mají vysokou platformu.... navíc po městě to nebude tak zlý.....a navíc si je nekupuji ( ještě)
Brala bych Gaborky, do těch snad neteče, ale ta cena ! Navíc já nechci boty na 10 let, ba ani na pět, to je nuda.
mají vysokou platformu.... navíc po městě to nebude tak zlý.....a navíc si je nekupuji ( ještě)
Brala bych Gaborky, do těch snad neteče, ale ta cena ! Navíc já nechci boty na 10 let, ba ani na pět, to je nuda.
Tak za 2000,- je to furt ještě dobrý, to neváhej.
Nejdražší mám ( když pominu kozačky) Gabor, které stály cca 2300,- a ani náhodou těch peněz nelituji, jsou úžasné a koupím si určitě další. Ale mám dobré a letité zkušenosti např. se značkou Jana shoes, kvalitní boty za slušné ceny, i nižší než 1500,-. Prostě, dá se
.
Edit: Např.teď minulý týden jsem koupila poprvé boty v CCC, Lasocki za 1499,-, celý týden jsem v nich chodila a můžu už teď říct, že jsou úžasně pohodlné (navíc na podpatku! to je u mě co říct). Ovšem nemůžu vědět, co vydrží. Někdo Lasocki zatracuje, někdo nedá dopustit. Uvidíme. Ráda bych se řadila do druhé skupiny.
Jasně, nebudu do toho kecat ![]()
Jedny Gaborky se mi taky líbí a ano, jsou příliš drahé.
Možná to je nuda, ale když chci dražší, kvalitní boty, tak musím ušetřit tím, že jich nebudu kupovat tolik. A pokud jsou jednoduché, nadčasové, tak můžou dosloužit i "na ven".
Jsou moc pěkné! Dřív jsem Riekery kupovala hodně a vždy bez problémů. Tak snad se nějak zásadně nezhoršily.
Vagabond Olga perka jsou teď v přímo v eshopu se slevou za 2 tisíce. Pardón, pokud to víte ;)
No právě, proto si říkám, koupit, nebo připlatit za model Ava :-D.
Kdybych nebyla líná a před vyfocením jsem je (po půlročním zahálení v botníku) nakrémovala, tak by byla i ta patina pryč ![]()
Ty Avy jsou pěkný, ale cena už míň. Řekla bych, že Vagabondy mají dost kvalitní kůži a zpracování i v běžný řadě, za běžnou cenu. Ve srovnání s jinýma značkama zcela určitě.
Dnes jsem neodolala - Tom Tailor

"Brala bych Gaborky, do těch snad neteče"
Cha! Do jedný mi teče!
Jsou to teda mokasíny... ale jak zaprší, mám pravou nohu v mokru. Levou ne ![]()
Co se týče kabelek MK, nemyslím, že jsou všechny pro pipky :-D. Aktuálně se mi velice líbí Mercer v barvě Moss a Mercer cherry, ale vůbec netuším k čemu bych je nosila.
A ještě Madelyn v černé i v zelené.
Nenapsala jsem, že jsou všechny pro pipky.
Napsala jsem, že je ty pipky velmi často nosí, protože jsou tak signifikantní - evidentní blýskavé logo, a tím, ony pipiny jakoby tu značku svým způsobem nepřímo poškozují, většinou si MK s těmihle děvčaty spojuji.
Pak jsem ale taky napsala, a souhlasím s místním kocourkem, že hlavně/vždycky je to o nositelce...
...tenhle typ kabelek, ke všemu v tak výrazných barvách - nikdy se nic nezkazí, když se vezmou k džínám a bílé košili a lodičky.
Pak už je to na širší rozbor, resp. záleží na stylu nositelky,s čím a jak zkombinovat, ale vzhledem k výraznosti - čím jednodušší outfit, tím lepší. Podle mého názoru.
No právě, proto si říkám, koupit, nebo připlatit za model Ava :-D.
Model Ava mají do zítřka na eobuv se slevou 20 % ![]()
Děkuji!
Ještě koukám na Cary. Nosím všechny kalhoty přes boty (neb nenosím skinny :-D), takže výška těla u bot AVA by přišla tak nějak na zmar a k sukni se nehodí. Takže mám dilema. 
To je fakt, já vždy obdivuji barevné doplňky a končím u černé, béžové, maximální výstřelek je tmavě modrá. :-D
Včera. Ještě jsem chtěla tu sukni, co má Moora (COS), ale bohužel neměli mojí velkost. Tak teď si jí musím rychle objednat, než si to rozmyslím.
...ty barvy, co píšeš, mám také moc ráda, ale nejraději mám šedou...
...ve všech odstínech...
No jo, málo jsem je zkoumala, ten šev vypadá opravdu divně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.