Moje řeči nejsou špatné, nikoho jsem neurazila.
(Bohužel dost lidí je vztahovačných. Ale s tím já nic neudělám.)
Je to můj pohled na věc.
A to mít můžu.
Chci říci, že člověk si má dělat radost tím, čím chce, on sám...
Bez ohledu na okolí, názory známých, kámošek a tak...
Na druhou stranu, upřímně, a trochu nepřímo -
když už někdo píše na veřejné fórum, je logické, že asi ne všechny reakce na jeho/mé příspěvky se mu/mi budou líbít(ať už ne/oprávněně).
Vy si tady třeba dáváte fotky v čem chodíte oblékané...
A když už někdo avizuje, co za značku si koupil, tak nějak předpokládám, že zbylý outfit tomu nějakým způsobem odpovídá...
Jasné, každý/á nosí to, v čem se cítí dobře, pohodlně, komfortně, v pohodě,
a někdo rád uvítá tipy na své vylepšení.
Ne každá má cit na to, aby to třeba ladilo(stylově, materiálově, s ohledem na postavu, atp. ...), v horším případě aby to nebyla pěst na oko či to postavě zbytečně neškodilo...
A pokud jsem si všimla, také všechny kočky nechválí, resp. píší odlišné názory...
No a já reaguji na to, na co se mi reagovat chce.
Klidně plesknu můj osobní názor na určitou věc. A ano, může se mnou nadpoloviční většina klidně nesouhlasit.
A když už jsme u toho Korse a mnou zmíněné značky Guess, je to škoda..., resp. je to něco jako třeba i Adidas -má nádherné modely(mě momentálně berou jejich tenisky), které jsou ale dostupné pouze v zahraničí, ovšem tato značka je hodně známá svojí profláknutostí ve smyslu "čím víc pruhů, tím víc Adidas...", plus ještě některými komunitami, a pak je o to víc náročnější, podle mého, "prodat" ji na sobě tak, jak to má být...