Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 24. února 2026 13:02

DruI přesně

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 25. února 2026 10:37
Reakce na Garfie:

Kamarádka Rumunka mi líčila rozhovor se sousedem, Rusem. Jeho žena pracuje pro Nissan (žijí v Rusku, ne že by třeba přišli z USA) a on skoro nemluví anglicky, ale baví se tak rukama, nohama, když to převedu do lidské řeči, tak se ho ptala, kam se dcera chystá studovat a on prý, že určitě ne do Evropy, tam je to teď naprd, furt se tam střílí...(doslova teda asi něco jako Europe, no good, pfů, pfů....), prý na něj zírala a vůbec nevěděla, jak reagovat. 

​Mám kamarátku Ukrajinku. Je tu teda už 14 rokov, má dospelého syna, ktorý tento rok začal študovať, Nedovolili mu Brusel, lebo ešte kým bývali na Ukrajine, tak videli nejaký ruský film, v ktorom Brusel vystupoval (áno, to tiché mestečko) ako drogové hniezdo, tak sa báli.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 02. března 2026 09:15
Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 02. března 2026 10:46

brrr on to má možná promyšlený... Moje kadeřnice není úplně nejvostřejší pastelka v penále, je ezo, silně antiočkovací a tuhle se rozpovídala, jak už mnoho let nebyla na gynekologii a nikdy už tam nepůjde, jak je to zbytečný a nepříjemný a že to nebude podstupovat (ženská cca po 40, no tak gud lak no..)

Online Kokoska
34405 příspěvků moje polička 02. března 2026 12:45

Pavlena to je jak moje mama, ta tam nebyla pres 20 let, az ji tam nahnali nejak kolem 80, kdyz mela zanet mocaku. A pak uz tam nebyla dalsich 10 let az do smrti. Pry ji to bylo neprijemny. Mamograf to samy, jednou za zivot taky nekdy v hodne pokrocilym veku, kvilela, jak to strasne bolelo. Nastesti mela stesti :) 

Online Kokoska
34405 příspěvků moje polička 02. března 2026 12:48

brrr je to vul, plete si pojmy s dojmy, vubec to nepochopil, ale bude blbnout ovce.

Jeste cekam navrh, ze se teda ta rozmarilost v prevenci bude v ramci uspor platit z pojisteni jen jednou za 5 let.

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 02. března 2026 13:51

Kokoska tak to je ta dobrá varianta, good for tvoje mama.. Já kdysi slyšela nějakého gynekologa, co povídal, v jakých stádiích problémů mu tam ženy chodí a nebylo to dobrý poslouchání...

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 03. března 2026 12:23

White House postující war-hype videona Macarenu (původně to bylo Blow od Keshy, ale ta se proti tomu prý ohradila)... tak já už nevím jako. Osud světa maj v rukou senilní dědci a zastydlí puberťáci

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 03. března 2026 12:35

Včera jsem nuceně navštívila berňák anžto ctihodná personalistka mi tam nasekala nějaký chyby... mno, opraveno, a když jsem se loučila - za hlasitého kvílení úřednic jak toho mají moc - chtěla jsem je potěšit pravíc že například já jsem u nich již naposled.

Úřednice se ještě víc zasmušily a prakticky s odplivnutím opáčily "no to voni nám místo vás zas šoupnou nějakýho Ukrajince." 

Nevydržela jsem: "No není to super, že u nás chtějí platit daně? Státní kasa bude mít lepší příjem, ne?"

Čuměly jak vrány, ale už radši nic neřekly Ty snad chodí školit Schillerka s Pitomiem osobně

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 05. března 2026 13:18
Offline notna
9262 příspěvků moje polička 05. března 2026 19:05

OMG! Sedm císařských řezů! To jsem si myslela, že není ani možné.

https://forbes.cz/dvacet-let-patnact-ztrat-sedm-deti-tohle-je-pribeh-manzelu-pokornych/

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 05. března 2026 19:48

notna mozna se nam k tomu vyjádří nejaka zdejší lékařka, ale kamarádce po třetí sekci v porodnici důrazně domlouvali, ze uz to je tak na hraně a dalsi dítě velmi velmi nedoporučuji, kdyz jim k tomu řekla, ze tri byl plán, vsem se tam ulevilo. Jako 7 si představovat opravdu nechci, mam to za sebou dvakrát, představu reálnou tudíž mam.

Offline DruI
5505 příspěvků moje polička 05. března 2026 20:07

Malenge Švagrové v rámci třetí sekce rovnou nabízeli sterilizaci, že víc jak tři se důrazně nedoporučují.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2026 20:29

Malenge nedoporučuje se to, ale nikoho nutit nemůžeš. Takže když neposlechne a stejně počne a je pak nutný císař, tak co těm doktorům zbývá. Ale je to teda hazard se životem (s životy)

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 05. března 2026 20:35

notna 

Sedm mi přijde jako fakt hazard. Přece jen se musí rozříznout a sešít několik vrstev různých tkání, opakovaně víceméně předpokládám na skoro stejném místě, a pak se to zase při těhotenství napíná... Jako ty tři, někde jsem nedávno četla i čtyři že jdou s určitým rizikem, ale tolikrát bych se fakt bála. Ale určitě ze mě mluví vlastní zkušenost.

Offline notna
9262 příspěvků moje polička 05. března 2026 21:08

Evaeva dzizisketaPodle článku měli celou dobu stejného porodníka, to bych si tipla, ze se víc znají a o pacientce ví, co plánuje. Zajímavý je to hodne,. Cely ten článek. Škoda, ze tam toho neni víc. Kamarádka měla asi 12 nebo 15 IVF, transferů snad 30! A takhle v pohodě nebyla. A to to snášela velmi dobře.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2026 21:22

dzizisketa a srůsty se nedají úplně poznat. To se stalo mamce, nikdo to nevěděl a bylo to skoro fatální. 

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 06. března 2026 08:38

Ja mela na pokoji po sekci spolubydlici, ktere prisel porodnik, ktery ji tu sekci delal, poprosit, aby si uz dalsi dite neporizovala. Tohle byla treti sekce a vysvetloval ji, ze mela bricho tak plne srustu a dite museli celkem pracne pres ty srusty dolovat ven, ze priste by to uz opravdu nebylo dobre.

Offline Pinot Noir
29625 příspěvků moje polička 06. března 2026 08:48

Uf, já už bych nešla ani do třetí sekce. 

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 06. března 2026 20:35

Pinot Noir Já taky myslela, že už #3 se nedoporučuje. 7x rozřízlý břicho