treti tride). Zaroven mi to prijde jako dost velka odpovednost, koupat a uspavat dite, to neni normalni pomoc v domacnosti typu vynyst odpadky, dat talire na stul ci obcas vyluxovat.
Friga ano to me taky hodne prekvapilo, kor kdyz urcite maji penize na profi hlidani. v 11 letech mit na starost kojence mi neprijde v poradku, resp muze byt, v koncinach kde rodice mezitim makaji na poli...
Friga viktorka_od splavu souhlas, v 11 to má být dite, ne náhradní rodič
viktorka_od splavu Potrefenáhusa jo jo. Zvlast kdyz dle clanku otec chodi domu po osme, takze ocividne jako rodic moc nefunguje. Prijde mi to zvlastni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje