Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 29. října 2016 13:39
Reakce na nonemy:

mají vysokou platformu.... navíc po městě to nebude tak zlý.....a navíc si je nekupuji ( ještě)

Brala bych Gaborky, do těch snad neteče, ale ta cena !  Navíc já nechci boty na 10 let, ba ani na pět, to je nuda.

Offline vanilka
2163 příspěvků moje polička 29. října 2016 13:52
Reakce na náťa66:

Tak za 2000,- je to furt ještě dobrý, to neváhej.

Nejdražší mám ( když pominu kozačky) Gabor, které stály cca 2300,- a ani náhodou těch peněz nelituji, jsou úžasné a koupím si určitě další. Ale mám dobré a letité zkušenosti např. se značkou Jana shoes, kvalitní boty za slušné ceny, i nižší než 1500,-. Prostě, dá se .

Edit: Např.teď minulý týden jsem koupila poprvé boty v CCC, Lasocki za 1499,-,  celý týden jsem v nich chodila a můžu už teď říct, že jsou úžasně pohodlné (navíc na podpatku! to je u mě co říct). Ovšem nemůžu vědět, co vydrží. Někdo Lasocki zatracuje, někdo nedá dopustit. Uvidíme. Ráda bych se řadila do druhé skupiny.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 29. října 2016 14:04
Reakce na náťa66:

Jasně, nebudu do toho kecat

Jedny Gaborky se mi taky líbí a ano, jsou příliš drahé.

Možná to je nuda, ale když chci dražší, kvalitní boty, tak musím ušetřit tím, že jich nebudu kupovat tolik. A pokud jsou jednoduché, nadčasové, tak můžou dosloužit i "na ven".

Offline Sweet Potato
40255 příspěvků moje polička 29. října 2016 14:54
Reakce na náťa66:

Jsou moc pěkné! Dřív jsem Riekery kupovala hodně a vždy bez problémů. Tak snad se nějak zásadně nezhoršily.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 29. října 2016 15:29
Reakce na nonemy:

Vagabond Olga perka jsou teď v přímo v eshopu se slevou za 2 tisíce. Pardón, pokud to víte ;)

No právě, proto si říkám, koupit, nebo připlatit za model Ava :-D.

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 29. října 2016 16:21
Reakce na whiskas:

Ty mají dobrou patinu!

Myslíte, že je u Vagabond rozdíl v běžné kvalitě a segmentu "premium"? Strašně se mi líbí model Ava, ale říkám si, že jsou zbytečně drahé, nezateplené..., nicméně na ně neustále zírám.

Kdybych nebyla líná a před vyfocením jsem je (po půlročním zahálení v botníku) nakrémovala, tak by byla i ta patina pryč 

Ty Avy jsou pěkný, ale cena už míň. Řekla bych, že Vagabondy mají dost kvalitní kůži a zpracování i v běžný řadě, za běžnou cenu. Ve srovnání s jinýma značkama zcela určitě.

Offline Lenka7717
94 příspěvků moje polička 29. října 2016 16:22

Dnes jsem neodolala - Tom Tailor

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 29. října 2016 16:26
Reakce na náťa66:

"Brala bych Gaborky, do těch snad neteče"

Cha! Do jedný mi teče!  Jsou to teda mokasíny... ale jak zaprší, mám pravou nohu v mokru. Levou ne 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 29. října 2016 17:56

Co se týče kabelek MK, nemyslím, že jsou všechny pro pipky :-D. Aktuálně se mi velice líbí Mercer v barvě Moss a Mercer cherry, ale vůbec netuším k čemu bych je nosila.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 29. října 2016 17:59

A ještě Madelyn v černé i v zelené.

Offline Miru
16759 příspěvků moje polička 29. října 2016 22:42

Nenapsala jsem, že jsou všechny pro pipky.

Napsala jsem, že je ty pipky velmi často nosí, protože jsou tak signifikantní - evidentní blýskavé logo, a tím, ony pipiny jakoby tu značku svým způsobem nepřímo poškozují, většinou si MK s těmihle děvčaty spojuji.

Pak jsem ale taky napsala, a souhlasím s místním kocourkem, že hlavně/vždycky je to o nositelce...

Offline Miru
16759 příspěvků moje polička 29. října 2016 22:48
Reakce na whiskas:

...tenhle typ kabelek, ke všemu v tak výrazných barvách - nikdy se nic nezkazí, když se vezmou k džínám a bílé košili a lodičky.

Pak už je to na širší rozbor, resp. záleží na stylu nositelky,s čím a jak zkombinovat, ale vzhledem k výraznosti - čím jednodušší outfit, tím lepší. Podle mého názoru.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 30. října 2016 08:45
Reakce na whiskas:

No právě, proto si říkám, koupit, nebo připlatit za model Ava :-D.

Model Ava mají do zítřka na eobuv se slevou 20 %

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 30. října 2016 09:00
Reakce na nonemy:

Děkuji!

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 30. října 2016 09:56
Reakce na nonemy:

Ještě koukám na Cary. Nosím všechny kalhoty přes boty (neb nenosím skinny :-D), takže výška těla u bot AVA by přišla tak nějak na zmar a k sukni se nehodí. Takže mám dilema. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 30. října 2016 09:59
Reakce na Miru:

To je fakt, já vždy obdivuji barevné doplňky a končím u černé, béžové, maximální výstřelek je tmavě modrá. :-D

Offline casandra
26 příspěvků moje polička 30. října 2016 10:13

Včera. Ještě jsem chtěla tu sukni, co má Moora (COS), ale bohužel neměli mojí velkost. Tak teď si jí musím rychle objednat, než si to rozmyslím.

Offline RoSa
10146 příspěvků moje polička 30. října 2016 11:02
Reakce na whiskas:

Ještě koukám na Cary.

Ten šev uprostřed a do strany je divnej... a nebyly by už teda lepší ty Sally? Jsou za krásnou cenu...

Offline Miru
16759 příspěvků moje polička 30. října 2016 11:07
Reakce na whiskas:

...ty barvy, co píšeš, mám také moc ráda, ale nejraději mám šedou...

...ve všech odstínech...

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 30. října 2016 11:15
Reakce na RoSa:

No jo, málo jsem je zkoumala, ten šev vypadá opravdu divně.